KK Omegazin :)

Gunaydin Omegazin'ciler

KK sosyetesi burada sanirsam. :KK23:

Simdi cikiyorum ama aksama yeni ve ilginc 11 . sayiyi yayinliyorum. :KK53:

Mune teyze beni hayattan banlar mısın süresiz :KK14:

Hasta etme adami en azindan doktoruna git 22 sinde. Sonra ben seni suresiz banliycam Tari. :KK47:

Ne musasebet:KK51:
6. His dedim ya. Hic izlemedin mi filmini cahel. :KK53:

Bende cahel diye film var mi , Allah Allah neden izlemedim diyorum bir an.

Tamam magaraya gidiyorum kendim, iteklemeyin. :KK9:

Son düzenleme:
Günaydın magazinciler :KK9:

Günaydın magazinci hatunlarım :KK3::KK3:

Gunaydin Omegazin'ciler

Hasta etme adami en azindan doktoruna git 22 sinde. Sonra ben seni suresiz banliycam Tari. :KK47:

Günaydınlarrrrr:KK16::KK16:

Uykusuzluktan ölcem şimdi,gece 4 te yatıp sabah 8 de kalktım.:KK5:

The Killer inside me(Icimdeki katil) izleyen var mi bilmiyorum ama acaip bir film. Dun izledim tuhaf geldi bana, siz de izleyin. :KK16:

tam bana uygunmuş benim içimde de bi katil var :KK14:

kakam yaz magazine kadiş yeni okuluna atandı,müdürünü arayıp sormadığı için de bi ton laf yedi :KK4:

kakam yaz magazine kadiş yeni okuluna atandı,müdürünü arayıp sormadığı için de bi ton laf yedi :KK4:

atandın mı ? o gün anlamam ama kadame falan diyordun, bende aynı okul içi olacak diye düşündümdü.

Son düzenleme:
niye atandın,sen mi istedin?

orası tam bi saçmalık aslında..aynı okulun 2.kademesine tayin istedim norm fazlası olmayayım diye meğer özel eğitimde norm fazlası gibi bişi yokmuş.şimdi 3 yıl çakılı kaldım o okula..yani aynı okulumdayım değişen bişey yok,formalite icabı oldu.müdür de aramış bana kızıyor neden aramadın diye ben nelerle uğraşıyorum haberi yok.

orası tam bi saçmalık aslında..aynı okulun 2.kademesine tayin istedim norm fazlası olmayayım diye meğer özel eğitimde norm fazlası gibi bişi yokmuş.şimdi 3 yıl çakılı kaldım o okula..yani aynı okulumdayım değişen bişey yok,formalite icabı oldu.müdür de aramış bana kızıyor neden aramadın diye ben nelerle uğraşıyorum haberi yok.

Amcan değil mi kızaam ,söyleyeydin,amca sana yeni yeğen geliyo diye :KK53:

Günaydınlarrrrr:KK16::KK16:

Uykusuzluktan ölcem şimdi,gece 4 te yatıp sabah 8 de kalktım.:KK5:

Sakin kahve icme su ic, dolas biraz . Seninle ugrasmam bugun, zaten yeterince ugrastim yeni sayida:)

kankam yaz magazine kadiş yeni okuluna atandı,müdürünü arayıp sormadığı için de bi ton laf yedi :KK4:

Ilginc bir fark olmus:)

Hayirlisi olsun Kadesa . Bosver milletin bos laflarini sen kendine bak. :KK16:

Amcan değil mi kızaam ,söyleyeydin,amca sana yeni yeğen geliyo diye :KK53:

yok canım değişti amcam değil artık ama o da amcam sayılır yine elinde büyüdüğüm bi insan :)

Sakin kahve icme su ic, dolas biraz . Seninle ugrasmam bugun, zaten yeterince ugrastim yeni sayida:)

Ilginc bir fark olmus:)

Hayirlisi olsun Kadesa . Bosver milletin bos laflarini sen kendine bak. :KK16:

adam haklı kankam hata bende aslında mala bağladım kaç gündür elim ayağım durmuş gibi zaten :KK4:

yok canım değişti amcam değil artık ama o da amcam sayılır yine elinde büyüdüğüm bi insan :)

adam haklı kankam hata bende aslında mala bağladım kaç gündür elim ayağım durmuş gibi zaten :KK4:

Iyide saglik sorunlariniz var hanimefendi, bizi bile fitil ettin burdan, seni dusunemiyorum. Adam hakli degil iste. :KK14:

Gunaydin Omegazin'ciler

Kankam oldum gulmekten ya:KK60::KK60::KK60:
Cok mu gec yattin kuzum sen uykusuz kalmissin
Yeni sayinda ben varmiyim:KK23:

Evet ya yatamadim gece. Hala kendime gelemedim. Cok sicak burasi. Yorganim ve battaniyemle savasip durdum. :KK19:

Varsin evet. Burda yazanlarin hepsi var. :KK16:
Londrada degilmiydin sen. Yanlis hatirlamiyorum degil mi? Yagmur sehri derdik eskiden biz oraya.
Benim dedikodulanacak neyim varmis. Masum uslu bir kadimin ben. Etliye sutluye karismam.:KK53:
Kulagima citlativersen:18:

Londrada degilmiydin sen. Yanlis hatirlamiyorum degil mi? Yagmur sehri derdik eskiden biz oraya.
Benim dedikodulanacak neyim varmis. Masum uslu bir kadimin ben. Etliye sutluye karismam.:KK53:
Kulagima citlativersen:18:

Sorun benim yorganimi cok sevmem ve battaniyeyle anlasamamam. Yanlis hatirlamiyorsun ama bugunlerde cok sicak burasi. :KK52:

Dikkatini cekerim dedikodu yapmiyoruz biz, kaliteli haber yapiyoruz. :p

X