- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.901
aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.
Onu biliyorumda,
Sessiz ve derinden kısmını hiç onaylamıyorum.
Eskisi gibi ayak seslerini duymayı özledim.
Ne güzel kaçışırdık sesini duyunca.
Off bayadır yktum KKda. Bu ne güzel konu olmuş. Tebrikler kankamaboneyim abone
İyiymiş,
Bilmem miii muneyi :111:
Mune de beni bilir ama
Ama bu üyelik haberli zaten , görmezden gelinesi bi durum değil yani
Uyanık seniiiibeni görünce hop değiş tonton modunda başka topiklere atacaksın kendini değil mi?
Senin hatrını mı kıracağım bir ara senin için görünür olurum, şimdilik böyle idare et, gelirken alttan iki kere tık tıklarım, birinci tık uyarı, 2. tık ban
Mune gizli mi giriyorsun artık
Önceden mavi mavi bakıyordun oradan kaçışıveriyorduk hemen. Şimdi enseden mi avlıyacaksın :18:
:kk
Uzun zamandır saklanbaç oynuyo Mune bizimle after.
Korkudan BdV ye gidemez olduk, ensemizden kedi gibi yapışır diye .
Bu arada hoşgeldin .
Yav aslında bana böyle bir misyon yüklenmesi doğru mu ki:44: ne görürsem ona göre hareket ediyorum sitedeİyiymiş,
Var ama bence bilipte bilmiyormuş gözüktüğü.
Bugün dikkatimi çekti Mune, senin en çok banladığın hatunlar senin adaletine en çok güvenenler.
Acaba dedim , bu stockholm sendromu gibi bişey mi?
Mune gizli mi giriyorsun artık
Önceden mavi mavi bakıyordun oradan kaçışıveriyorduk hemen. Şimdi enseden mi avlıyacaksın :18:
Yav aslında bana böyle bir misyon yüklenmesi doğru mu ki:44: ne görürsem ona göre hareket ediyorum sitede
Bazen uykularım kaçıyor, birine yanlış birşey yaptım mı diye, bana adaletli mune dedikçe kılı kırk yarar oluyorum sayenizde, bazende Allah ne verdiyse girişiyorum, dengemi bozdunuz
Kaçmayın diye gizli gizli takip ediyorum topiklerinefesimi ensenizde hissederde kaçarsınız diye soluğumu torbaya üflüyorum
Mune teyze beni hayattan banlar mısın süresiz
Damardan girdin çok fenaKaçmasın canım uykuların.
Yanlışlıkla banlasan ne olur
Her insan hata yapabilir , senin anlayışlı ve kibar karakterin kapatıyor bence ufak tefek hata yapıyorsanda.
Mune teyze beni hayattan banlar mısın süresiz
Ağzına biber sürerim Tari senin
Şimdi uyumaya gidiyorum, yaramazlık yapma pıtırcığım.
İyi geceler
Damardan girdin çok fenasertim falan ama duygusal kadınımdır yahu, demen bana böyle şeyler okurken boğazım düğümlenir, gözlerim dolar hemen
Terslenin bana ki dikleneyim
Şimdi seni hayattan bir iptal ederim aklın şaşarne oluyor bu gençlere minicik yaşta
Neyse hanımlar, sahur vakti geldi çattı, gidip sofra kurayım çay sigaramı doya doya içip tadına varayım.
Herkese hayırlı sahurlar
Kimse inanmasın zaten mune , aus kimmmmm bugünkü üye ile sohbet edip site tanıtmak kimmmmmm ?
Şeceresini tanımadan olmaz o işler
Baksana gelir gelmez oğlumun evde bugün yaptıklarını bana burada anlatıyor , üyeleriniz gizli teşkilatlardan falan mı :82: