KK Omegazin :)

''Spastikler otistiklerden daha yaramazdir masa tepelerinden toplardim ogrencimi''

derken hiperaktif çocukları kastettiniz sanırım

Omegazinde calisacak 7/24 KK den haberi olacak, espri yapma kabiliyeti yuksek, kalemi kuvvetli, karin tokluguna calisacak, presentable eleman araniyor.

Basvurularin KankamStyle a yapilmasi rica olunur.

Munenin mesajı görünce bu iğrenç espriyi kim yapacak diye pusuya yattım bekliyodum

Sen niye uyumadın, ben sahuru bekliyorum.

Buna kim inanır

Kimse inanmasın zaten mune , aus kimmmmm bugünkü üye ile sohbet edip site tanıtmak kimmmmmm ?

Şeceresini tanımadan olmaz o işler

Baksana gelir gelmez oğlumun evde bugün yaptıklarını bana burada anlatıyor , üyeleriniz gizli teşkilatlardan falan mı :82:

aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.

aus sana birşey diyeyim mi; Mune bu sitede olup biten herseyden haberdar, ama büyük bir kısmını görmezden geliyor bence.

Gözlerim şahin gözü gibidir, kulaklarım fil kulağı, olanı biteni iyi görür duyarım, sessiz ve derindendir takibim

Gözlerim şahin gözü gibidir, kulaklarım fil kulağı, olanı biteni iyi görür duyarım, sessiz ve derindendir takibim

Onu biliyorumda,
Sessiz ve derinden kısmını hiç onaylamıyorum.
Eskisi gibi ayak seslerini duymayı özledim.
Ne güzel kaçışırdık sesini duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…