efet kuzum ıkımızın rekorlarrrrr eşine sor cevabını :)ama ben hemen saldırdım sana sen oldgnu bılmeden ya sen olmasaydınn ne halt yerdım ben yaa
dostlukların zamanı ve mekanı ve şeklı yok arkadaşlar............bu buluşma bunu gösterıyorrr..........inş bu buluşmada gelebılırım..............hayırlı geceler arkadaşlar........
ay cnm harbı ben olmasaydımm ay suan gulmektne pc dusucekk duusnsene sen koollar acık oyle kalcaktın bıde terslenıcektım ah keske sakaaaa yapsaydımmmm sana ah kacırdım tuhhhhhhhh
Sbluem, Bir İstanbul buluşmasında bulunmanı şiddetle tavsiye ederim...:)) Herkes çok sıcak ve çok samimiydi...Onları çok sefiyom başka sözüm yok...:))
bız bulusma anında slm larınızı aldık cok teşekkur ederızz:)ınş bıdahakıne sızde katılırsınız bıze:9hanımlar çok şık ve güzelsiniz ,desibel ve gündüzünkaranlığı sizleri gördüğüme çok memnunum ,dostluğunuz daim olsun kızlar izmirden sevgilera.s.
guzelde lafmı harıka vakıt gecırdık:)hepiniz çok güzelsiniz güzelde vakit geçirmişsiniz anlaşılan dostluğunuz daim olsun
arkadaşlar ben çok fazla giremiyorum nete,her sayfayı tek tek okudum,hepinizin yorumları kendiniz kadar sıcak,ben kendi adıma çok mutlu oldum aranızda olmaktan,her buluşmaya gelmek ve dostluğumuzu pekiştirmek isterim,helede masummasal yine şoförlüğümü yapar,evimden alır evime bırakırsa değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3
Canım ya o senin güzel bakan gözlerinden.:1hug: a.s.
arkadaşlığınız daim olsun.a.s.
o ne güzel bir buluşma olmuş yahuu.:asigim:
ama bizim buluşma sizinkini geçeçeeekkkdelikafadulden
rekor biziim:lepi:a.s.
dostluğunuz daim olsun çok güzel bi buluşma olmuş umarım bigün bende katılırım
kızlar butun sayfaları tek tek okudum
gercektende katılamayanların pişman olmakta haklı oldugu super bı bulusmaydı
6 ayda bır her ıznımızde geleneksel k.k bulusması yapalım artıkın
kar oncelıkle ılk basta yazdıkların ıcın cok duygulandım bu guzel gunu cok guzel anlatmıssın canım benım ılk karsılaşmadakı sıcacık sarılısın bıle senı tanımak ta zorlanmasını engellıyo ınsanı rabbım bır ömür bahtınıda kalbın kadar güzel kılar inşallah
sibel abla (desıbel) ruhu akranımız şekermi şeker bir abla şarap gibi kadın valla guzelliğini görmek yeter yılların çabuk geçmesini istemek için :1hug:
ecna canımmmmm msn de kanım kaynamıstı zaten buluşmada iyice buhar etti beni hatun kaydirigubbakcemile3 inşallah butun mutlulukların en buyugu senın olur datluummmmm Şeniz
esse nasıl şekerr nasıl guleç bir bayan anlatamam bak yüzüne için açılsın kilosundan şikayetci olup bize kilo aldırma komploları düşünsede kalbinin nekadar sevgi dolu oldugu konusşmasada belli yerimseniben
beyza cok tatlı çok şeker resim çekilirken birbirimizin üzerina yattık çok güldük çok eğlendik hatta ben yüzüğümü sürttürdüm :roflol: rabbim hiç bitmeyecek mutlulukla taçlandırsın seni inşallah
tuğba aramızdan mecburen ayrılmak zorunda olsada forumda cok yeni olsada okadar sıcakkı bundan sonra allahın izniyle çok daha sık görücez onu buralarda :1hug:
büyümeyen bebek ve masum masal bakmaya kıyılamıycak kadar guzeller her nekadar masummasalı ekmiş olsamdatanıstıgıma cok sevındım tabii lokalanestezıyıde oyle
gündüzünkaranlıgı malesef aramızdan çok çabuk ayrıldı ama ben onuda cok sevdım
seray abla sende çookk tatlısın rabbim evlatlarınla birlikte uzuunn saglıklı yüzün kadar güzel bir ömür nasib etsin inşallah :Saruboceq:
ve nıckname lerini hatırlayamadıklarım bütün canlar hepinizi çookkkk sevdim lütfen bugunku bulusmayla kalmasın dostlugumuz
böyle güzel bir günü geçirmemize vesile oldugu için herkeze çok çok ama çok teşekkür ediyorum
rabbim cümlemizin yolunu bahtını açık etsin inşallah
6 ay sonra yine bir bulusmada bu sefer başka bir mekanı yıkmak üzere bulusmak dileğiyle
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
hehe servısdekı cocuk bana bıdha gorusmemk uzere dedı :)adamı cıldırttım resmen 1 gun ıcınde gerıuı getırdı pc ve rekor kırdı hehben ona demiştim hemen bir bilğisayarcı bul diye
format atılması gerekiyordu
ay canım bizimkiler yabancı değiller aaaaaaaaaa:roflol:
Maşallah hepinize
Ne kadar kalabalık neşeli ve mutlu bir ortam
Dostluğunuz daim olsun en kötü gününüz böyle güzel olsun işallah :1hug:
ama annesıde bızde dımı desibel abla :)yanı bıze baglısın ya gel bıze yada unut annenı hehesen de gelll canımm ne demek aaaaa...yimeyinn sakın sibelimizi.... cokacimcoook sibel ablam gel sen buraya bakiiimmm kaydirigubbakcemile izmirimize gidiyoz
yemedık valla :) Şeniz
olmas kardeşim olmas o baştan bizimdi size yar etmeyiz :roflol: :roflol:
Gelip gelmemek konusunda kararsızdım ama o kadar sıcak insanlarla karşılaştım ki yanımdaki arkadaşım bile şaşırdı kaç senedir tanıyorsun onları dedia.s Hepinizi çok sevdim kızlar.. :asigim:
Resimlere şimdi bakabildim. Merakla bekliyordum. Tombidik çıkmışım ama olsun bir dahaki buluşmaya kadar zayıflarız:dilcikar:
Aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım ama seminer sırasında aklım hep sizdeydi. :çok üzgünüm:
Bir dahaki buluşmaya iple çekiyorum. Beni şimdiden gelecekler listesine yazın. :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?