- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.001
Ay avukatım neler olmuş öylee Nasıl ayrıldı ya
valla ben de anlamadım ciddiye almamıştım ciddiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay avukatım neler olmuş öylee Nasıl ayrıldı ya
Hoşgeldiniz:):)
Kuzu dünde can erğini sevdim ama bu olsun dedi :)
Bugünde aynı cümleyi kurmuş, can eriği yap yarın tekrar uğraşma değiştirmeyle
Yanlış yoldasın
Bu kadar kendini ezmeSen de mükemmelsin
tsk ederım sızlerde :)Hoşgeldiniz:):)
Arkadaşımdan geldim kahve içtim karnım ağrıdı wc yapmaya geldim eve milletin evinde giremiyorumOoooooo bizim çirkin ördek yavrusu gelmiş
Tripcan ne yapıyorsun
O kolay o zaman ya, geyiklerde dolaş, bdv den uzak dur :)26 yım canım tipim genc içim çürük
Iste aramasaydin arama sansi var ama sen arayinca o sans sifira iniyor.
Bulunmasi zor degil aslinda. Mesajlarin en altinda linki var.
Naber ablacım tünelin sonundaki ışığım ayım efendime söyliyim can eriğim kirazımHoşgeldin datlum bidenem
Dışı çürük içi genç ruhlu bu kadının yalan yapıyor şuan26 yım canım tipim genc içim çürük
Sen bilirsinyanlış yoldayım biliyorum da ayrılamam ben yaa bi şekildee düzeltmem lazım arayı
ilk defa ayrılıyor benden çünkü
Arkadaşımdan geldim kahve içtim karnım ağrıdı wc yapmaya geldim eve milletin evinde giremiyorum
sen napıyorsun sensin çirkin ördek anası
Seni döverimyanlış yoldayım biliyorum da ayrılamam ben yaa bi şekildee düzeltmem lazım arayı
ilk defa ayrılıyor benden çünkü
Teşekkür ederimtsk ederım sızlerde :)
Ya nişanlılk dönemlerinde oluyor valla bizde çok yedik birbirimizi ama bi baktım balayındayız çok yıpratma kendini barışırsınız canım benimmvalla ben de anlamadım ciddiye almamıştım ciddiymiş
ya daha önce denedim aramayayım o arasın diye yok cidden aramıyor yıllar geçse de aramaz o inan ki
o benden beter uzaylı
Dışı çürük içi genç ruhlu bu kadının yalan yapıyor şuan
İyiyim sağolArkadaşımdan geldim kahve içtim karnım ağrıdı wc yapmaya geldim eve milletin evinde giremiyorum
sen napıyorsun sensin çirkin ördek anası
Seni döverim
sen birşey yapmadın ki arayı düzeltesin, kıçını kaldırma