- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Kankamstyle pantolon cok hos cok farkli : )
Greenjade son surat esime yil donumu suprizi hazirlamak ile mesgulum basarili olabilirsem sonuclari anasayfa haberi olarak paylasabilirim
Son Dakika!: yaseminA 9 aydır evli olmasına ve evlendiği ilk günden beri haftalık yemek listesi hazırlayacağına dair söylemlerde bulunmasına rağmen ilk yemek listesini bugün hazırlamış bulunuyor. Bu hafta yürürlüğe koyduğu bu liste sayesinde baya rahatlayacağına inanıyor:13:
Naber yasemin?
İyiyim JadeArtık bugün ne pişirsem derdine noktayı koydum:13:
Sen nasılsın bakalım
julia__ bu pazar erdek sahilindeee sevgilisiyleee denize girip güneşlenecek mi ?
bu aşkkk mutlu sonla bitecek mi ???
ufakta nişan var mı
hepsi ve daha fazlasıııı omegazindeee
Uuuu güzel ve romantik haberler geliyor senden Julia.
Omegazin'siz bir KK düşünülemez.
aynen jadecimmm
omegazin artık yeni trend
Son dakika: Haber merkezimizde yaşanan ani bir karar değişikliği sonucu 7. sayı ellerimden öper.
Yarın akşam görüşürüz sevgili okuyucularımız, siz son gelişmeleri buraya yazmaya devam edin.
Tesekkur ederiz efendim:) Ellerinden opsun ne olacakSen ben ayri gayri mi var.
Sana bedava kahve fali bakicam hadi iyisin
Geyige devam...
Aynen patron.
Bu arada etekleri 40 ile degistirdim. Kotlari geri verdim. Kotu geri veremedim, icim elvermedi kaldi 38 olarak elimde. Artik bir gun zayiflarsam 2018 de giyebilirim.
Sanirim en azindan 40'a alismam lazim. 42 ye zor alisirim , ondan bahsetmeyeyim. :)
Şimdi sen o kotu şöyle görünen bir yere as odanda. Ona baktıkça zaten sinirden zayıflarsın.