KK Popstarını Arıyor

zaten oy verirken bunlara dikkat etmeniz lazim benim sectigim makam cok zor bir makam oldugu icün bütün üyelerin oylarini ona göre vermelerini önemle rica ederimvereliniortak
ayrica ikinci bir favori sarkim var ikisi arasinda kararsiz kaldim alooooooooo askim susmaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

ay ben o şaheseri nasıl kaçırmışım -tatlicadiarzu-
bilmiyorum o büyük sanat eserini, güftesi bestesi kime aittir aceba :uhm:

Öyle ossun hülya hanim....hele bir meshur olayim bak hicbirinizi tanimicam.aklinialirimsmile

Kimdi len o kiz? fisfisfisNeyse....:nazar:

Mod arkadasim lüften isinize bakinolumunekankayizsmile

:1ninca:
Gittim..Pıırr..
Hee bu arada yarışma başlayınca link atıver profilime..Hizmetçiler not alsın:1closedeyes:

yav benim sesim mikrofonla hoi çıkmi normalde çok hoş sesim varda bende şu beyaz gibi duş altındamı söylesem şarkımı bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni dieeeekaydirigubbakcemile3

ayy ister geyiğe gelin, ister katılmaya, ister takibe
gelin kim olursanız gelin hihoyyyt
başıma tac olun a.s.

yav benim sesim mikrofonla hoi çıkmi normalde çok hoş sesim varda bende şu beyaz gibi duş altındamı söylesem şarkımı bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni dieeeekaydirigubbakcemile3

ay şekerim, mikrofona ne gerek var, ama banyo fikrini sevdim hee aklinialirimsmile

ses varda goruntude var bende ama olmaz kımseye gosterememde dınletememde kesvedılmeyı beklıorum :KK43:

hadi hadi nazlanma, sen de istiyosun aklinialirimsmile

ben musyas ıle solıcem duet yapıcaz ama nasıl olucak ıkı sarkı bıarda solıcez :) musyas en ıyısı bız unkapanına gıdelım

Hamamda söyle arkadasim...yerimseniben.hamamda herkezin sesi güzel cikarmis.boshayallersmile

düet de olur hamam da da klip
ama sakın satrapimle benim düetimi çalmayın

o tepeden bu tepeye oyun olur mu :teytey:
15 yaşında da nazife de hanıma doyum olur mu :teytey:

düet de olur hamam da da klip
ama sakın satrapimle benim düetimi çalmayın

o tepeden bu tepeye oyun olur mu :teytey:
15 yaşında da nazife de hanıma doyum olur mu :teytey:

Calmayiz canim merak etme...:1closedeyes:

Zati benim sizin gibi acemilerle yarismamam gerekir emme neyse...belkim birseyler ögrenisirsin felan diye sey ediyom.-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

musyas ben buldum sarkıyı once ajdardan don donu sonra arkasından tugba ekıncıden condomu soylerız olur bıter bu srakıyla ıboyada cıkarız :) ordad ıkı agıtlı turku oldukmu sana star :)

musyas ben buldum sarkıyı once ajdardan don donu sonra arkasından tugba ekıncıden condomu soylerız olur bıter bu srakıyla ıboyada cıkarız :) ordad ıkı agıtlı turku oldukmu sana star :)

tamamdır nen ben arada rep caz yaparım kız repe caz katarım üstüne yumurta kırarım ohhh yenmiiiiolumunekankayizsmile

Calmayiz canim merak etme...:1closedeyes:

Zati benim sizin gibi acemilerle yarismamam gerekir emme neyse...belkim birseyler ögrenisirsin felan diye sey ediyom.-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

tabi üstadım, sizin billur sesiniz yanında bizimki anca kuru gürültü olur
önümüzü aydınlatın da açtığınız yolda gösterdiğiniz hedefe hiç durmadan ilerleyelim değil mi buyrunnnnnnnnn
sahneler yetenek görsün opuyorumnanaktan

X