KK Omegazin :)

Nevreste: Haber merkezimizi ziyarete geldi, hoş geldi ama eli boş geldi. Omegazin ekibi olarak, bir dahaki sefere ondan güzel haberler bekliyoruz.

Şöyle bir haber versem olur muGeçen cumartesi Tanem111 ile buluştumDün Lisabella ile buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdimKKyla tanışıp sonra buluşup görüşmek çok farklı ve güzel bir duyguBunun haber niteliği var mı

Canım evet kadından geçiyorAma benim ve eşimin ailesinde de ikiz çok varRabbim gönlünüze göre,hayırlısını versin

Amin amin insaAllah : ) Bakalim kisa dogru düsünüyoruz bizde önce gidip muayene filan olayim diyorum Allah insaAllah aratmadan nasip eder

greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus

kankamstyleee hayırlı olsun topiğin cnmmm

elim boşta gelmedim cnmmmm artık bundan sora fotografları bununla çekersin kim kiminle yakalarsın

Son düzenleme:
Omegazin'in eski sayılarına, konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz efenim. :112:

Reklamda yaparmis:) Bu arada klayveye saglik .

Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim

Ilginc dogum gunu Kazen'le ayniymis. :) Yengec burcu erkegi cekilmez diyorlar

Sağ ol canım.

Bugün doğumgünü olduğunu Kankam'a özel olarak ilet bence.

Iletmesine gerek yok okudum

Evet suan Londradayim ama belli olmaz belki bende Turkiye'me yerlesirim:)

kankamstyleee hayırlı olsun topiğin cnmmm

elim boşta gelmedim cnmmmm artık bundan sora fotografları bununla çekersin kim kiminle yakalarsın

Eki Görüntüle 748957

Sagol. Birilerinin selulitli fotografini yayinlayacagiz sayende:)

Amin
Hayırlı olsunKürk aldığın günlerde gelir inşaallah

Amin
Hayırlı olsunKürk aldığın günlerde gelir inşaallah

O gunler gelene kadar Omegazinden emekli olur herkes sanirim

Kankamstyle tavsiye ederim : ) ben her ne kadar aile ozlemi ceksemde esimle birlikte turkiye de bir hayat kurdugumuz icin son derece memnunum : )

Olmaz olur mu hiç. :13:

Ne güzel, buluştunuz demek.

Bir dahaki sayıda Kankam değerlendirecektir bu haberi.

greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus

Reklamda yaparmis:) Bu arada klayveye saglik.

Rica ederim patron.

Eğer mizahi olarak yazdığımız şeyleri anlamayıp da dalga gçmeye çalışan olursa gerisini de tahmim eder herhalde.

Değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…