Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efet yaa cok stres cekdım ama degdı beklıyom bıdahalkıne bıtenemm cok opuyom senı :)kar canım benim çok güzel bir buluşma organizasyon etmişsin çok eğlendiğinizde resimlerdende belli yorulduğun ama bence yorulduğuna değmiş bi dahaki buluşmaya inş. bende gelcem ama işlerimi ayarlayabilirsem emeğine sağlık güzelim
Super bisi olmus bu yaaaaaaa...insallah dostluklariniz daim olur kizlar hepiniz harikuladesiniz :)))
vaay vaay vaay ben masaları sayamadım maşşallah hiiç kıskanmadım :dilcikar: desibel hanıım gittin bide buluşma mı yaptın oralarda seni senii sengözlerimebaksanab
eh bizim buluşmada yakınallah tan yoksa içime oturcekti :roflol: a.s.
süperdi gerçekten.delikafadulden kar çok heyecanlıydı. gelen herkesi samimiyetle kucakladı.:1hug: bir ara ter içinde kaldı garibim. gözü hep dışardaydı. hepimiz hafiye gibiydik zati.sengözlerimebaksanab mekana iki kadın yan yana gelmesin dönüp hemen bakıyoruz kk'dan mıdır diye. komik oldu. kar'cık yoruldu ama dediğin gibi değdi.bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum.inşallah sende gelebilirsin. az önce bir yere daha yazdım. kk'da yazışmak güzel ama tanışmak daha da güzel:enbuyukkk:kar canım benim çok güzel bir buluşma organizasyon etmişsin çok eğlendiğinizde resimlerdende belli yorulduğun ama bence yorulduğuna değmiş bi dahaki buluşmaya inş. bende gelcem ama işlerimi ayarlayabilirsem emeğine sağlık güzelim
süperdi gerçekten.delikafadulden kar çok heyecanlıydı. gelen herkesi samimiyetle kucakladı.:1hug: bir ara ter içinde kaldı garibim. gözü hep dışardaydı. hepimiz hafiye gibiydik zati.sengözlerimebaksanab mekana iki kadın yan yana gelmesin dönüp hemen bakıyoruz kk'dan mıdır diye. komik oldu. kar'cık yoruldu ama dediğin gibi değdi.bir dahaki buluşmayı iple çekiyorum.inşallah sende gelebilirsin. az önce bir yere daha yazdım. kk'da yazışmak güzel ama tanışmak daha da güzel:enbuyukkk:
sen bızım anadolu bulusmamızı bekle guzelımmmm asıl ozamanbulusmaolcak :)..desibel hanımda şeref konuklarımızdandı ..desibelinizi gerı yolladık ama sataşmayın bıze artık litfen ızmırlıler..:)
istiyorum bende bi ist buluşmasına denk geleyim nasip bakalım
ılk kahve dunyasına gttıgımde bı bayan gozume carpdı ama aynı desibel abla yanına gıdıp soramıyom o sırada gunduzunkaranlıgı geldı ona bak bu desibel dıyom gunduzunkaranlıgda ya degılse dıyo ben dayanamıycam dedım valla sorcam dedım bı yandanda kadına nasıl sız kk danmısınz dıyem kıtabıı atılganlıgma engel olamadımve desibel abla dedım ılk :)işde ılk ızlenım..
mısırdan ay bıtenem bulusma gunu sabah 10 ıtıbarıyla teller elımızden dusmedı zaten ):ıkı gun gıremedım kk yamısırdanla telde butun sayfaları okudu bana sag ol kuzum :) ılk sarılısımız asla unutmöıycam ve kameramıda evde unutmusum yoksa cekım yapıcakdım üfff..
esse kuzum senın gozlerının ıcıguluyodu pat aha bu benım essem dedım beyzayıda bılıyodum cunku bırlıkde gelceklerdı cunku :)..
senı cok opuyom kıskanma cunkus enlede buluscaz bıtenem unutmaaben cooooookkkkkk kıskandım yaaaaaaaaaaa.keske bende aranızda olabılseydım.karcım opuyorum cnmm
istiyorum bende bi ist buluşmasına denk geleyim nasip bakalım
cnm benımmm bneı gorunce seslenısını omrumce unutmucam acaba esımde benı ılk gordugnde boylemı hıssetmıstı:sm_cool: cnmsın hadı yenı rekorlara gııttt ben pesındeyımmmmmmm:)
dostlukların zamanı ve mekanı ve şeklı yok arkadaşlar............bu buluşma bunu gösterıyorrr..........inş bu buluşmada gelebılırım..............hayırlı geceler arkadaşlar........