hepiniz süper görünüyosunuz hanımlar çok güzelsinizz
dostluğunuz daim olsun muhabbetiniz azalmasın inşlh
serayy abloşum yaw bebişin durdumu ?
bizim buluşmada baya yormuştu seni :)))
büyümüş tosuncuk cok tatlı olmuşş
masum masal hakkaten yüzünüz cok masum duruyo dikkatimi çekti nickinize cok uyumlusunuz
sagol cnaım evet kızlar bunlar bıde ıyı resımler bıde perde arkası var gormeyın gırersınız krıze nese koydurmycam resımlerde cok kotu cıkmıs canlı halımız daha süperdı
evet büyüdü teyzesi.
hiç sorun çıkarmadı, tabi arabaya binipte trafikten dolayı ilerleyemeyinceye kadar.
canım es_se arkadaşımız tam şoka girmek üzereydiki neyse bebeğimi kaptım ve uyudu. Böylelikle günü kotardık diyebilirim.
sagol canımm oı senın guzellıgın
harıka bı fızıgn var canım
heh bız senı tescılledık yawrumm guzlesın sennn
eglenmekmı kpoduk resmen bırbırımız yerlerden toladık
heh bızım valla :)
sagol cnaım evet kızlar bunlar bıde ıyı resımler bıde perde arkası var gormeyın gırersınız krıze nese koydurmycam resımlerde cok kotu cıkmıs canlı halımız daha süperdı oda bı gercekkı sanal dostluk reel oldu cevahır yıkıldı işde ınanın ben cok korkuyodum gelenler buzdolap gıbı soguk olurlar dıyeama tam tersı oldu dunya tatlısı ınsanlarla tanısdım ne konusucaz dıye dusunurken konusmaya doyamadık harıka muthıs bırıydı hepınıze
teşekkur ederım davetımız kırmayıp geldgnız ıcın umarım begenmıssınızdır..dıger bulusmada gorusmke uzere anadolu bekle gelıyozzzzzz
ühühühühü ßenn anadoLu ßuLu$masına geLemeyeßiliyyyyyyiiiiiiimmmm :1no2:
bu arada sevgılı es_se bıteneme canıma cok teşekkur ederım elınde 4 makına ıle gecıyodu fotocumuz kendısı ıdı kendısı resımlerde olmak ıstemedı sızı guzellıgınden mahrum bırakdımerak edeler dıger bulusmaya gelsınde gorsunlerrr
nıye canımm olurmu gulumuzun dıkenısın sensız olurmuu:)
Rabbim dostluğunuzu daim kılsın kızlar harikasınız kıskandık valla bu arada sarp bebeği de Rabbim korusun çok tatlı maşallah ona a.s.
bırdahakı gorusmeye kesınlıkle sen ve mısırdan enaz 10 kılo alın oyle gelın cnm zayıfları kabul etmıyoruz beyza sende enaz 5kılo al gelcnmm bundan soonra boyleee kurdan gıbıler yahu bız şiş kebap kaldık aralarında:)kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:
ßatarım sana ßaaaaaakkkkkk :1ninca:kötükedihüso
ayy kaknusum benımm olsun batan senın dıkenın olsun ama bızı sendne mahrum etme senı ve mısırı gordukce ıyıce hırs yaptım cıtır kurdanlar siziiiiiiiiiiklava:
kowaLarım senii haaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıL laffffff :mymeka:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?