- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Şöyle bir haber versem olur mu
Nevreste: Haber merkezimizi ziyarete geldi, hoş geldi ama eli boş geldi. Omegazin ekibi olarak, bir dahaki sefere ondan güzel haberler bekliyoruz.
Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste
Şöyle bir haber versem olur muGeçen cumartesi Tanem111 ile buluştum Dün Lisabella ile buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdim KKyla tanışıp sonra buluşup görüşmek çok farklı ve güzel bir duygu Bunun haber niteliği var mı
Canım evet kadından geçiyorAma benim ve eşimin ailesinde de ikiz çok var Rabbim gönlünüze göre,hayırlısını versin
Omegazin'in eski sayılarına, konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz efenim. :112:
Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim
Sağ ol canım.
Bugün doğumgünü olduğunu Kankam'a özel olarak ilet bence.
Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste
Londra'da mi yasiyorsun sen : )
Bende dogma büyüma avusturyadaydim.
Gecen sene geldim evliligim sebebiyle
kankamstyleee hayırlı olsun topiğin cnmmm
elim boşta gelmedim cnmmmm artık bundan sora fotografları bununla çekersin kim kiminle yakalarsın
Eki Görüntüle 748957
Amin amin insaAllah : ) Bakalim kisa dogru düsünüyoruz bizde önce gidip muayene filan olayim diyorum Allah insaAllah aratmadan nasip eder
greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus
Yaz kankam, Leonela aşağılık kompleksi ile baş edemiyor.
Amin
Hayırlı olsunKürk aldığın günlerde gelir inşaallah
Olmaz olur mu hiç. :13:Şöyle bir haber versem olur muGeçen cumartesi Tanem111 ile buluştum Dün Lisabella ile buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdim KKyla tanışıp sonra buluşup görüşmek çok farklı ve güzel bir duygu Bunun haber niteliği var mı
greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus
Reklamda yaparmis:) Bu arada klayveye saglik.
Canim seninle konustuk cok acele ediyorsun. Birak o sana gelsin. Bir daha gorusmeye gitme. Kendisi ayarlasin uyuz mu ne?
Olmaz olur mu hiç. :13:
Ne güzel, buluştunuz demek.
Bir dahaki sayıda Kankam değerlendirecektir bu haberi.
İyi haber değil mi
Tabi ki canım.
Omegazin olarak her zaman yardıma açığız.
Teşekkürler
Bizde yeni yeni haberler öğreniriz
Siz yayınlayın biz öğrenelimOgrenin getirin yayinlayalim:)
magazin değeri var mı bilmem ama atandımmm
magazin değeri var mı bilmem ama atandımmm
Teşekkürler
Bizde yeni yeni haberler öğreniriz