- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
yok ben kugu bale olmaz ben once rep yaparım arayada tango ıle cıftetelıyı sıkıstırırm
yaa bu topic çok ses getireceğe benziyo helal size buluşma kraliçem ve nalansuopuyorumnanaktan
keşkem sesim olaydıda katılıvereydim
ayy ben artık yatmalıyım, sesime iyi gelmiyor geç vakte kadar oturmak, sesim benim servetim bayanssulusmile
heheh uyu annem bıde ılık sut ıc ıyı gelıormus sese elma kabugunu kaynat ıc super sese azda kımyon :) musyas bırıncıyız kızım bak kımyon ıcııcek :)))
heheh uyu annem bıde ılık sut ıc ıyı gelıormus sese elma kabugunu kaynat ıc super sese azda kımyon :) musyas bırıncıyız kızım bak kımyon ıcııcek :)))
direk tanısınlar aa tanrıça aso bu die:))ben yalan söylemem aşkıma kızzayyy kıskanç şeyyyy...söleme kısss hiç haberi olmasın...oyyy pek bi kurnaz gördüm kendimi...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu arebesk diyince direk aklıma geliver yanıma güldür yüzümü şarkısı geliyo aklıma...hatta onu söyleee:roflol::roflol:
tamam söylerim selamınıa.soda hemen izin verir zaten:roflol:ayy nerden bildin, ben öyle yapıcaktım, ipliğim pazara çıktı :kedi:
ayy artık buna da izin versin, çene yakar bak ona göre de onaklava: