Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yok canım ben anlamam sarkıdan sozden neyımden ama bakırkoydekı turku bar lardan bırınden bı arkadasım a dıcem katılsın dıye ..wawwwww ortalık kızışacaga benziyor hadi bakalım karcım allah kolaylık versin ...:sm_cool::sm_cool:
mafoldumbenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yok canım ben anlamam sarkıdan sozden neyımden ama bakırkoydekı turku bar lardan bırınden bı arkadasım a dıcem katılsın dıye ..
cene basda yazmıs yuzunuz cıkmasada olur dıye kaydirigubbakcemile3az hıle katım dıyodum dakaydirigubbakcemile3..
hayırlııııılı olsunnnnn
nalansu benim sesimin güzel olduğunu sezdin galiba:1ninca:link atmışın hemen damladımsüprizzzzz
aslında sesimde fena değildir hanilülülülülülüama katılırsam arabesk söylerim ona göre
bak nasılda biliyom dimi....söyle kız ben çok severim arabeski ...
işallah askerden izin çıkarbilmiyorumkismile
yüzümü göstermiyo kk halkına sesimi duyursun bariaklinialirimsmile
Nasıl hile olcak..Bülent aplayı yakalayıp, ona söyletemez kimse herhalde..kaydirigubbakcemile3
bende ses yokk ama gitarist olabilirim..
işallah askerden izin çıkarbilmiyorumkismile
yüzümü göstermiyo kk halkına sesimi duyursun bariaklinialirimsmile
Cenebaz nalansu....tebrikler....cok güzel bir fikir vallaha...eglenceli olur bencede.vereliniortak
Bendemi katilsam???CADIARZU
Sesim cok yaniktir haniboshayallersmile, bir türkü cigirsammi ne??
cenebazim beni meshur edecen dimi?zemuszemus
Cenebaz nalansu....tebrikler....cok güzel bir fikir vallaha...eglenceli olur bencede.vereliniortak
Bendemi katilsam???CADIARZU
Sesim cok yaniktir haniboshayallersmile, bir türkü cigirsammi ne??
cenebazim beni meshur edecen dimi?zemuszemus