KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ecnammmmm bıtanemmMM AY BEBIS ızın vermıyokı ys2ı1nazam bısı dadı oldum bugun..
ecnam maşallah cok guzelsın ...cok şekersın dunya tatlı ay bıde sevgılın olmasa senı abıme alırdım valla ama nese kısmet dıcem ınş hayatın hep sneın guzellıgın gıbı ılerler1..bulusma topıcımde ılk gunden berı resmen melegım oldun her konuda destek verdın banar 1..benım ıcın msnlar attın ve merdıvenlerden ılk gelıınde..okadar ıyı olan bır kızın sen olcagnı anladım ıyıkı tanıdıms enı canım nıce guzel gnu
lerre bırlıkde ..her bulusmaya beklıcem unutma destegın ıcın cok sagol gulum 8 aylık yegenımle bunları karısık yazmıs olabılırım cnaım ama senı cok sveıyom ve ıkımızde cok opuyoz senı ):

ŞenizŞeniz

Mersy Pohku Kartopumm in$ ßir dahakine tekrarr görü$ceeeeez

kar selam canım tahmınımdende güzelsin canım senı bende yakından görüp kucaklmak isterim kırmızı elbısende çok yakişmış maşallah canım sınya senı çok seviyorum buarada arkadaşlarıda gördüğüme sevindim birgün inşallah tanişma fırsatım olur herhese selam sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr

hain domdommm sızın dogal halınızı cekıcem dıye sekılden sekıle gırdımmm sen sımdı boyle konus paparazzılerın maasına zam işine son:)==)

nuran abla senı coks evıyom ama ben hadı gel o gunu ıple cekıcem abla sana sarılmak ıstıyom anlatıcak okadar cok sey konuscak okadar cok sey varkı..aylar egcmıyo artık ınan ..senı sevıyom teşekkur ederım..

hain domdommm sızın dogal halınızı cekıcem dıye sekılden sekıle gırdımmm sen sımdı boyle konus paparazzılerın maasına zam işine son:)==)

valla bıtenem maf oldun elınde bı ara kac makına vardı senın yaw:)

Allah mutluluğunuzu bozmasın kızlar pek bi imrendim size yaa..

İstenbul'da yaşıyo olsam hiç kaçırmazdım zaten böyle bi etkinliği...Neyse benim için bi de Kayseri'de buluşursunuz di mi:lepi:

ayıpsın canım hemen organıze edek:) yolun duserse bu tarafa hebr ver yaparız bulusma :)

valla bıtenem maf oldun elınde bı ara kac makına vardı senın yaw:)

3makına 2 cep tel:) olsun cnmm ya severım boyle seylerıı yerımde duramıyomkıı bıdahakıne 5makına 3cep getırn 400resım cekıyımm:)

3makına 2 cep tel:) olsun cnmm ya severım boyle seylerıı yerımde duramıyomkıı bıdahakıne 5makına 3cep getırn 400resım cekıyımm:)

Sahiden yaaa,,,essecim o gün kameraman cevat kelle ay pardon kameraman esse olmuştu... garibim bir o tarafa bir bu tarafa koşuştırdu durdu bizi çekem die...essem sen bir daha ki buluşmaya kameranı fln da al gel bir de foto makinaları...ayy yok istemem senle sohbet etmek istiom ben yaw...Şeniz

Hepiniz çok güzel çıkmışsınız hanımlar...
Allah dostluğunuzu daim etsin...
O güzel yüzlerinizden gülümsemeniz hiç eksik olmasın...

ay canımsınyaaa bızmsn sohbet ettık bulusmada resımlerle ugrasdık ::)cuma gunu bulusalımmı tadlum

hepiniz bomba gibisiniz...
yıkmışınız cevahiri...
ben yeni gördüm fotoları...
çatır çatır çatladım kıskançlıktan...
mısırdanım çıtırmışın sen ya ben seni daha büyük sanıyodum...
dostluğunuz, mutluluğunuz hep daim olsun...

gerçekten çok güzel bir grup olmuşsunuz..
hepiniz çok tatlısınız ve güler yüzlüsünüz...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…