- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.461
Dahada tavsiye yok sanaYogurt mu onu coktan biliyorum seninle alakasi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahada tavsiye yok sanaYogurt mu onu coktan biliyorum seninle alakasi yok.
Bu arada yoğurt muuu Ben hiç yemem demek o yüZden bu hale geldimGozumun onune soyle egilip bukulen bir dilara geldi.
Yogurt gobek yaglarinin erimesine yardimci oluyormus , aklinda bulunsun.
Dahada tavsiye yok sana
Evet aynen o gelsin böyle yerde plates topunun peşinde yıvarlanan birini düşün o benim plates yapmaya çalışan dilaraa Ben spor yapınca eşime malzeme çıkıyor çok eğleniyo benimle dalga geçerken Halbuki yapabiliyorum ben
Bu arada yoğurt muuu Ben hiç yemem demek o yüZden bu hale geldim
Sadece onu yemediğinden olmamıştır dünürüm :) Yediğin diğer şeylerden olmuşturBu arada yoğurt muuu Ben hiç yemem demek o yüZden bu hale geldim
Ayyyyy aman komşular ben yoğurt yemeye başlıyorum artık Ama paket yoğurt sevmiyorum kendim mayalayabilitmiyim bilen var mı kiBen onu bir doktordan duymustum canim. Cok bilincli bir diyetciyim ben. Daha neler neler biliyorum.
Sen yap bosver onu. Hem o kendi gobek kasiyla dalga gecsin.
Bilemem kova kova yogurt almanin zamani gelmis.
İnsan nezaketen bari ben onu biliyordum ama uygulamıyordum, artık yaparım falan der. Pat diye senle alakası yok denilir mi sosyetikBen onu bir doktordan duymustum canim. Cok bilincli bir diyetciyim ben. Daha neler neler biliyorum.
Sen yap bosver onu. Hem o kendi gobek kasiyla dalga gecsin.
Bilemem kova kova yogurt almanin zamani gelmis.
Bende ama yemek bulaşık vs vakti sonra görüşürüz:)Ay ben çok sevdim sizi
Ayyyyy aman komşular ben yoğurt yemeye başlıyorum artık Ama paket yoğurt sevmiyorum kendim mayalayabilitmiyim bilen var mı ki
İnsan nezaketen bari ben onu biliyordum ama uygulamıyordum, artık yaparım falan der. Pat diye senle alakası yok denilir mi sosyetik
Diyetisyeni demiş :)Yogurt gobek   eritiyo kim dedi onu kiizzzz
:) İyi tamam kabul ediyorum sen böyle herşeyi bil ugalaBen Yunan yogurdu kullaniyorum bildigin tam yagli. Evde yaparsam maya olarak onu kullaniyorum.
Seninle alakasi yoktu pink artik bunu kabul et.
E gunde 5 öğün yoğurt yerim o zamanDiyetisyeni demiş :)
Ye tabi netten araştır bak yoğurt diyetini, günde 5 6 defa yediriyor :)E gunde 5 öğün yoğurt yerim o zaman
:) İyi tamam kabul ediyorum sen böyle herşeyi bil ugala
Diyetisyeni demiş :)
Hadi yaa. İlk defa duydum. Yerim büyük bi zevkleeYe tabi netten araştır bak yoğurt diyetini, günde 5 6 defa yediriyor :)
Bencede bu marketleri insanlık namına kapatmalı abır ccıbır reyonları beni hipnoz ediyo ki Benim suçum yok vallaSadece onu yemediğinden olmamıştır dünürüm :) Yediğin diğer şeylerden olmuştur
Yoğurt tok tuttuğu için, Zorlamıyo da hiç hem vücudundaki toksinleride temizliyor :)Hadi yaa. İlk defa duydum. Yerim büyük bi zevklee
Himm, tesekkurler forumun bir faydasini daha gordum. Sizi seviyoruuummmYoğurt tok tuttuğu için, Zorlamıyo da hiç hem vücudundaki toksinleride temizliyor :)
Yunan yoğurdu nasıl kiBen Yunan yogurdu kullaniyorum bildigin tam yagli. Evde yaparsam maya olarak onu kullaniyorum.
Seninle alakasi yoktu pink artik bunu kabul et.