KK Omegazin :)

aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.

Bilmem miii muneyi :111:

Mune de beni bilir ama

Ama bu üyelik haberli zaten , görmezden gelinesi bi durum değil yani

Onu biliyorumda,
Sessiz ve derinden kısmını hiç onaylamıyorum.
Eskisi gibi ayak seslerini duymayı özledim.
Ne güzel kaçışırdık sesini duyunca.

Uyanık seniiii beni görünce hop değiş tonton modunda başka topiklere atacaksın kendini değil mi?
Senin hatrını mı kıracağım bir ara senin için görünür olurum, şimdilik böyle idare et, gelirken alttan iki kere tık tıklarım, birinci tık uyarı, 2. tık ban

Bilmem miii muneyi :111:

Mune de beni bilir ama

Ama bu üyelik haberli zaten , görmezden gelinesi bi durum değil yani
İyiymiş,
Var ama bence bilipte bilmiyormuş gözüktüğü.

Bugün dikkatimi çekti Mune, senin en çok banladığın hatunlar senin adaletine en çok güvenenler.
Acaba dedim , bu stockholm sendromu gibi bişey mi?

Mune gizli mi giriyorsun artık

Önceden mavi mavi bakıyordun oradan kaçışıveriyorduk hemen. Şimdi enseden mi avlıyacaksın :18:

:kk

Önceden mavi mavi bakıyordun oradan kaçışıveriyorduk hemen. Şimdi enseden mi avlıyacaksın :18:

Uzun zamandır saklanbaç oynuyo Mune bizimle after.
Korkudan BdV ye gidemez olduk, ensemizden kedi gibi yapışır diye .
Bu arada hoşgeldin .

Kabak gibi nasıl duruyorum altta yahu bu topictekilerin hepside zengin kesimi hıh

İşe başlıyım direk mavi olucam neyse parası vericem hıh

Son düzenleme:
Yav aslında bana böyle bir misyon yüklenmesi doğru mu ki:44: ne görürsem ona göre hareket ediyorum sitede
Bazen uykularım kaçıyor, birine yanlış birşey yaptım mı diye, bana adaletli mune dedikçe kılı kırk yarar oluyorum sayenizde, bazende Allah ne verdiyse girişiyorum, dengemi bozdunuz

Kaçmayın diye gizli gizli takip ediyorum topikleri nefesimi ensenizde hissederde kaçarsınız diye soluğumu torbaya üflüyorum

Kaçmasın canım uykuların.
Yanlışlıkla banlasan ne olur
Her insan hata yapabilir , senin anlayışlı ve kibar karakterin kapatıyor bence ufak tefek hata yapıyorsanda.

Kaçmasın canım uykuların.
Yanlışlıkla banlasan ne olur
Her insan hata yapabilir , senin anlayışlı ve kibar karakterin kapatıyor bence ufak tefek hata yapıyorsanda.
Damardan girdin çok fena sertim falan ama duygusal kadınımdır yahu, demen bana böyle şeyler okurken boğazım düğümlenir, gözlerim dolar hemen
Terslenin bana ki dikleneyim

Mune teyze beni hayattan banlar mısın süresiz

Şimdi seni hayattan bir iptal ederim aklın şaşar ne oluyor bu gençlere minicik yaşta

Neyse hanımlar, sahur vakti geldi çattı, gidip sofra kurayım çay sigaramı doya doya içip tadına varayım.
Herkese hayırlı sahurlar

Sigara

Dertliyim bu aralar
İyi geceler

Ne musasebet
6. His dedim ya. Hic izlemedin mi filmini cahel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…