KK Omegazin :)

Ikiz kizlariniz mi var :nazar: MasAllah subhanAllah : )
Darisi basimiza insaAllah :KK17: Esimle bende ikiz cocuk hayalini kuruyoruz da : ))
Evet ikiz kızlarım var:KK34:Çok teşekkürler:KK16:
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin:KK16:İsteyince oluyor inşaallah sizinde olur:KK34:

Sen nerdeydin Kankam Londra diye aklımda kalmış ama :26:
Geniş istemiyorum zaten ben, keşke şöyle 2 oda 1 salon olsa yeterdi bana:KK53:

Aklinda kalan dogrudur. :)

Genis ev seviyorum ben yayilicam ohhh , esya da az olacak. Yalniz bugunlerde yeme icmeme taktim. Kahve disinda adam gibi beslenmek lazim. Sadece taze meyve sebze. Bir kitapta okudum , olen hayvanlar aci cekerse yiyene de geciyormus enerjisi.

Dunyaca manyak olduk zaten bu yiyeceklerin bozuklugundan.

Aklinda kalan dogrudur. :)

Genis ev seviyorum ben yayilicam ohhh , esya da az olacak. Yalniz bugunlerde yeme icmeme taktim. Kahve disinda adam gibi beslenmek lazim. Sadece taze meyve sebze. Bir kitapta okudum , olen hayvanlar aci cekerse yiyene de geciyormus enerjisi.

Dunyaca manyak olduk zaten bu yiyeceklerin bozuklugundan.

Ben kendi adıma söyleyeyim,hiç doğru beslenemiyorum ki zaten:KK17:
Meyve ağzıma sürmüyorum, biri zorla yedirmezse. Et desen o da ağır geliyor bu sıcakta:KK31:
Her hastalığın sebebi yediğimiz içtiğimiz şeyler olunca ben de diyorum ki gdo'lu yiyeceğine hiç yeme:KK1:

Son düzenleme:
Ben kendi adıma hiç doğru beslenemiyorum ki zaten:KK17:
Meyve ağzıma sürmüyorum, biri zorla yedirmezse. Et desen o da ağır geliyor bu sıcakta:KK31:
Her hastalığın sebebi yediğimiz içtiğimiz şeyler olunca ben de diyorum ki gdo'lu yiyeceğine hiç yeme:KK1:

Ayyy bilmiyorum ki Turkiye iyidir diyorum ama gdo lu yiyecekte cok orada. Tavuk bir senedir yemiyorum artik agzima surmem.

Bir tek baliga yonelmek lazim ama burada o da zor. Donmus yiyecekler de iyi degil. Hic yememek daha iyi ama sen bir sor, kankam agzini tutabiliyor musun diye. :)

Ayyy bilmiyorum ki Turkiye iyidir diyorum ama gdo lu yiyecekte cok orada. Tavuk bir senedir yemiyorum artik agzima surmem.

Bir tek baliga yonelmek lazim ama burada o da zor. Donmus yiyecekler de iyi degil. Hic yememek daha iyi ama sen bir sor, kankam agzini tutabiliyor musun diye. :)

O tavukta neler çıktı öyle aman Allahımm:KK31: Ben de pek yemem ama arada canım çekiyor:KK17:
Aslında köy tavuğu falan yiyecen ,ama sebzelerde yapacak bişey yok. Onların önemli olan tohumu ve genelide maalesef gdo'lu:KK55:
Dondurulmuşlara hiç güvenemiyorum zaten:KK31:

O tavukta neler çıktı öyle aman Allahımm:KK31: Ben de pek yemem ama arada canım çekiyor:KK17:
Aslında köy tavuğu falan yiyecen ,ama sebzelerde yapacak bişey yok. Onların önemli olan tohumu ve genelide maalesef gdo'lu:KK55:
Dondurulmuşlara hiç güvenemiyorum zaten:KK31:

Koyde yasamak lazim aslinda ,aman eskiden ne guzel yiyecekler vardi simdi hepsi saman gibi. kimbilir belki koye yerlesirim:)Hayvanlari da cok seviyorum ben yemek istemiyorum artik. :KK43: Bir kendime gelsem tam vejetaryan olucam. Kansizligimi halledersem...

Cikayim ben artik gec kalicam. Kahve de bitti. Sende dogru temizlige:)

Gorusuruz. :KK16:

Kankam: Chuky’nin kaynına talip olduğunu açıkladı.

Chuky: ‘’Mutlu Evliliğin Sırları’’ adlı kitabı, çok yakında raflardaki yerini alacak. Omegazin ekibi olarak, kitabının çok satacağına inanıyoruz.

Leonela: İçindeki ruh eşini bulma coşkusu açığa çıkan Leon; damat adayının azıcık kıllı olabileceğini vurguladı.

Greenjade: Kankam ile 3 kez, aynı anda aynı cümleleri kurarak doğaüstü bir olay yaşadı.

Surrender: Kankam’ın ''Kıllı erkekler daha mı vicdanlı olur?'' sorusuna ''Ne kıllı erkekler gördük, içinde vicdan yok; ne vicdanlı erkekler gördük, döşünde kıl yok.'' diyerek şairane bir cevap verdi.

Tugcecan: Şu an tatilde. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahati tam gaz devam ediyor.

Tari: MR sonucunu ayın 8’inde alacak. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Office: Sıcaklara daha fazla dayanamayan Office’in tansiyonu, sonunda düştü. Kendisi, aramalarına hala devam ediyor.

Gelinim: Yakın zamanda pro olan arkadaşlarımızdan.

Limon: Haber merkezimize şöyle bir uğradı, magazine bayıldığını açıkladı ve gitti; gidiş o gidiş…

YenidenDogdum ve _dünya_ : Üyelikleri iptal olan arkadaşlarımızdan.

Cudana: Omegazin’in sıkı takipçilerinden. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Semiramis, Hurremland: Bir süre önce UI yaptıran arkadaşlarımızdan ancak yeni kullanıcı isimleriyle tekrar aramızdalar.

Elapidae, Elif ve Zeynepmeliss: Konya grubu olarak dün akşam toplanmaya karar verdiler.

Breathin ve Missplayfull: Aralarındaki tartışma sonucu, Breathin’in üyeliği iptal oldu. Missplayfull da banlandı.

Nevreste: Haber merkezimizi ziyarete geldi, hoş geldi ama eli boş geldi. Omegazin ekibi olarak, bir dahaki sefere ondan güzel haberler bekliyoruz.

Okypete: Bugün İstanbul’a taşındı. Oky’ye, dünyanın en güzel şehrine hoş geldin diyoruz.

ve Kazen: Bugün doğum günü. Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere…

Son düzenleme:
Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim :KK23::KK52:

Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim :KK23::KK52:

Sağ ol canım.

Bugün doğumgünü olduğunu Kankam'a özel olarak ilet bence. :KK23: :KK1:

Son düzenleme:
Evet ikiz kızlarım var:KK34:Çok teşekkürler:KK16:
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin:KK16:İsteyince oluyor inşaallah sizinde olur:KK34:

Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste :KK31:

Karsilikli icelim soylee. Ohh miss:))

Ev isine bir care bulunsa zaten. :KK43: Turkiye'nin evleri genis. Biktim buradan atlayip gelesim geliyor bazen.

Londra'da mi yasiyorsun sen : )
Bende dogma büyüma avusturyadaydim.
Gecen sene geldim evliligim sebebiyle :KK31:

X