yaaaaaaaaaaa
ooofff 3 gün ağlarımmm bennnn
misafirlerimi yeni uğurladımmm nefes almadan neti açtım valllaaaaaa
Sarp büyümüşşş Allaaahhhııımmm
seray ablam şahanesiiinnnnnn
sabah mesaj attım sana hala kk daydınnnn
Mısırdan ben seni orta yaş üzeri bir bayan bekliyordum vala çıtırmışsın sen
Hepiniz harikasınız yaaawwww dostluğunuz daim olsun güzellerrrrr
Aranızda olmayı çok isterdimşutarafagittişutarafagitti
Karcımm sanki birazcık kilo almış gibisinnnn
Ama halaa bildiğim tanıdığııımmm gül yüzlü cici kar işteeeeeea.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
YA NE ALAKA DİYEBİLİRSİNİZ KIZLAR ;AMA İstanbul"da alış veriş merkezlerinde sigara içmek yasak değil mi tüm kapalı mekanlarda olduğu gibi kk güzelleri bu kez siz değil bebişler buluşma fotolarının gözdesi olmuş hepinize Adanadan kucak dolusu sevgilerrrrr
mısırdan cnm guzel dıleklerın ııcn cok sagol bugn hepınızı uzun uuzn esıme anlattım sızınle cok guzle vakıt gecrdı mhepınız cok guzeldınız esra manolya sen tugba serap sevıl sıbelabla beyza ve dıger arkadaslar hepınızı ıctenn sevgıyle opuyorum yenı bulusmayı ıple degıl halatla cekıyorum ve tabıkı sızlerın gelmesıne muhahk muthıs bı toplantı ayarlarızz ama cevahır bıdaha bızı almaz yıktık orayı:=)
:çok üzgünüm:kızlar, ben iyi değildim gelemedim. :çok üzgünüm:Hepiniz çok sevimli çıkmışsınız, maaşallah diyeyim
Sarp nasıl da büyümüş, Serap'ın oyuncak bebesi n'olacak!:asigim:
Karcım 2 gündür buluşma topiğine bakmadan çıkamıyom kalbim orda kaldı hüüüüü((
Mısırımm patLaammmmm cnm ßenimm..... kaydirigubbakcemile3 2 dakka çenen durmadı ߀eeeeeeeeeee çen çen çenn ßi de yanımdaydı sürekLi.. dedim herhalde ßu mısır zehiri yutmu$ ters etki yapmıı$....sırnaşık şey ßi dahaki geLi$indee iLk ßanaa haßer verrrrrrrrrrrrr küserim yoksaaaaaaaaa :dilcikar::dilcikar: ßi de öpem seni istanßul öpücüüüüüü ŞenizŞeniz
Desißell aßlaa yaa sana ne zaman söyLicem diyom unutiyrum... İzmir ßuLu$ması oLdu yaa ne yaLan söyLim iLk gözüme carpan sendin haaa...:jeyyar::jeyyar: ciLLop gißisin waLLaii Şeniz
sana özeL yorumumu yapmı$tım önceki sayfalardaa ama yine diyim tam ßir IZMIR LADYsi yeminLen.....Duru$u konu$ması samimi ve asaLet akiiiii Şeniz
seraay aßlaaaaa seni ßi yerde görmü$ gißiyim yaaa....... aynı $ekiLde ßozomu daa (ßeyza)....... Alla allaaaaa cok tanıdık geLdinizz $ekercikLer :uhm::1rolleyes: ay seray aßla sana yarıLdım güLmektenn yemekten sonraki üstünü düzeLti$inee... sırnaşık şey oğLu$unun gözLerine nazar değmesin
esseeeeeeeeeeeeeeeeee.......Ayyy ne heycanLı kadın yaa sırnaşık şey 2 dakka yerinde duramadı kızzzz Yoksaa sende kurt mu varlülülülülülü Çok $eker ßi ßayan ama ßeßi$ de istiyoz haaaaaaaa ona göre $ip$ak -tatlicadiarzu-
Karcımm kırmızı kırmızı giyinmi$ de gelmi$, ßi an dedim ßayıLıp gidecek.. haa neyse de ßiz orda napacazz organizatorumuz de oLmayacak sırnaşık şeysırnaşık şey Allah korusun.... Çok heyecanlıydın ne var heycanLancak ayoL aaa neyseki aLı$mıssındırr.... :1rolleyes:
Mozi ve ßlondegirl de çok tatLıLarr ve masumLarr....Allah sizi e$Lerinize ßağı$Lasın
DiğerLeriyle pek sohßet edemedim ammaveLakin hepsi çok tatLı ve sewecendiLerr..... İn$aallah ßir gün tekrar ßi araya geLmeyi nasip eder Raßßim.......
ßen yapmamı$tım topLu ßi yorumm yapayım didimmmmmmmmmmm
:enbuyukkk::enbuyukkk:
dün benim b.oğlan mızmızlandı hani bensiz gitmeyecektin diye
okulun olmasaydı götürecektim dedimsede yok dindiremedim yaşlarını
bir daha hafta sonu olsun yada
okul tatilinde hafta içi
arkadaşlar ben çok fazla giremiyorum nete,her sayfayı tek tek okudum,hepinizin yorumları kendiniz kadar sıcak,ben kendi adıma çok mutlu oldum aranızda olmaktan,her buluşmaya gelmek ve dostluğumuzu pekiştirmek isterim,helede masummasal yine şoförlüğümü yapar,evimden alır evime bırakırsa değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3
ayy ne desem bilmem ki,evine değilde yakın biyere bıraksam olmazmı,sizin sokaklar çok dar,sinir küpü ediyo beni kötükedihüso
şaka şaka arkadaşım,sen ne istedinde ben yapmadım :1hug:
sana katılıyorum,bütün arkadaşlar çok cicilerdi,herkes çok sıcaktı,gerçi ben kar ve büyümeyenbebekle yakın oturduğum için daha çok onlarla sohbet ettim ama bütün arkadaşların sıcaklığı uzaktan bakınca bile belliydi,keşke erken kalkmak zorunda kalmasakda daha çok sohbet edebilseydik,herkesle daha çok ilgilenip daha yakından tanımak isterdim ama masanın köşesinde kaldık senağlama
ay super olur cnaım yaaaa masummasal gıbı dost herkesın basına valla ama bıdahakıne sızı erken bırakmıycaz ona gore :)ıyıkı geldın ıyıkı tanıdım senı gercekdende harıka bı arkadasssın tez zamanda netı eve gecır :)
Kıyamam sana..... :teselli: Sona kaLan dona kaLır misaLi oLdunuz sizz sırnaşık şey
karcım teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için,sende iyi bir arkadaşsın bu çok belli,biz gelir gelmezki o samimiyetini asla unutamamm,sanki ilk görüşmemiz değilmiş gibi,senin kalbin güzel canım :1hug:
evet biraz öyle olduk senağlama accık ilgilensenin nolurdu sanki :dilcikar:
iLgilendik yaa ßeaa.. ho$ geLdin dedikkkk $eker tuttukk yedirdik icirdik Süpürge etttik sacLarı daa ne yapakk lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?