KK Omegazin :)

Tanidik bir mizacim var ondandir
Hep birilerine benzetirler beni.
Gecenlerde adriana lima diye imza toplamaya kalktilar dusun artik

yok artık
ne bileyim gelir gelmez ekleyince dedim belki tanıdık çıkar kabul edeyim

Yazim sekline hayranim takip etme acisindan ekliyim dediydim
Sirin citi piti isinde gucunde dersini calisan kizlari severim

hmm demek sen de hayranlarımdansın
evet tam beni tanıtmışsın ay bak birden kanım kaynadı sana

Kimler burada bir aksam yoklamasi alalim.

Kimse yoksa sayiyi yayinlamayayim. Kendime yaziyorum sanki.

Iyi aksamlar.

Son düzenleme:
gangam style millet iftarda bir dur allasen sen yayınla 1 saat sonra dökülür hepiciği buraya

gangam style millet iftarda bir dur allasen sen yayınla 1 saat sonra dökülür hepiciği buraya

He yaa , sofradan kalk , çay iç , az yayıl , çocuk uyut , eş ile sohbet

Oooo ancak gelebildik , hani bakalım yeni sayı nerede ?

Mune KK Omegazinin tam sayfa reklamını yayınlayın lütfen sitede

Omegazin Dünyası Akşam Haberleri Sayı 11

Office: Meraklı office Egem'in açıklamasıyla tatmin olmadı hala gelin görümce olayı hakkında sorular soruyor. Ara ara topiğe dalan office'in dalmadan önce ne düşündüğü merak konusu. Office ve mapıs kelimeleri geçince KK ye otomatik bağlandığı ortaya çıktı. Organik sarışınlara takmış olan office, esmerin tadı varsa sarışının saçı var mı demek istedi.

Kadesa: Kadesa bize iyi haberler getirdi. Hamileliğinin normal gebelik olduğunu açıklayan Kadesa bizim yüzümüzü güldürdü. Laf aramızda, ben bir kızının olacağını hissettim. Kankam yeni doğacak çocuğunun adını Kankam ya da style koy deyince Kadesa tamam deyip Omegazin'in arka kapısından kaçtı. Ayrıca Parkona seni KK'nin yarısıyla aldatıyor olabilirim, o yüzden ayağını denk al dedi.

Parkon:
İçindeki şarkı canavarı ortaya çıktı. Levent Yüksel' in "geç bunları" şarkısını mahvetmiş bulundu. Levent Yüksel'in kendisine dava açacağı kulaklarımıza gelen haberlerden. Kadesa Parkon'a nine olacaksın ne hissediyorsun diyerek Parkon'un yaşlı mı olduğunu ima etti. Kankam'la Mune nine olmak isterler belki sen bir de onlara sor diyen Parkon'un Mune tarafından süresiz banlanması bekleniyor.

Egem: Ortalığı sakinleştirmek isteyen Egem nineliğe aday olduğunu açıkladı.

limon1988: O şortları giyemezsen bize dağıt demekle aslında Kankam'a sen asla zayıflayamazsın boşuna uğraşma, şortları bize ver sen de kurtul biz de mi demek istedi.

Gulumsunn: Kadesa'ya adının harflerinden oluşan dörtlükler yazıldı. En güzel dörtlüğü Gülümsünn üyemiz yazdı. Laf aramızda Kankam'ın dörtlüğü berbattı:) Ormantik Parkon Kankam'a isyan etti.

Cudana: Kankam'dan özel dörtlük istedi. Kankam hala yarın, yarın deyip atlatıyor bakalım ne zaman pes edecek.

MakaraKukara: Geyik yapmayı özlemiş . Kocası 10 gün geçeci olan Makara topiğe "yawrular nerdesiniz" diye dalmayı tercih edenlerden. Sedulum ile gizli gizli selamlaşıyorlar.

Mune: Office'e bakalım sen ne zaman düşeçen mapısa uyarısını yaptı . "Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem" diyerek bir menü oluşturdu. Zorla kendisini iftara davet ettirmeye çalıştı. Çağırmayanları da gözaltına alacağını ifade etti. Mavi kürkünü en güzel yemeği yapıp onu çağırana vereceğini de ekledi.

Parkon'un iftar hazırlıklarına başlayıp gizliden Mune'yi çağırdığı kulağımıza gelen dedikodulardan. Parkon'a artık mavi Parkon mu diyeceğiz acaba?

Nevreste : Bu kez eli boş gelmedi. Güllerle birlikte bir kilo çikolata getiren Nevreste ye teşekkür ediyoruz.

Kankam: Bu hafta doğum günü olan Kankam hediyelerini London Buckingham Palace'a bekliyor. "Buna kim inanır" diyen Mune'ye , "Kadir inanır" diye cevap veren Kankam Mune'nin tuzağına düştü ve sazanlar grubunda yerini aldı.

Pepe: Gecikmeli de olsa Kankam'a 15 gün gecikmeli hoşgeldin dedi. Tus sınavı için sadece 5 puana ihtiyacı olan Pepe'ye başarılar diliyoruz.

Hybris: Ay bende mi Londra'ya taşınsam sıcakları hiç sevmem. Londra olmazsa Erzurum yada Alaska'yı düşüneceğim :))) dedi. Alaska zaten Hybris'i bekliyormuş, haberimiz yokmuş. Kanamam var , evde yatıyorum diyen Hybris nasıl olduğunu sormayanlara sitem etti. Kanaması olduğu için kendisine çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

nldglp : Tatilde olduğu için Omegazin e çok giremediğini söyledi ama başka topiklerde cirit attığı gözlenen nld bize neden yalan söyledi.

Jelesec: Mixer Jelesec geçenlerde doğum gününü kutladı. Kendisine Omegazin olarak nice seneler diliyoruz.

HanımKeleşimiGetir: Kendisi eski ama topiğe yeni gelenlerden ama eskisi gibi gelmediği için pek haber bulmadığını ifade etti. Topu Makaraya attı.

Ausencia: Drama queen Aus ilk defa bir problemini dile getirdi. Çocuğunun bir sağlık sorunundan bahsetti. Oğlu Yusuf'a geçmiş olsun diliyor ve Allah'tan ümit kesilmez diyoruz.

Exmadon: Yeni takipçilerimizden. Kendisine hoşgeldin diyoruz. Ìtınayla kına yakılır rütbesi göz dolduruyor.

Radyologg: Hamile kalmak isteyen üyelerimizden. Umarım bu dileği yakında gerçekleşir.

Sizbiz : 15 haftalık hamile üyelerimizden. Acaba bir kızı mı olacak. Kendisine mutlu , huzurlu, sağlıklı bir hamilelik geçirmesi dileklerimizi sunuyoruz.

Miamore: Yabancı damatla evlenenlerden. Kendisi bir Hans ile evli 26 haftalık hamile, bir helgam olacak diyor. Kendisine mutlu , huzurlu, sağlıklı bir hamilelik geçirmesi dileklerimizi sunuyoruz.

Rose_of _ vova: Bir süredir Missplayful'la olan çatışmasından dolayı Mune tarafından banlanmıştı. Mune'ye haksız bir şekilde itiraz eden rose, üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum diye isyan etti. Kazen tarafından üyeliği iptal edildi.

Natlus: Bir süredir görünmeyen Natlus aglarsaanamaglar yeni nickiyle ortaya çıktı. Mune, bu nickini beğenmedik, seni yeni nickinle bekliyoruz dedi ve banladı.

BDV: Kiralık sevgili istiyorsanız bize gelmeniz yeterli diyen ikili grup İstanbuldan 17-20 yaş arası kiracılarımızı bekliyoruz dedi. Konu yine Mune tarafından uçuruldu.

Duyuru: Ramazan ve iftar sofrası yarışmasında ilk katılımcı belli oldu.
Menüsü ;
Mercimek çorbası
Karışık Türkmen dolması
Fırında tavuk baget
Borcamda kebap
Şehriyeli pilav (kavrulmuş badem ve üzüm ile süslenmiş)
Katı cacık
İceberg salata
Muhallebili kadayıf
olan PembeHipopotam yemekleriyle göz doldurdu. Yarışmadaki rakiplerinin işleri zorlaştı.

Teşekkürler efenim , keyifle çevirdim sayfaları

Bak kiralık sevgili konusunu kaçırmışım tüh , mune şu gizli odaya bi göz atıp çıksam ya ne var ne yok arşivlerde

Iyi aksamlar Nevreste.

Cok anlikti zaten. 10 dakika ya var , ya yok. Tam dalga gecmelik konuydu aslinda.

Böyle konuları yakaladığım çok nadirdir zaten , hep sonradan duyuyorum

İyi gidiyor canım çok şükürAma evden dışarı çıkamıyorum evde vakit geçiriyorum,gelip geçiyor..Senin nasıl gidiyor?

Aynen canım , adım atasım gelmiyor , akşam üstü yusufu da babaya emanet parka gönderiyorum , beni çok vuruyor , öyle çıkıp gezemiyorum .

Neyse , fazla söylenmeyeyim de sevabından olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…