KK Omegazin :)

Teşekkür ederim kızlar. Darısı isteyen herkesin başına. Renginamında başına :)) Gerçekten çok yıpratıcıydı

magazin değeri var mı bilmem ama atandımmm :KK52:

Magazin seni daha keşfedemedi şekerim , senin her attığın adım olay :KK51:

Günaydın kankam , haber maber yok bende , kaç gündür uğramıyorum siteye zaten .

Olanları da sahiplerine sormadan paylaşamam
:KK6::KK6:

Gunaydin Omegazin ailesi,

Bugun uzerimde bir kiriklik var. Bir kot almistim cok begenerek ama bedeni olmadigi icin geri verecegim galiba. Kendisine ne de cok baglanmisim. :KK9:

Giy(e)medigim kiyafetleri aliyorum. Alisveris canavari oldum ciktim. :26:

Aksama gorusuruz:)

Son düzenleme:
Gunaydin Omegazin ailesi,

Bugun uzerimde bir kiriklik var. Bir kot almistim cok begenerek ama bedeni olmadigi icin geri verecegim galiba. Kendisine ne de cok baglanmisim. :KK9:

Giy(e)medigim kiyafetleri aliyorum. Alisveris canavari oldum ciktim. :26:

Aksama gorusuruz:)

Günaydın patron. :KK53:

Olsun, yen bir kot alır ona da bağlanırsın; hayat böyle sonuçta... :KK1:

İspanyol paçaya bayılırım.

Çok güzelmiş gerçekten.

Tabi ki olursun 38 beden, eminim karşına daha da güzel kotlar çıkacaktır. :KK14: :KK1:

Komik ama cikmiyor cok onceleri boyle bir kotum vardi. Yirtildi attim o zamanlar 38 bedendim:)

O zamandan beri sevdigim boyle bir kot cikmadi anca iki sene sonra giyerim artik:p

Bunun caprisi , bustiyer ini de aldim. %90 indirim vardi zaten. :)

Keske 40 bedeni:KK53: olsaydi.

Komik ama cikmiyor cok onceleri boyle bir kotum vardi. Yirtildi attim o zamanlar 38 bedendim:)

O zamandan beri sevdigim boyle bir kot cikmadi anca iki sene sonra giyerim artik:p

Bunun caprisi , bustiyer ini de aldim. %90 indirim vardi zaten. :)

Keske 40 bedeni:KK53: olsaydi.

Aslında anlıyorum seni.

Üniversiteye giderken bir kot almıştım Mavi'den.

Aşıktım ona.:KK53:

Sonra az bir şey kilo alınca, yollarımız ayrıldı. :KK53:

Hala ara ara aklıma gelir, yad ederim o günleri. :KK9:

Ben de o zaman 36 bedendim.

Aslında anlıyorum seni.

Üniversiteye giderken bir kot almıştım Mavi'den.

Aşıktım ona.:KK53:

Sonra az bir şey kilo alınca, yollarımız ayrıldı. :KK53:

Hala ara ara aklıma gelir, yad ederim o günleri. :KK9:

Ben de o zaman 36 bedendim.

Bende bir ara 36 ydim sonra 38 , 40 ve farkinda olmadan 42 beden olmusum. :) volaaaaaaaaaaaaa

Bende sey basladi 40 beden alinca sucluluk duyuyorum sanki 38 bedenim de buyuk aliyormusum gibi:p

Ne ara zayiflayacaksin Kankam , al 40 bedeni otur yerine. Hatta 42 beden al. Onu bedenimden saymiyorum bile. Degisik bir psikoloji anlatilmaz yasanir. :KK23:

Bende bir ara 36 ydim sonra 38 , 40 ve farkinda olmadan 42 beden olmusum. :) volaaaaaaaaaaaaa

Bende sey basladi 40 beden alinca sucluluk duyuyorum sanki 38 bedenim de buyuk aliyormusum gibi:p

Ne ara zayiflayacaksin Kankam , al 40 bedeni otur yerine. Hatta 42 beden al. Onu bedenimden saymiyorum bile. Degisik bir psikoloji anlatilmaz yasanir. :KK23:

:KK9: :KK9: ..........

Tuğçecan 24 Haziran itibariyle iki haftalık bir seyahate çıktı. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahatine... Bu hafta sonu dönmesi bekleniyor. Biz de "30 Yaş ve 30yaş+ bekar hatunlar" konusundaki arkadaşları olarak kendisini dört gözle beklemekteyiz. :KK51:

Canlarımm döndüm ben...
Soğuklardan geliyorum :)
Türkiyeyi ve herkesi çok özledimm...:KK16:

Kankamstyle pantolon cok hos cok farkli : )

Greenjade son surat esime yil donumu suprizi hazirlamak ile mesgulum basarili olabilirsem sonuclari anasayfa haberi olarak paylasabilirim :KK1:

X