- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
Hımm o kadar siddetliyse bi doktora gorun. Bogaz için antibiyotik verecektir.iltihap varsa tabi. Simdi biz ne söylesek boş. Belki 50 mg ilac verecek doktor belki de 100 mg. Durumuna gore yani. Cok gecmis olsunYok canım o şekilde değil de ,antibiyotik olarak sormuştum ben burun akıntısı ve boğaz yanmasına ne iyi gelir ki.. =/
Çok sağol canım =) yazdım hemenözeline bak :)
Çok sağol canım ama grip olan ben değilim =)Hımm o kadar siddetliyse bi doktora gorun. Bogaz için antibiyotik verecektir.iltihap varsa tabi. Simdi biz ne söylesek boş. Belki 50 mg ilac verecek doktor belki de 100 mg. Durumuna gore yani. Cok gecmis olsun
Çok sağol canım ama grip olan ben değilim =)
benim ki grip olmuş ama ağır değil çok şükür
Geçmiş olsun, Salgın var bu ara dikkat etmek lazım, klimalardan da uzak durmak lazım o tetikliyormuş :)Çok sağol canım ama grip olan ben değilim =)
benim ki grip olmuş ama ağır değil çok şükür
Sağolasın sosyetem =) seda sayan varmış show da bir bakayım ne konuşuyorlarOna da gecmis olsun
Bizim ki cereyanda kaldığından oldu , duş alıyo alıyo camı pencereyi kapattığı yok.Geçmiş olsun, Salgın var bu ara dikkat etmek lazım, klimalardan da uzak durmak lazım o tetikliyormuş :)
Erkeklerin çocukdan farkı yok ki :)Bizim ki cereyanda kaldığından oldu , duş alıyo alıyo camı pencereyi kapattığı yok.
Sonra tabi burnu akar ah ah..
Kafamin icinde bir ses `` kalk kiz sogan dogra`` diyor mütemadiyenSağolasın sosyetem =) seda sayan varmış show da bir bakayım ne konuşuyorlar
Bebek gibiler demiErkeklerin çocukdan farkı yok ki :)
Biri sensin :) Hani sen birşey anlatıyodun?İki tane hayalet var sayfada kimler onlar kimmmmm
Bende ağda yapıcam bugün , ama ne zaman kalkıp yapıcam bilmiyorum üşeniyorum şuan uykum da var güneş mayıştırdı beniKafamin icinde bir ses `` kalk kiz sogan dogra`` diyor mütemadiyen
Temizlik yapmam lazim cakildim kaldim da
Özel anlattım ya kızla ilgiliBiri sensin :) Hani sen birşey anlatıyodun?
Bende yaa. Sabah canim kalkmak istemedi ise gitmedim. Bari ev temizleyeyim dedim. Onu da yapmadim dana gibi yatiyorumBende ağda yapıcam bugün , ama ne zaman kalkıp yapıcam bilmiyorum üşeniyorum şuan uykum da var güneş mayıştırdı beni
Olaylar olaylarrrNe yapiyonuz yeni sosyetik balik mi gelmis buraya . Yeni uye ama aslinda eski.Hmmm.
Bildirim mağduruyum :)Özel anlattım ya kızla ilgili
Sonrada niye kilo alıyoruz oluyorBende yaa. Sabah canim kalkmak istemedi ise gitmedim. Bari ev temizleyeyim dedim. Onu da yapmadim dana gibi yatiyorum
Gizemli takılıyor arkadaş, ne diyorsun alalım mı aramızaNe yapiyonuz yeni sosyetik balik mi gelmis buraya . Yeni uye ama aslinda eski.Hmmm.