- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.061
Benim işim çok zor
Benimde işim var durun biraz yetişemiyorum
Butun isleri olanlar burda ne guzel. Tembel miyiz biz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim işim çok zor
Ama luckyicimm ben sana luki desem nolur ki tamam elebaşı patron reşs falanaın ama luki de çok hoşOooooo bu gercekten fena.
Bir de dinleseydi.
Çay mı demliycenBenim işim çok zor
Zorlama canım, o vazgeçmeyecek, bırak gitsin yalvarsın
O ne biçim bir sesleniştir yaAma luckyicimm ben sana luki desem nolur ki tamam elebaşı patron reşs falanaın ama luki de çok hoş
Böyle çok zevkli oluyor, herkes aynı anda yazıyor, karman çorman ne güzelBenim işim çok zor
o da tam tersini diyor sen bana değer vermiyorsun aslında beni sevmiyorsun senin için vazgeçilmez değilim her an beni silip atabilirsin fln diyor
öle bi izlenim bırakmışım
sırf kavgadan bitecek kadar bağlar kuvvetsizse zaten biter tatlım. ama güçlü ise bitmezdoğru mu ben de bilmiyorum ama ayrılamam ben de
byük konuşmayı da sevmem ama çok çok berbat bir şey olmadıkça ayrılamam
kavga ettik diye ilişkiyi bitirmesine izin vermem
Vallahi töbe billah yok Sadece biraCık dedektiflik yaptımYardım aldın mı doğru söyle burnun uzar hıııııııııııııııııı
Evet canım =)
Çakma sherlocksun sen
Vallahi töbe billah yok Sadece biraCık dedektiflik yaptım
Adıma da ne kadar yakın şu edi lafıedi arkadaşım oldu ne güzeeel :) :) :)
sırf kavgadan bitecek kadar bağlar kuvvetsizse zaten biter tatlım. ama güçlü ise bitmez
ya çıkarsa demiii 7.4 şiddetinde sallanır alimallahHahahaha bende ses çıkmıyor ama ses çıkacakmış gibi geliyor
Adıma da ne kadar yakın şu edi lafı
evet burdan adının çıkardım bakAdıma da ne kadar yakın şu edi lafı
Klozet parçalanır hahahahaha parçala marga parçalaaaaaaaaaaaaaaya çıkarsa demiii 7.4 şiddetinde sallanır alimallah
Butun isleri olanlar burda ne guzel. Tembel miyiz biz.
Evet güzel oluyor ama benim netim çok ağır bu ara deli ediyorBöyle çok zevkli oluyor, herkes aynı anda yazıyor, karman çorman ne güzel
4 sene olduniye inat etti anlamadım yoksa çoktaaaan yumuşayıp kedi moduna girmesi lazımdı
siz ne zamandır berabersinniz?
Ne oldu yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim niye haberim yok