- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.401
Boyumda sorun yok ortmenim. Sorun basenlerde.
170 ve 66. 5 iste.
yalan diyoooKorkutuyorsun beni, Bulaşmamak lazım o zamanLucky liseteye yazmasın
Tanımaya çalışıyorduk seni :)neler demişler arkamdannnnnnnnnnn ulan hıyar marga hep sennn heppp sennnnn
Sakın ha , biriniz uyarsın lucki almasın
O gelirse ben giderim hahaah
su margalıyı görüyon mu neler demişşş hayinTanımaya çalışıyorduk seni :)
Dost acımı söyler diyim :) Meydanı boş buldu mu diyeyim bilemedimsu margalıyı görüyon mu neler demişşş hayin
ben gelsin soracam ona meydanı boş bulmuş kara fettanDost acımı söyler diyim :) Meydanı boş buldu mu diyeyim bilemedim
Şaka ya şaka =)sunaaa bakkkk yaa
:) 27 yaşındayım evliyim istanbulya yaşıyorum. Koca parası yiyorumben gelsin soracam ona meydanı boş bulmuş kara fettanben angelic eski yeni üyeyimm konyalıyım 21 yaşındayım acıktan okuyorum avon satış temsilciyim bekarım peki ya sennn
ben gelsin soracam ona meydanı boş bulmuş kara fettanben angelic eski yeni üyeyimm konyalıyım 21 yaşındayım acıktan okuyorum avon satış temsilciyim bekarım peki ya sennn
Dünürüm gelmiş :) Takılıyoruz kendi halimizde sen nasılsın :)Slm hanımlar yine akşamı ettim ben nasılsınız ?
Şaka ya şaka =)
Şaka ya şaka =)
ye bacım ye ohh mis en iyisini yapysn:) 27 yaşındayım evliyim istanbulya yaşıyorum. Koca parası yiyorum
hee ya alış verişş merkezindeyim satış yapıyommm konuş bağlım ne konuşacanOooo avon ha,ne zamandır avon temsilcileri ile konuşmuyodum.. =)
Bilmiyorum artık en iyisi mi :)ye bacım ye ohh mis en iyisini yapysn
Bak çocuk yapasım var zaten beni bu mürivet hayalleriyle gaza getiriyonDünürüm gelmiş :) Takılıyoruz kendi halimizde sen nasılsın :)
Yahu KonyaSevgilime de dedim bence iş ciddileşince el atarlar diye ama hayir atmazlar umutlanma diyor
Kredi çekmesi için de 6 ay duzenli calisiyor olmasi gerekCektigi kredi odemesi de maasini asmamasi gerek yani 30 bin bile cekemiyor 20 bin ile biz evlenemeyiz ki, dugun salonu 20 bin
en iyisi yaBilmiyorum artık en iyisi mi :)