- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.981
Vardır bunda da bir hayır, hep hayırlısını istedin belki de budur hayırlısı
ben hayırlı olan evlenmemiz olsun istemiştim mesaj yanlış gitmiş galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır bunda da bir hayır, hep hayırlısını istedin belki de budur hayırlısı
Ama o alttan alsın sen neden üstüne gidiyorsunay du nereye kaçıyom gözüm karadır benim öyle kolay kolay bırakamam ben onu
Can eriği olsun ya aklın onda kalıyor :)
Ders 1: Bir erkegi hic bir zaman barisalim diye arama.
Onu istemiyor, yoksa mutfak perisi idi elinin tersiyle itti.
Tamam olur
Aslında ben Can eriğini beğenmiştim o olsun
Peri olmak istemiyorum
Evet alıngan o hemencecik alınıyooo ben alınmam çünkü ben daha çok alıngandırırımhihihii evet baya alıngan gelmişti bana nico o yüzden esprilerimi yapamıyorum sana yaptığım gibi mesela :)
Biz de ara ara toplanıyoruz.Genelde geceleri buralardayızevet marga pinkstrap sen yazdıkça bildirimlerden bakıyorum bende çok eğlenceli hoşbuldum arada bakıp çıkıyorum daima olamıyorum burada ama :S
Naber cilvelimerhaba kızlaaarr
Ama o alttan alsın sen neden üstüne gidiyorsun
Hiç değmez erkekler için
Hoşgeldin datlum bidenemAhandaaa ben geldm Ya ben oy kullanmamışım yaaa Mal gibi oku o kadar şeyi kihhh kihhh gül ama oy verme Biri bana linki atabilirmi ya ben bulamadım orayı Ay ben iyice mallaştım
Kuzu dünde can erğini sevdim ama bu olsun dedi :)Seninki guzel hic dokunma. Nevreste ye bulalim.
huysuzum yani bildiğin ihtiyar gibiyim ayy kendimden nefret ediyorum bazen negatifliğimden .SNe güzel ya kendinle barışıksın :)
Ay avukatım neler olmuş öylee Nasıl ayrıldı yacanım aileler arasında belirlemiştikk daha nikah dairesinden tarih almadık ama
sevgilim benden ayrıldı 3 gün oluyor
Yanlış yoldasıno alttan almaz ki
kendisi dünyanın en mikemmel herifi çünkü
dayanamadım ya tatil de bitti oyalanacak bir şey yok
ben aramasam o hiç aramaz biliyorum inatçı koçumun huyunu
Ahandaaa ben geldm Ya ben oy kullanmamışım yaaa Mal gibi oku o kadar şeyi kihhh kihhh gül ama oy verme Biri bana linki atabilirmi ya ben bulamadım orayı Ay ben iyice mallaştım
Mecazen mi ihtiyar, yaş olarak mı? Bize takıl biz seni pozitif yaparız :)huysuzum yani bildiğin ihtiyar gibiyim ayy kendimden nefret ediyorum bazen negatifliğimden .S
Ooooooo bizim çirkin ördek yavrusu gelmişNaber cilveli
26 yım canım tipim genc içim çürükMecazen mi ihtiyar, yaş olarak mı? Bize takıl biz seni pozitif yaparız :)