- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.881
6 his iste.
Bir yetenegim buda.
Her cevap verenin profilinemi bakarsiniz
Evet hanımefendi , profil incelemeden cevap yazmam , prensip meselesi
Geyiğe gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 his iste.
Bir yetenegim buda.
Her cevap verenin profilinemi bakarsiniz
Benim 3 tane otizm bir tanede spastik ogrencim oldu ausum.
Her cocuk bir olmaz biri cabuk biri gec ogrenir bu zihinsel problem oldugu anlamina gelmez.
O bebeksin diyen arkadaslarin eminim ya kardesleri yada bir suru kuzeni vardir.
Otizmli bir cocuk kendini dis dunyaya kapatir. Keki asla parcalarken yakalandiginda. Hiimmm cok guzelmis diye normal yiyiyormus gibi numara yapamaz
Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi. Ama her ikisininde sosyal iliskileri kuvvetli degildir. Iletisimi birden cok kisiyle kuramazlar, saplantilidirlar. Vs vs vs.
Seninki belliki 2 yas sendromunu hala uzerinden atamamis buda cok dogal. Yeni yeni kazanimlar elde ediyor. Bazen tuvalet egitimi bile cocuklarda huy degisikligine sebep olur.
3 yasindaki yegenimin senin anlattiklarindan hic farki yok. Icin rahat olsun.
Biraz enerjisini atacak etkinlikler yapin.
Eger kres dusunuyorsan simdilik yarim gun olsun 4 yastan sonra tam gun goturursun.
Bana sorarsan oyun kuluplerini 0-4 yas arasi tavsiye ederim. Muthis enerji kaybi pamuk gibi oluyorlar.
Muzigi acip bol bol elma toplattir boyunada ruhunuda faydasi olur
''Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi''
derken hiperaktif çocukları kastettiniz sanırım
Evet hanımefendi , profil incelemeden cevap yazmam , prensip meselesi
Geyiğe gel
Ben sayiyi yazayim siz geyik yapin. Ohh keyfe bak:)
Kolay gelsin kankam ...Yeni üyeler gelmiş siteyi tanıyordum .
Ben sayiyi yazayim siz geyik yapin. Ohh keyfe bak:)
Kolay gelsin kankam. Ama senin isin sayi cikarmak bizimde geyik yapmak
Kolay gelsin kankam ...Yeni üyeler gelmiş siteyi tanıyordum .
Buna kim inanır
Çoook kötü.
Buna kim inanır
Munenin mesajı görünce bu iğrenç espriyi kim yapacak diye pusuya yattım bekliyodum
Sen niye uyumadın, ben sahuru bekliyorum.
Kimse inanmasın zaten mune , aus kimmmmm bugünkü üye ile sohbet edip site tanıtmak kimmmmmm ?
Şeceresini tanımadan olmaz o işler
Baksana gelir gelmez oğlumun evde bugün yaptıklarını bana burada anlatıyor , üyeleriniz gizli teşkilatlardan falan mı :82:
aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.
Gözlerim şahin gözü gibidir, kulaklarım fil kulağı, olanı biteni iyi görür duyarım, sessiz ve derindendir takibim