KK Popstarını Arıyor

nalansu ve Çenebazcıım yeni yarışmanız hayırlı olsun merakla bekliyor olucam takipteyim kaydirigubbakcemile2
benim sesimde güzel boshayallersmile amaa videoda kötü çıkar diye katılmıyorum yarışmaya:dilcikar: :kıskançüyesmilisi: :dilcikar:

cene allahda senı guldursun emı..
bırı benımı cagırdı ne:)...
bol şanslar dılerım bırıncı bellı ıkıncı kım ?..

teşekkür ederim canım ..olsun kız kötü çıkmaz katıl şansını dene dişi acun çene belki kaset neyim yapar sana...hihoyyythihoyyyt

wawwwww ortalık kızışacaga benziyor hadi bakalım karcım allah kolaylık versin ...:sm_cool::sm_cool:

şu videoyu ekleme işini haledebilirsem katılacamda becerebilirmiyim sanmıyorum bilmiyorumkismile

Benim sesim ve müzik bilgim yoldur ama zevkle dinlerim:)

Katılmadığım bi bu yarışma kalmıştı buna da mı katılsam bilmiyorumkismile

vallahi çok ii bir fikir bu arkadaşlar ama benden kıpırtı beklemeyin sakın katliam yapmak istememdedelikafadulden

hayırlı olsun ama oylamaya katılırım sadece sanırım :/
katılanlara basarılar

eşimin müzik yapım firması stüdyomuz var
1. olanın albümünü biz yaparız artık:):):)

Vaaaayyy, süper bir fikir; tebrik ediyorum...
SIkI takipcisi olucam bu topigin...

vallahi, şaka biyana katılcaklara şimdiden başarılar bende takipçiniz olcambilmiyorumkismile

çenebazım hayırlı olsun
bakalım neler çıkıcak çok merak ettim
bekliyorum kk nın popstarlarını dört gözle

yine elebaşı nalansu...:)))

çenebaz ve nalansu hayırlı olsun.

valla süpermis takipteyimm:)

Benim sesim ve müzik bilgim yoldur ama zevkle dinlerim:)

hayırlı olsun ama oylamaya katılırım sadece sanırım :/
katılanlara basarılar

çok teşekkür ederiz kızlar :dance:
takipçimiz bol maşallah ama katılımcımız olmazsa kimi takip edicez bilmiyorumkismile

bişi olmaz kız, kim olduğun belli olmicek, sonra illa kaset çıkar dersen meçhul şarkıcı ismiyle çıkarcem aklinialirimsmile

kıslar katılın ya çok eğlenceli olur

ben de katılcam videoyu yüklemeyi becerebilirsem

becertiriz yafrim hiç üzülme Şeniz

canlar sohbet almış başını gitmiş .... maşallah çenem allah bereketimizi artırsın kııısss...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hee tuzağımıza çok genç kız düşürdük kız aklinialirimsmile

Canım tarz farketmiyor değil mi?

hayır şekerim ilkinde her telden çalacaz, sonra tutulursa yenisini yaparız onda tarzlı olur delikafadulden

çıkmaz kız çıkmaz, gel yamacıma aklinialirimsmile

çeneciim Nuri alço modunda gördüm seni naniknanik

he kız gazoz vercem hepsine, bi uyanıcaklar şarkıları dilden dile dolaşıyo kaydirigubbakcemile3

ooo bekleriz, görcez kızım, bakalım beni geçebilcekmisin zemuszemus

şu videoyu ekleme işini haledebilirsem katılacamda becerebilirmiyim sanmıyorum bilmiyorumkismile

becerirsin kız, ben sana yardım ederim, sor bana her türlü teknik detayı... olumunekankayizsmile

Katılmadığım bi bu yarışma kalmıştı buna da mı katılsam bilmiyorumkismile

katıl tabii kız, herşeyden önce bu yarışmada ben varım :roflol: şımarıklığın bu kadarı :roflol:

vallahi çok ii bir fikir bu arkadaşlar ama benden kıpırtı beklemeyin sakın katliam yapmak istememdedelikafadulden

ayy niye kızz, katıl da görelim, illa zor şarkı söylemeye gerek yok, nane nane söyle :roflol:

eşimin müzik yapım firması stüdyomuz var
1. olanın albümünü biz yaparız artık:):):)

ayy yani benim albümüm mü olcak şimdi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…