KK Popstarını Arıyor

Nane nane yi,çikta çikta yı söyleyen birileri varsa bu memlekette..
Herkes şarkı söyler yanim..
kaydirigubbakcemile5
Nane nane kadar kötü sesler çıkmaz KK dan zannımca..

bence de yani 2006ıcım :))
o bile şarkı söylüyosa KK'daki herkes senfoni orkestrası solisti olur be :roflol:

wawwwww ortalık kızışacaga benziyor hadi bakalım karcım allah kolaylık versin ...:sm_cool::sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay yok canım ben anlamam sarkıdan sozden neyımden ama bakırkoydekı turku bar lardan bırınden bı arkadasım a dıcem katılsın dıye ..
cene basda yazmıs yuzunuz cıkmasada olur dıye kaydirigubbakcemile3az hıle katım dıyodum dakaydirigubbakcemile3..

mafoldumben
uyyy şansımız gittikçe azalıyo yaaa...mafoldumben

yok candym karışmaz merak etme, gerekirse telefon açar dinlerim sesini :roflol:
hem niye hile yapılsın ki, ev araba vermiyoruz yerimseniben
sadece eğlenicez :))

Nasıl hile olcak..Bülent aplayı yakalayıp, ona söyletemez kimse herhalde..kaydirigubbakcemile3

nalansu benim sesimin güzel olduğunu sezdin galiba:1ninca:link atmışın hemen damladımsüprizzzzz
aslında sesimde fena değildir hanilülülülülülüama katılırsam arabesk söylerim ona göre

nalansu benim sesimin güzel olduğunu sezdin galiba:1ninca:link atmışın hemen damladımsüprizzzzz
aslında sesimde fena değildir hanilülülülülülüama katılırsam arabesk söylerim ona göre

bak nasılda biliyom dimi....söyle kız ben çok severim arabeski ...

işallah askerden izin çıkarbilmiyorumkismile
yüzümü göstermiyo kk halkına sesimi duyursun bariaklinialirimsmile

ayyy kıskanç şeyyyy...söleme kısss hiç haberi olmasın...oyyy pek bi kurnaz gördüm kendimi...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu arebesk diyince direk aklıma geliver yanıma güldür yüzümü şarkısı geliyo aklıma...hatta onu söyleee:roflol::roflol:

Nasıl hile olcak..Bülent aplayı yakalayıp, ona söyletemez kimse herhalde..kaydirigubbakcemile3

ayy nerden bildin, ben öyle yapıcaktım, ipliğim pazara çıktı :kedi:

bende ses yokk ama gitarist olabilirim..

ayy gitar mı çalıyosun yoksa delikafadulden
o arada bişi de mırıldanıver işte kız

işallah askerden izin çıkarbilmiyorumkismile
yüzümü göstermiyo kk halkına sesimi duyursun bariaklinialirimsmile

ayy artık buna da izin versin, çene yakar bak ona göre de ona klava:

Cenebaz nalansu....tebrikler....cok güzel bir fikir vallaha...eglenceli olur bencede.vereliniortak

Bendemi katilsam???CADIARZU

Sesim cok yaniktir haniboshayallersmile, bir türkü cigirsammi ne??

cenebazim beni meshur edecen dimi?zemuszemus

sagol canım ...katıl tabi maksat eglenmek...yanık türkü dinliyek azcık dimikaydirigubbakcemile3zemuszemus

ayyy hem de çok memnun olurum alkisalkisalkis
meşhur etmek ne kelime, diva yapıcam aklinialirimsmile megastar yapıcam aklinialirimsmile çokfenaultramegahiperstar yapıcam :roflol:

ayy bi uzun hava ne güzel yaraşır :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…