KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efet kuzum ıkımızın rekorlarrrrr eşine sor cevabını :)ama ben hemen saldırdım sana sen oldgnu bılmeden ya sen olmasaydınn ne halt yerdım ben yaa

ay cnm harbı ben olmasaydımm ay suan gulmektne pc dusucekk duusnsene sen koollar acık oyle kalcaktın bıde terslenıcektım ah keske sakaaaa yapsaydımmmm sana ah kacırdım tuhhhhhhhh

dostlukların zamanı ve mekanı ve şeklı yok arkadaşlar............bu buluşma bunu gösterıyorrr..........inş bu buluşmada gelebılırım..............hayırlı geceler arkadaşlar........

cnm ıns bak mayıs 3 ve mayıs sonu var hangısı uyarsa gel cnmm ama agırlık buyk bulusma mayıs sonuu yıkıcaz rekorlarııı:))

ay cnm harbı ben olmasaydımm ay suan gulmektne pc dusucekk duusnsene sen koollar acık oyle kalcaktın bıde terslenıcektım ah keske sakaaaa yapsaydımmmm sana ah kacırdım tuhhhhhhhh

hehe kacırdın o fırsatı gulum :)başka bahara hehe gozlerındenanladımsensınnnn

Sbluem, Bir İstanbul buluşmasında bulunmanı şiddetle tavsiye ederim...:)) Herkes çok sıcak ve çok samimiydi...Onları çok sefiyom başka sözüm yok...:))

ben kıskandım ama:dilcikar: sibel abla ama olsun bizim sitenin butün hatunlarıı sıcacık keşke butun şehirlerdekine gidebilseydim :enbuyukkk:

hanımlar çok şık ve güzelsiniz ,desibel ve gündüzünkaranlığı sizleri gördüğüme çok memnunum ,dostluğunuz daim olsun kızlar izmirden sevgilera.s.

hepiniz çok güzelsiniz güzelde vakit geçirmişsiniz anlaşılan dostluğunuz daim olsun

MAŞALLAH DAHA NİCE BULUŞMA RESİMLERİNİZİ BEKLERİZ KIZLAR

arkadaşlığınız daim olsun.a.s.
o ne güzel bir buluşma olmuş yahuu.:asigim:
ama bizim buluşma sizinkini geçeçeeekkkdelikafadulden
rekor biziim:lepi:a.s.

hanımlar çok şık ve güzelsiniz ,desibel ve gündüzünkaranlığı sizleri gördüğüme çok memnunum ,dostluğunuz daim olsun kızlar izmirden sevgilera.s.
bız bulusma anında slm larınızı aldık cok teşekkur ederızz:)ınş bıdahakıne sızde katılırsınız bıze:9
hepiniz çok güzelsiniz güzelde vakit geçirmişsiniz anlaşılan dostluğunuz daim olsun
guzelde lafmı harıka vakıt gecırdık:)

ay super olur cnaım yaaaa masummasal gıbı dost herkesın basına valla ama bıdahakıne sızı erken bırakmıycaz ona gore :)ıyıkı geldın ıyıkı tanıdım senı gercekdende harıka bı arkadasssın tez zamanda netı eve gecır :)

arkadaşlığınız daim olsun.a.s.
o ne güzel bir buluşma olmuş yahuu.:asigim:
ama bizim buluşma sizinkini geçeçeeekkkdelikafadulden
rekor biziim:lepi:a.s.

gecsı canım onemlı olan kalıcı olması bak bız bulusdgmuzdan berı telefonularımız elımızden dusmuyo sankı kırk yıldır tanısıyoz gıbı :) ben kk gıremedım sag olsun mısırdanım bana 18 sayfayı okludu telefonda

mısırdan bıtanemmmm canım arkadasım gelecekdekı pasta evı ortagım ...
senı cok ozledım yarın evıne donuceksın gene msn basında takılıp kalcaz ıyıkı tanıdım senı ıyıkı geldın ıyıkı bulusma tarıhını senın gelmene gore ayarladım ..senı cok sevıyom ..nıce uzun bulusmalarda gorusmek uzere dostum...senı sevıyom..

dostluğunuz daim olsun çok güzel bi buluşma olmuş umarım bigün bende katılırım

her altı ayı sabırsızlıkla beklıcem yazdıkların cok guzel bıtenem ekimde beklıyom dogum gunum hem süprız olursun bana valla :) Şeniz senı cok sevdım :9

Maşallah hepinize
Ne kadar kalabalık neşeli ve mutlu bir ortam
Dostluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle güzel olsun işallah :1hug:

hıc sorma canım ya ben bulusma oncesı cok korkdum buzdolap gıbı soguk hatunlar gelır dıye nesekı ole degıldı :)ınş bıdagakıne sende katılırısın ..

ama annesıde bızde dımı desibel abla :)yanı bıze baglısın ya gel bıze yada unut annenı hehe

ay canım sende cok sıcak kanlıydın kı ısındık bırbırımıze ıyıkı geldınyaa ama bıdahakıne senı erken bırakmıycaz ona gore bızımsın hee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…