KK Popstarını Arıyor

yaa bu topic çok ses getireceğe benziyo helal size buluşma kraliçem ve nalansuopuyorumnanaktan
keşkem sesim olaydıda katılıvereydim

ayy ben artık yatmalıyım, sesime iyi gelmiyor geç vakte kadar oturmak, sesim benim servetim bayanssulusmile

yaa bu topic çok ses getireceğe benziyo helal size buluşma kraliçem ve nalansuopuyorumnanaktan
keşkem sesim olaydıda katılıvereydim

buluşma kraliçen yer seni ha, haberin olsun Şeniz
ses gibi bi şartımız yok, var mıydı, söylemişmiydik öyle bişey, sese ne gerek var ki :sm_confused:

:roflol: sanki her şarkıcının sesi mi var :roflol:

heheh uyu annem bıde ılık sut ıc ıyı gelıormus sese elma kabugunu kaynat ıc super sese azda kımyon :) musyas bırıncıyız kızım bak kımyon ıcııcek :)))

ben burdan bi şarkı söylicem fatih inlicek istanbul aglıcak duyguya bogulcak görürsün bak sende bi türkü çıgırcan yollar bile dile gelcek kardeşim bnm biziz birinxciolumunekankayizsmile

heheh uyu annem bıde ılık sut ıc ıyı gelıormus sese elma kabugunu kaynat ıc super sese azda kımyon :) musyas bırıncıyız kızım bak kımyon ıcııcek :)))

hatta tuz ruhu falan içeyim, tümden kurtulun, yemezler :dilcikar:
sütün içine yumurta atıciim bu hafta her gece zemuszemus

bu biliyo kız ses nasıl iyi çıkar buzlu iç sütü annem iyi gelir şifa niyetinealkisalkisalkis

anam süte bugün %100zam geldi içemez kız du içer yatar bir kişi listeden düşer hehe

siz de sütün içine ısırgan atın, ama çiğden, çok iyi geliyomuş, yiyip bitiriyomuş boğazlar aklinialirimsmile

banane ya ben ustumude gıymısken bole bıde pembe benklı bardagımla vıskımı ıcmden yatmam ıyı gelıor bogazlarıma telelrım gevsıor ıyı oluor
:)

fikir anası kimse helal olsun ...kaydirigubbakcemile5
çok hoş bir aktivite bu ..
sesine güvenen arkadaşlar, mutlaka burada yer almalısınız...
şimdiden başarılaropuyorumnanaktan

direk tanısınlar aa tanrıça aso bu die:))ben yalan söylemem aşkıma kızzvarya çok pis gaza geldim allama çekicem sesimi:smiley-cool:ama yollarmıyım orası meçhul:CüvCüv:
ayy nerden bildin, ben öyle yapıcaktım, ipliğim pazara çıktı :kedi:
ayy artık buna da izin versin, çene yakar bak ona göre de ona klava:
tamam söylerim selamınıa.soda hemen izin verir zaten:roflol:

süper düsünmüssünüz canlarım
cok eglencelı ve heycanlı olur kessın
kımbılır nekadar hos sesler vardır
kullaklarımız bayram edıcek desenıze
sımdıden heycanla beklıcem yarısmay

yaşasın yaşasınnnnhihoyyyt

KK daki kısların seslerini duycasssss hehealkisalkisalkis

süper fikir yaa..afferin çene arkıdiş ...:içelim:

benimde sesimin güzel olduğunu derler ve hep okuldayken öğretmelerim hep şarkı söletirirlerdi ama buraya girsemmi girmesemmi bide gribim yaa bu yarışma ne zamana kadar sürecekeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…