KK Omegazin :)

Cudana maşallah sendeki hafızaya yahu

Evet isim değişikliği yaptım , bendim ama ben bile ne yazdığımı hatırlamıyorum arkadaşım

Özelden yazacağım canıım .

Ha haa :)
Evet hafizam kuvvetlidir
Ben de ne yazdigini hatirlamiyorum ama konustugumuzu hatirliyorum :)

Beni niye saymiyorsun ?

Ben de sirami savanlardanim
Tam bir ay sonra dolu dolu 33 olcam
gecti bizden artik :)

33 çok erken cudanam,ben aslında kızıma bir kardeş yapmadığım için pişmanım.
Kız olacağını bilsem kesin şimdi de doğuruum.
Ösür dilerim,biran aklıma gelmedin.
Affet beni

geçmiş olsun bayanlar inş bir sorun yoktur aus

kk da takıldıkça evlenmenin , hamile kalmanın, çocuğu sağlıklı doğurmanın ve ve sağlıklı büyütmenin ne kadar zor olduğunu görüyorum. Önce sağlık ve de anne olunca çocukların sağlığı daha önnemli oluyormuş. Her şey güzel olacak inş.

korkuyorum takvim yapmaya (

Bugün tam 7+0.

Valla şu CVS iyi çıksın (ben erken haftada yapılabiliyor diye amniosentez yerine CVS i tercih ediyorum ve doktoruma güveniyorum) Ekim _Kasım gibi istifa edeceğim.

33 çok erken cudanam,ben aslında kızıma bir kardeş yapmadığım için pişmanım.
Kız olacağını bilsem kesin şimdi de doğuruum.
Ösür dilerim,biran aklıma gelmedin.
Affet beni
Sende de iyi yurek var :)
Ben de yok
esime kalsa o da istiyor da yok ya
ben cok sabirli bir insanim amm velakin insan yetistirmek bambaska bir sey .
Hos daha bebeklikleri dun gibi de belki ondandir
Bizimkiler de senin cocuklarin yasina gelince belki benim de fikrim degisir ama o zaman da is isten gecer :)

Hep dört çocuk istemişimdir ben,ama 3. yü bile yapmaya korktum işte senin yaşlarda.
Şimdide ya haylaz bir oğlan olursa nasıl bakarım diyorum.
yap anacım yap, başbakan 3 istiyor ya :)

Sırf ondan yaparım yersem zati.

korkuyorum takvim yapmaya (

Bugün tam 7+0.

Valla şu CVS iyi çıksın (ben erken haftada yapılabiliyor diye amniosentez yerine CVS i tercih ediyorum ve doktoruma güveniyorum) Ekim _Kasım gibi istifa edeceğim.

cvs ne ki nası yapılıyo kaçıncı haftalarda oluyor

yap anacım yap, başbakan 3 istiyor ya :)

PARKON sen yap bana yolla ev kreşe dönecek nasılsa

cvs ne ki nası yapılıyo kaçıncı haftalarda oluyor

Amniyosentezde karından amniyo sıvısı alınıyor ya CVS de de plesentadan parça alınıyor. 11.- 12, haftada dolunca bebeğin pozisyonuna göre yapılıyor. İğne karından girdiğinde değilde rahmi delip plesentaya ulaşırken biraz canın yanıyor, iç organların vaginadan çıkacak gibi bir basınç hissediyorsun. ama çok kısa sürüyor, çünkü bu işlem iğne girdiği andan çıkana kadar en fazla 1 dk. sürmeli yoksa aldığı parça iğnenin ucunda sertleşebilir. 1 saat dinleniyorsun, sonra tekrar bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar, hareketlerini inceliyorlar ve yolluyorlar.

3 günde fish dediğin erken sonuç alıyorsun bunlar trizonomi 13-18-21 e bakıyor zaten en büyük genetik kusurlar bunlar. Uzun sonuçta 2-2,5 haftada çıkıyor onda da tüm genetiğe bakılıyor. Cinsiyetide belli oluyor ama doktorlar etik olarak ultrasonda görmedikçe söylemiyorlar.

Son düzenleme:
Gıcık,kendine yeni topik bulmuşun
Bende buraya hamile olanlar giremez diye topik kurcam.
Birtek ofis,depreşif,kankam ve muneyi alcam.

Kankam i mi alicam dedi. Yanlis mi okudum.
Sen bana gunahini vermezsin Parkon. Uzaktan seni hipnoz calismalarim suruyor.

Tari MR in sonucunu almis 3 mm adenom cikmis. Sonuclar tam olarak ayin 22 sinde belli olacak. Umarim birseyi yoktur pitircigin.

:18:
Günahımı niye vermiyim canım
Al hepsi senin olsun kuşum, istediğin günahlarım olsun.

Benim 3 tane otizm bir tanede spastik ogrencim oldu ausum.
Her cocuk bir olmaz biri cabuk biri gec ogrenir bu zihinsel problem oldugu anlamina gelmez.
O bebeksin diyen arkadaslarin eminim ya kardesleri yada bir suru kuzeni vardir.
Otizmli bir cocuk kendini dis dunyaya kapatir. Keki asla parcalarken yakalandiginda. Hiimmm cok guzelmis diye normal yiyiyormus gibi numara yapamaz
Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi.
Ama her ikisininde sosyal iliskileri kuvvetli degildir. Iletisimi birden cok kisiyle kuramazlar, saplantilidirlar. Vs vs vs.
Seninki belliki 2 yas sendromunu hala uzerinden atamamis buda cok dogal. Yeni yeni kazanimlar elde ediyor. Bazen tuvalet egitimi bile cocuklarda huy degisikligine sebep olur.
3 yasindaki yegenimin senin anlattiklarindan hic farki yok. Icin rahat olsun.
Biraz enerjisini atacak etkinlikler yapin.
Eger kres dusunuyorsan simdilik yarim gun olsun 4 yastan sonra tam gun goturursun.
Bana sorarsan oyun kuluplerini 0-4 yas arasi tavsiye ederim. Muthis enerji kaybi pamuk gibi oluyorlar.
Muzigi acip bol bol elma toplattir boyunada ruhunuda faydasi olur

The Killer inside me(Icimdeki katil) izleyen var mi bilmiyorum ama acaip bir film. Dun izledim tuhaf geldi bana, siz de izleyin.

Ausencia, korkularının yersiz olmasını tüm kalbimde diliyorum .

Çok çok teşekkürler arkadaşım , amin .

İlginiz alakanız için teşekkür ederim hanımefendi .

Yalnız siz bugün benim oğlumun keki parçalarken bana yakalanınca hemen yiyormuş numarası yaptığını nereden biliyorsun :111:

Hayır tam da magazin sayfasında bunları konuşmak istemem ama bugün üye olmuşsunuz siteye

6 his iste.
Bir yetenegim buda.
Her cevap verenin profilinemi bakarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…