Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrum 5 kilo alırsam çok mutsuz olurum ben yabenneyaptımki mutsuz bir arkadaş ister misin? yok tatlum düşündüm de bende kendimi çekemem:1closedeyes: hem mutsuz hem kilolu:1no2: kabus:1shok:
tmm sustum cadıı
bu arada kar pc sı cokmus bı sure gıremıcke haberınız olsun offffff
nazara geldı cnm bugunku bulusmada bukadarcık bı seyle kurtulduysak yınede ıyıı tek uzuntum tam gırgır gececektık kar olmuca aramızda inş biranonce doner aramızaaa
kızlar bizde yalovalı kklar olarak hafta sonu buluşuyoruz... resimlerden gördüğüm kadarıyla buluşmanız çok içten geçmiş, güzel dostlukların başlangıcı atılmış görünüyor.. darısı bizim başımıza...bu arada hepiniz muhteşemsiniz, allah nazardan saklasın sizleri... kaydirigubbakcemile3
inş bızımkınden guzel gecer
beyza sende bneım kayınvalıdem ol bolca cerem kılo verem olup:)
EcnailgRee cnm uzuldum topıgın pırlantaları tek tke gıdıyo hayırdır ne sınavı kppss mı a.ö .f mı?
lisansa tamamlama sınavı yawrumm :çok üzgünüm:
hmm cnmm ıns ıstedıgn gıbı gecer ama bızıde unutma olurmuu topıgın pırlantası:)
yazları esenköy'de oluyorum.süprizzzzz hazirandan sonra bir buluşma olursa bende katılırım size.a.s yani katılmak isterim.:1rolleyes:kızlar bizde yalovalı kklar olarak hafta sonu buluşuyoruz... resimlerden gördüğüm kadarıyla buluşmanız çok içten geçmiş, güzel dostlukların başlangıcı atılmış görünüyor.. darısı bizim başımıza...bu arada hepiniz muhteşemsiniz, allah nazardan saklasın sizleri... kaydirigubbakcemile3
inş bızımkınden guzel gecer
beyza sende bneım kayınvalıdem ol bolca cerem kılo verem olup:)
EcnailgRee cnm uzuldum topıgın pırlantaları tek tke gıdıyo hayırdır ne sınavı kppss mı a.ö .f mı?
bu arada kar pc sı cokmus bı sure gıremıcke haberınız olsun offffff
kızlar sarp bebek guzel hatunların arasına dusmus :)yawrum cennete :)bebek bızden favorı cıkdı vallaaa kızlar erkek heee yasak kk da anammmm :)dostlugumuz daimolsun canlarrrrrrrrrr