- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.021
İveeeet kendi evimden başka zor yapıyorum alışmış aynı klozete hahahakız seninki de mi asosyal kaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İveeeet kendi evimden başka zor yapıyorum alışmış aynı klozete hahahakız seninki de mi asosyal kaka
Bir anda herkes dalıncaDegistirme karti verelim. ve sayfa binnnnn .
Canımsın bana bir lakap bulamadılar sen söyle ne olsunNaber ablacım tünelin sonundaki ışığım ayım efendime söyliyim can eriğim kirazım
İyiyim sağol
Benim yavruların hepsi güzel
Ya nişanlılk dönemlerinde oluyor valla bizde çok yedik birbirimizi ama bi baktım balayındayız çok yıpratma kendini barışırsınız canım benimm
Güvene güvene ona mı güvendinCanımsın bana bir lakap bulamadılar sen söyle ne olsun
Bir anda herkes dalınca
Aaaaah tam beni anlatıyorsunnn ağzını yalayasım geldi ay pardon , parmaklarını diyecektim hahahahahhahahahahaha yaa ikiside çürük olsun seni mi kırcamm
ne bileyim espirilerimle yıkar geçerim ama takıntılıyım bide çok kıskancım bazen o çok yıpratıyor beni huysuzummm
Aramiyorsa xtir et. Konusturma beni simdi.
Bana bir lakap bulamadınızSenin lakabını ne yaptılar mutfak gezegenli
benimkide geri gider hep terkeder öyle beni.. hatta baska bir eve kalmaya gitsem iki üç gün çıkamam kabız olurum.. ne ilginç ya D:İveeeet kendi evimden başka zor yapıyorum alışmış aynı klozete hahaha
Güvene güvene ona mı güvendin
Sen dün yazdıklarınla beni çok güldürdün tamam mı çok teşekkür eder ellerine sağlık derimYa margarin bana neden hiç pas vermiyon sen tripcan ?
Yemek yapmam lazımdı zatenGorev tamamlandi biz gidebiliriz.
ben anladım pembe de bendenn :) seni çok ii anlıyorumyok edemem ben yaa valla ayrılamam ben öle bırakamam ayrılabilecek olsaydım şu zamana kadar çoktan yapardım ama ayrılamam
Sen dün yazdıklarınla beni çok güldürdün tamam mı çok teşekkür eder ellerine sağlık derim
Aaaaah tam beni anlatıyorsunnn ağzını yalayasım geldi ay pardon , parmaklarını diyecektim hahahahahhaha
ben anladım pembe de bendenn :) seni çok ii anlıyorum
Abla bence hamarat ol sen kısa az öz anlamlı veee tabiki gerçwkçi Amaa şeyde olur mıııııtfak sevdalısı ol sen en iyi si evet Ay ben çok beceriksizim kuşum vardı adını koyamadım adı kuşşdu işteCanımsın bana bir lakap bulamadılar sen söyle ne olsun