- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.041
Neden güvendiğinide anlamadım amaGuvendigi daglara kar yagacak.
yok yani öyle güven bir tip de değil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden güvendiğinide anlamadım amaGuvendigi daglara kar yagacak.
Ne yapayım güvendiğim dağlara kar yağdıYoksa Pujamalu yada pujamasuz gaffur olacağımGüvene güvene ona mı güvendin
Ya ben benimkinin evine gidince bile hala sorun yaşıyorum yapamıyorum biliyor musunbenimkide geri gider hep terkeder öyle beni.. hatta baska bir eve kalmaya gitsem iki üç gün çıkamam kabız olurum.. ne ilginç ya D:
merhaba canımmeraba norwegian :)
Sesli güldüm vallahiAbla bence hamarat ol sen kısa az öz anlamlı veee tabiki gerçwkçi Amaa şeyde olur mıııııtfak sevdalısı ol sen en iyi si evet Ay ben çok beceriksizim kuşum vardı adını koyamadım adı kuşşdu işte
Kuşa kuş diyormuş sanada insan der yaniNe yapayım güvendiğim dağlara kar yağdıYoksa Pujamalu yada pujamasuz gaffur olacağım
yok edemem ben yaa valla ayrılamam ben öle bırakamam ayrılabilecek olsaydım şu zamana kadar çoktan yapardım ama ayrılamam
Yemek yapmam lazımdı zaten
Evet canım =)editör olmuşsun
Sok o dilini içeri bakeem hasta olcan üşütcen sonra Ay efenim ne demek beğendiğine sevindimSen dün yazdıklarınla beni çok güldürdün tamam mı çok teşekkür eder ellerine sağlık derim
Ne konuştun be bad girl lucky ! yeaaaahAdam ayrilmis sen hala anlamamissin. Bu sekilde kendine zarar verirsin.
Bir insana vazgecilmez oldugunu hissettirdiginizde ilk vazgecegi siz olursunuz demisler.
Ben de ders calisacaktim.
ay evet ses çıkacak diye heyecanlanırken geri gidiyor yavrucak hahahaYa ben benimkinin evine gidince bile hala sorun yaşıyorum yapamıyorum biliyor musun
Hele evde insan olunca
Çok mızmızım bu konularda, wc ye gireceğim diye tüm milleti terasa çıkarttırmıştım hahaha
sesli yaparım diye korkuyorum
Yardım aldın mı doğru söyle burnun uzar hııııııııııııııııııSok o dilini içeri bakeem hasta olcan üşütcen sonra Ay efenim ne demek beğendiğine sevindim
Hahahaha bende ses çıkmıyor ama ses çıkacakmış gibi geliyoray evet ses çıkacak diye heyecanlanırken geri gidiyor yavrucak hahaha
ses mi ah çok şahit oldum da ben yapmaıdm henüz
Zorlama canım, o vazgeçmeyecek, bırak gitsin yalvarsınAdam ayrilmis sen hala anlamamissin. Bu sekilde kendine zarar verirsin.
Bir insana vazgecilmez oldugunu hissettirdiginizde ilk vazgecegi siz olursunuz demisler.
merhaba canım
bende senin gibi tutkulu aşık ım dır ölürüm de bırakmam derim ama işte bu doğru mu bilemem :S
Ne oldu yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim niye haberim yokdoğru mu ben de bilmiyorum ama ayrılamam ben de
byük konuşmayı da sevmem ama çok çok berbat bir şey olmadıkça ayrılamam
kavga ettik diye ilişkiyi bitirmesine izin vermem
Abla bence hamarat ol sen kısa az öz anlamlı veee tabiki gerçwkçi Amaa şeyde olur mıııııtfak sevdalısı ol sen en iyi si evet Ay ben çok beceriksizim kuşum vardı adını koyamadım adı kuşşdu işte
Ne konuştun be bad girl lucky ! yeaaaah
Benim işim çok zorKuşa kuş diyormuş sanada insan der yani
Benimde işim var durun biraz yetişemiyorumAdam ayrilmis sen hala anlamamissin. Bu sekilde kendine zarar verirsin.
O bildiğini okur bu saatten sonra ayrılmaz o bekler o çocuğu biliyorum beeeeeeeeeeeeennnnOooooo bu gercekten fena.
Bir de dinleseydi.
Adam ayrilmis sen hala anlamamissin. Bu sekilde kendine zarar verirsin.