- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Erkek tarafı Tekirdağlıymış :)Yahu Konya da aileler yapıyo hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek tarafı Tekirdağlıymış :)Yahu Konya da aileler yapıyo hep
Gaz yok aynı zamanda yapmaya karar verdik Ya kızın olur benimde oğlum olursa oğluma kart gelin mi alcamBak çocuk yapasım var zaten beni bu mürivet hayalleriyle gaza getiriyon Elimden bi kaza çıkcekOhh ohh muhabbetiniz daim olsun Nolsun brnde işten geldim yemek yapıyorum bi yandan bi yandan da kk ya geliyim dedim
Tekirdağdaa yapmıyolarmıkiErkek tarafı Tekirdağlıymış :)
Bilmiyorum ki baksana çocuğun sırtına yüklemişler koca yükü, Valla aslında memlekete bakmıyor pek, insan olan çocuğunu düşünürTekirdağdaa yapmıyolarmıki
Kızımızın gözü yükseklerde ondan o kadar pahalı :)düğün salonu 20 bin mi
Yıkıldıııım Doğru diyon tamam tamam dünür sen kızma dellenme yeterki ben kendimi sıkar erken doğum yaparım yinede denk getiririm sen merak etmeeGaz yok aynı zamanda yapmaya karar verdik Ya kızın olur benimde oğlum olursa oğluma kart gelin mi alcam
Nikah tazelerim hemenKK da gelinlere hediye yapsak hehe
Değilmi bencedeBilmiyorum ki baksana çocuğun sırtına yüklemişler koca yükü, Valla aslında memlekete bakmıyor pek, insan olan çocuğunu düşünür
Ay evet 20 çokmuş ya nasıl yetişir diğer harcamalar avukatımBen anlamıyorumki düğün salonuna 9 falan vereni duydumda yemeklimi bilmiyimdi
Takı gideri kapatacaktır belki de sosyetikler gelecektir nasılsa :)Ay evet 20 çokmuş ya nasıl yetişir diğer harcamalar avukatım
bende şok oldm ya.. bende konyalıyım çünkü .Ben anlamıyorumki düğün salonuna 9 falan vereni duydumda yemeklimi bilmiyimdi
hahahahhaGeç geldiniz ya Ben gidip kocamı doyurcam sizde çok kaynatmayın gerikalmayayım olaylardan
Oooo Konya damı oturuyorsunbende şok oldm ya.. bende konyalıyım çünkü .
Onu bilemem tabi Ama yine de çok sankim daha uygun bi yerde yapılıp beyaz eşya çıkarılabilir aradan en kötüTakı gideri kapatacaktır belki de sosyetikler gelecektir nasılsa :)