- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
Geyiğin ilk sayfasına bak, listeye :)Onu görmedim ne bulmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geyiğin ilk sayfasına bak, listeye :)Onu görmedim ne bulmuş
Geyiğin ilk sayfasına bak, listeye :)
Metalik kafaydı sanırım dur bakim yineÇok üşendim sen söylesene
Metalik kafaydı sanırım dur bakim yine
Hee oymuş doğru hatırlıyormuşumBu margiden de böyle birşey beklenirdi zaten
Hee oymuş doğru hatırlıyormuşum
Çirkin ördek yavrusu oldu oDesin bakalım O da dişi kartal o zaman
Çirkin ördek yavrusu oldu o
Dün neredeydin ki:)Hep kaçırmışım
Dün neredeydin ki:)
Kötü olmuş, oy kullandın mı?Bilgisayarım bozuk. Abiminkinden giriyorum o da takıldığı zamanlar giremiyorum
Kötü olmuş, oy kullandın mı?
ben adamı selam verişinden tanırım tamam mı hıhBeni benden iyi tanıtmışsın Okurken harbiden öyleyim ben dedim ya Bu kadar iyi nasıl tanıdın sen
ben adamı selam verişinden tanırım tamam mı hıh
Artist benim göbek adımArtistlik yapma
Artist benim göbek adım
14- rabia01 : Dilay80' in yazisi
Rabia01 azicik asabi, tutamaz pek kendini, mapus damlarina düsecegini bilsede, yazar yorumu yer Bani
Midesine cok düskün, gecenin 3üde olsa, mantida yapar, bögrekte acar, hele Kavurmaya hec dayanamaz, yoksa hayatta uyku tutmaz, zaten Gecekusudur gündüzleride uyur
Kilo almak sorun degil, azimlidir kendisi, bir hafta sIkI bir diyet sonra hoooop gelsin yine Mantilar, Bögrekler, Kavurmalar
Gezmeyi cok sever, bazen bulamaz Evin yolunu, ama hele bi Kis gelsin, Evde keyif yapmayi biseye degismez
Biraz siradisidir kendisi, hem Korkufilmi seven bi hatun hemde tutkulu bi Ispiyoncu
Kocasinida cok sever, günde en az 3 oklavayla besler
He bide en kisa zamanda oda dogru yolu bulacaktir, oda Galatasaray'li olacaktir...
dilay tam beni yazmissin diyecektimki son kelimene katilmiyorum
bir gün herkese FENERBAHCELI olacak
cok güzel yazmissin ellerine saglik
Sen birde lakabına bak :)dilay tam beni yazmissin diyecektimki son kelimene katilmiyorum
bir gün herkese FENERBAHCELI olacak
cok güzel yazmissin ellerine saglik