KK Omegazin :)

Benim 3 tane otizm bir tanede spastik ogrencim oldu ausum.
Her cocuk bir olmaz biri cabuk biri gec ogrenir bu zihinsel problem oldugu anlamina gelmez.
O bebeksin diyen arkadaslarin eminim ya kardesleri yada bir suru kuzeni vardir.
Otizmli bir cocuk kendini dis dunyaya kapatir. Keki asla parcalarken yakalandiginda. Hiimmm cok guzelmis diye normal yiyiyormus gibi numara yapamaz:KK53:
Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi. Ama her ikisininde sosyal iliskileri kuvvetli degildir. Iletisimi birden cok kisiyle kuramazlar, saplantilidirlar. Vs vs vs.
Seninki belliki 2 yas sendromunu hala uzerinden atamamis buda cok dogal. Yeni yeni kazanimlar elde ediyor. Bazen tuvalet egitimi bile cocuklarda huy degisikligine sebep olur.
3 yasindaki yegenimin senin anlattiklarindan hic farki yok. Icin rahat olsun.
Biraz enerjisini atacak etkinlikler yapin.
Eger kres dusunuyorsan simdilik yarim gun olsun 4 yastan sonra tam gun goturursun.
Bana sorarsan oyun kuluplerini 0-4 yas arasi tavsiye ederim. Muthis enerji kaybi pamuk gibi oluyorlar.
Muzigi acip bol bol elma toplattir boyunada ruhunuda faydasi olur:KK1:

''Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi''

derken hiperaktif çocukları kastettiniz sanırım :KK31:

Omegazinde calisacak 7/24 KK den haberi olacak, espri yapma kabiliyeti yuksek, kalemi kuvvetli, karin tokluguna calisacak, presentable eleman araniyor.

Basvurularin KankamStyle a yapilmasi rica olunur.

Munenin mesajı görünce bu iğrenç espriyi kim yapacak diye pusuya yattım bekliyodum:KK4:

Sen niye uyumadın, ben sahuru bekliyorum.

Buna kim inanır:KK51::KK51::KK51:

Kimse inanmasın zaten mune , aus kimmmmm bugünkü üye ile sohbet edip site tanıtmak kimmmmmm ?

Şeceresini tanımadan olmaz o işler :KK14:

Baksana gelir gelmez oğlumun evde bugün yaptıklarını bana burada anlatıyor , üyeleriniz gizli teşkilatlardan falan mı :82:

Kimse inanmasın zaten mune , aus kimmmmm bugünkü üye ile sohbet edip site tanıtmak kimmmmmm ?

Şeceresini tanımadan olmaz o işler :KK14:

Baksana gelir gelmez oğlumun evde bugün yaptıklarını bana burada anlatıyor , üyeleriniz gizli teşkilatlardan falan mı :82:

:KK1:aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.

:KK1:aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.

Gözlerim şahin gözü gibidir, kulaklarım fil kulağı, olanı biteni iyi görür duyarım, sessiz ve derindendir takibim:KK51:

Gözlerim şahin gözü gibidir, kulaklarım fil kulağı, olanı biteni iyi görür duyarım, sessiz ve derindendir takibim:KK51:

Onu biliyorumda,
Sessiz ve derinden kısmını hiç onaylamıyorum.:KK19:
Eskisi gibi ayak seslerini duymayı özledim.:KK53:
Ne güzel kaçışırdık sesini duyunca.

X