KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet büyüdü teyzesi.
hiç sorun çıkarmadı, tabi arabaya binipte trafikten dolayı ilerleyemeyinceye kadar.
canım es_se arkadaşımız tam şoka girmek üzereydiki neyse bebeğimi kaptım ve uyudu. Böylelikle günü kotardık diyebilirim.

sagol cnaım evet kızlar bunlar bıde ıyı resımler bıde perde arkası var gormeyın gırersınız krıze nese koydurmycam resımlerde cok kotu cıkmıs canlı halımız daha süperdı

koydursana yaaaa sonra kaLdırtırsınnnnnnn ßo$a mı çekiLdi aaaaaaa :dilcikar:

ayrıca saoL yavru$um o senin kendi güzeLLiiiinn Şeniz

aa aşk olsun ne solu vokal anestezı oldum yaa ama neolursa olsun oglun bıtanee bı bebegi ılk goruste bukadarmıı sevebılırm yaaaa du masalah dııym tu tu utututut

asıl bız tesekur ederız cnm boyle bı davete onculuk ettıgın ıcn bekle bızı anadolu senı yenıden feth gelıyoruz arkadasalr atlarınızı haızrlayın kılıclar benden cekılen leynnnnnnn

ühühühühü ßenn anadoLu ßuLu$masına geLemeyeßiliyyyyyyiiiiiiimmmm :1no2:

bu arada sevgılı es_se bıteneme canıma cok teşekkur ederım elınde 4 makına ıle gecıyodu fotocumuz kendısı ıdı kendısı resımlerde olmak ıstemedı sızı guzellıgınden mahrum bırakdımerak edeler dıger bulusmaya gelsınde gorsunlerrr

evet kendımı gızemlı bı bayan yaptımkıı merak edılıym gelen gorsun:)) cnm 4 degıl 40 makınada versenız cekerım ne demek o ankı coşkumuz mutlulugumuz yeter .. yeterkı devamı gelsın bu gorusmelerınn hepımızın mutlulugu nesesı hıc kaybolmasın tanısmamız daım olsunnnnnnnn kırmızılım sana yandı canım mmmm

Rabbim dostluğunuzu daim kılsın kızlar harikasınız kıskandık valla bu arada sarp bebeği de Rabbim korusun çok tatlı maşallah ona a.s.

kızlar sarp bebek guzel hatunların arasına dusmus :)yawrum cennete :)bebek bızden favorı cıkdı vallaaa kızlar erkek heee yasak kk da anammmm :)dostlugumuz daimolsun canlarrrrrrrrrr

Rabbim dostluğunuzu daim kılsın kızlar harikasınız kıskandık valla bu arada sarp bebeği de Rabbim korusun çok tatlı maşallah ona a.s.

amınnn canım cok sagol asıl resımler pazara kadar burda olcak azcık merak edın :)

yavrum 5 kilo alırsam çok mutsuz olurum ben yabenneyaptımki mutsuz bir arkadaş ister misin? yok tatlum düşündüm de bende kendimi çekemem:1closedeyes: hem mutsuz hem kilolu:1no2: kabus:1shok:

herkes cok hoşşş dostluğunuz daim olsun a.s.

hepiniz çok hoş gözüküyosunuz.bende orda olmak isterdim inşallah bir daha ki sefere...

ßatarım sana ßaaaaaakkkkkk :1ninca:kötükedihüso

ayy kaknusum benımm olsun batan senın dıkenın olsun ama bızı sendne mahrum etme senı ve mısırı gordukce ıyıce hırs yaptım cıtır kurdanlar siziiiiiiiiiiklava:

arkadaşların hepsiyle vedalaşamadan kalktım çok üzüldüm valla senağlama
hep vokalanestezi yüzünden :mymeka:
keşke ona sen git tek başına ben gelmiicem desydim kaydirigubbakcemile3

ayy kaknusum benımm olsun batan senın dıkenın olsun ama bızı sendne mahrum etme senı ve mısırı gordukce ıyıce hırs yaptım cıtır kurdanlar siziiiiiiiiiiklava:

kowaLarım senii haaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıL laffffff :mymeka:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…