KK Popstarını Arıyor

wawww süper şeyler olacak bu yarışmada güzel fikir merakla takip edcem bendeboshayallersmile

cok eglenceli bir yarisma olacaga benziyor benim nazicane fikrim herkesin ayni sarkiyi söylemesi kim daha güzel söylemisse o secilir haksizlik olmamasi acisindan

cok eglenceli bir yarisma olacaga benziyor benim nazicane fikrim herkesin ayni sarkiyi söylemesi kim daha güzel söylemisse o secilir haksizlik olmamasi acisindan

sağol canım, ayy öyle mi yapsak ki bilmiyorumkismile
ama şimdi zaten az katılımcı buluyoruz bir de kısıtlarsak iyice azalabilir, bu defa özgür olsunlar tamamen
bidahaki popstar elemelerinde öyle yapabiliriz kaydirigubbakcemile3

Grip olmuş yaşlı tavuk gibi bir sesim var..O nedenle yarışmaya katılamayacağım fakat takibinizdeyim ve fikir sahibini de tebrik ederim..Çok hoş olmuş..hadi bekleyelim bakalım.

Haklı bence.boshayallersmile
Çünkü kişinin sesi mesela türküde çok hoş çıkar ama popta sönük kalır..Diğeri ise tam tersi.
zazanın fikri hoşuma gittiohaoldumsmile

yeni yarismamiz hayirli olsun arkadaslar ben jüri üyesiyim sarki falan söylemeye kalkarsam kötü sesten dolayi aha böyle domates atarsiniz:tomato:
bence cok güzel bir fikirkaydirigubbakcemile5
cenebazcigim seninde emegine saglikopuyorumnanaktan

katilimci olmayacagim icin benim icin fark etmez ama katilanlar acisindan bide söyle bisey var mesela her ay ayri bir kategoride yarissalar cok zevli olur pop star misali:hulya:

Grip olmuş yaşlı tavuk gibi bir sesim var..O nedenle yarışmaya katılamayacağım fakat takibinizdeyim ve fikir sahibini de tebrik ederim..Çok hoş olmuş..hadi bekleyelim bakalım.

grip olmuş yaşlı tavuk mu kaydirigubbakcemile3 eminim tevazudur, KK'daki bütün hatunlar bülbüldür eminim opuyorumnanaktan

fikir sahibimiz nalansum canım benim olumunekankayizsmile
ben de ilk duyduğumda çok sevdim fikri opuyorumnanaktan
sabırsızlıkla bekliyorum :sm_cool:

Çünkü kişinin sesi mesela türküde çok hoş çıkar ama popta sönük kalır..Diğeri ise tam tersi.

Olm pop benim tarzim deelalsanaalsanasmile....sadece Ajdarin cikita muz türküsünü begeniyom-tatlicadiarzu-boshayallersmile

işte ilk yarışmada kendilerini göstersinler kendi istedikleri klasmanda :))
sonra ayağı alışır müşterinin, bunun devamı da gelecek tutarsa hihoyyyt

çok sağol tatlım, elimizden geleni yapıcaz bakalım hihoyyyt

katilimci olmayacagim icin benim icin fark etmez ama katilanlar acisindan bide söyle bisey var mesela her ay ayri bir kategoride yarissalar cok zevli olur pop star misali:hulya:

ayy evet her ay yapsak harika olur :asigim:

Olm pop benim tarzim deelalsanaalsanasmile....sadece Ajdarin cikita muz türküsünü begeniyom-tatlicadiarzu-boshayallersmile

evet evet bi o bi de ismail ykdam bombabomba nokta com :asigim:

Yok yahu hafif detonelik var o türküde Nane, nanede kendini geliştirdi o..Sen nasıl söylersin bilemem tabii
Konuyu geyiğe taşıtmayalım Gülsüm Haanıımmm Gülsüm Haanıımnm:tomato:

Yok yahu hafif detonelik var o türküde Nane, nanede kendini geliştirdi o..Sen nasıl söylersin bilemem tabii
Konuyu geyiğe taşıtmayalım Gülsüm Haanıımmm Gülsüm Haanıımnm:tomato:

:Modla geyik yapmak isteyen üye smilisi::roflol:

Ben cok gözel söylerimbayanssulusmile...unuttunmu len...? Sana hülyam hülyam türküsünü cigirdigmi?-tatlicadiarzu-

Vallah cok keyifli bir yarisma olacak...katilmasam bile takip edecegimvereliniortak

banu alkandan güzel söyleyeceğin kesin zaza :roflol:
ama sözleirini unutma sakın, çok zor szöleri var , makamı da zor, ayy çok zor parça seçtin bak kıyak geçelim sana kaydirigubbakcemile3

Ah o Hülya yı böyle 13-14 yaşlarında yeni üye bir kız forumda yazmıştı bağıra bağıra..kızzz sinsii Hülya..Hülyaa neden böyleee diye..Songül'le ne gülmüştük

:Gel beraber takip edek gız smili:
Pati bacaklarımı tırmalarken yazmak çok zor oluyo nan Gülsüm oyalama beni laelaelaelaelae

katılmasam mı ohaoldumsmile
hani katılacaktın :gitme: kopuşlar başladı galiba, bi ben bi nalansum bi satrapim kalıcaz :gitme:
yanlış anlamayın size ağlıyorum :roflol:

banu alkandan güzel söyleyeceğin kesin zaza :roflol:
ama sözleirini unutma sakın, çok zor szöleri var , makamı da zor, ayy çok zor parça seçtin bak kıyak geçelim sana kaydirigubbakcemile3

zaten oy verirken bunlara dikkat etmeniz lazim benim sectigim makam cok zor bir makam oldugu icün bütün üyelerin oylarini ona göre vermelerini önemle rica ederimvereliniortak
ayrica ikinci bir favori sarkim var ikisi arasinda kararsiz kaldim alooooooooo askim susmaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

Öyle ossun hülya hanim....hele bir meshur olayim bak hicbirinizi tanimicam.aklinialirimsmile

Kimdi len o kiz? fisfisfisNeyse....

Mod arkadasim lüften isinize bakinolumunekankayizsmile

katılmasam mı ohaoldumsmile
hani katılacaktın :gitme: kopuşlar başladı galiba, bi ben bi nalansum bi satrapim kalıcaz :gitme:
yanlış anlamayın size ağlıyorum :roflol:

hayatim bence fazla zorlama katilirsam hic sansin yoklaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…