zaten oy verirken bunlara dikkat etmeniz lazim benim sectigim makam cok zor bir makam oldugu icün bütün üyelerin oylarini ona göre vermelerini önemle rica ederimvereliniortak
ayrica ikinci bir favori sarkim var ikisi arasinda kararsiz kaldim alooooooooo askim susmaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
hayatim bence fazla zorlama katilirsam hic sansin yoklaelaelaelaelae
kargalıkta üstüme tanımam mı diyosun, ben de :roflol:
Öyle ossun hülya hanim....hele bir meshur olayim bak hicbirinizi tanimicam.aklinialirimsmile
Kimdi len o kiz? fisfisfisNeyse....
Mod arkadasim lüften isinize bakinolumunekankayizsmile
yav benim sesim mikrofonla hoi çıkmi normalde çok hoş sesim varda bende şu beyaz gibi duş altındamı söylesem şarkımı bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni dieeeekaydirigubbakcemile3
ses varda goruntude var bende ama olmaz kımseye gosterememde dınletememde kesvedılmeyı beklıorum
yav benim sesim mikrofonla hoi çıkmi normalde çok hoş sesim varda bende şu beyaz gibi duş altındamı söylesem şarkımı bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni dieeeekaydirigubbakcemile3
ben musyas ıle solıcem duet yapıcaz ama nasıl olucak ıkı sarkı bıarda solıcez :) musyas en ıyısı bız unkapanına gıdelım
Hamamda söyle arkadasim...yerimseniben.hamamda herkezin sesi güzel cikarmis.boshayallersmile
düet de olur hamam da da klip
ama sakın satrapimle benim düetimi çalmayın
o tepeden bu tepeye oyun olur mu :teytey:
15 yaşında da nazife de hanıma doyum olur mu :teytey:
musyas ben buldum sarkıyı once ajdardan don donu sonra arkasından tugba ekıncıden condomu soylerız olur bıter bu srakıyla ıboyada cıkarız :) ordad ıkı agıtlı turku oldukmu sana star :)
Calmayiz canim merak etme...:1closedeyes:
Zati benim sizin gibi acemilerle yarismamam gerekir emme neyse...belkim birseyler ögrenisirsin felan diye sey ediyom.-tatlicadiarzu-mirmirmirmir