- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Hım anladımKonya da değil Tekirdağ da 20bin sanırım
Yok canımda asıl ben bodoslama daldım öpim biHım anladımBu arada elif selam Nasılsın bodoslama daldım sohbete pardon tanışmışmıydık
Yok canımda asıl ben bodoslama daldım öpim biBen kem küm nası tanıtsam kendimi kk nın gediklisi Konyalı elüf işde
Benim no kaç lucky ?
Benim no kaç lucky ?Nasılsın
İyiyim 007 dilara bondSenin numaran 7 ymis.Eh iste islerim biriktmis onlari halletmeye calisiyorum, sen nasilsin.
Bende kasımda 51 biticek evli değilim yarışmacılara başarılar dilerimBen de dilara Kk nın kendine bile vakit ayoramayan yoğun baayanlarından biri işte.. İş güç ev temizlik günlerim geçiyor çalılıyorum 25 imde evliyim Seen ?
Bende kasımda 51 biticek evli değilim yarışmacılara başarılar dilerim
O zaman saygılar sunarım efendim öyle canım cicim giriştim konuyaBende kasımda 51 biticek evli değilim yarışmacılara başarılar dilerim
İyiyim 007 dilara bondYemek yaptım eşim geç gelcek bugün onu bekliyorum gelsinde yiyelim Ama ekmek yok tabiii Zayıflıcam karalıyım öyle iştee
Aynen bana 007 diyin artıkBirde 007 nin bayani olsun fena mi.Ben simdi su iciyorum kafam az yemekten kazan gibi ama . Bol su ic.
Aynen bana 007 diyin artıkSu içiyorum hemde çok bi ayağım wcde artık Sadece göbeğim rahatsız ediyo onuda sürekli bölee böle harketler yapıyorum yani sağa sola aşağı yukarı yanii anlatamadım ama ölee yani
Benden öncede yapıyormuydun ona göre şımarayım azıcıkGozumun onune soyle egilip bukulen bir dilara geldi.
Yogurt gobek yaglarinin erimesine yardimci oluyormus , aklinda bulunsun.
Benden öncede yapıyormuydun ona göre şımarayım azıcık
Evet aynen o gelsin böyle yerde plates topunun peşinde yıvarlanan birini düşün o benim plates yapmaya çalışan dilaraaGozumun onune soyle egilip bukulen bir dilara geldi.
Yogurt gobek yaglarinin erimesine yardimci oluyormus , aklinda bulunsun.