KK Omegazin :)

Gunaydin gececiler simdi yatiyor. Dur dur bunlarin hepsini yazicam. Kil muhabbeti yapip sabaha kadar yatmadilar diyicem.

Hadi aksama gorusuruz.

...
Tugcecan : Melek kartlariyla dikkat ceken melek olup uctu mu? Kendisinden haber alinamiyor.
...

Tuğçecan 24 Haziran itibariyle iki haftalık bir seyahate çıktı. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahatine... Bu hafta sonu dönmesi bekleniyor. Biz de "30 Yaş ve 30yaş+ bekar hatunlar" konusundaki arkadaşları olarak kendisini dört gözle beklemekteyiz.

kankam yaz bunu yaz, sıcaklardan tansiyonu düşen office, yer yer düşen tansiyonunu arıyor hiç eski tadım yok bu aralar

Vay vay tatilde demek arada Londra ya da ugrasaydi. O gelene kadar protesto et burada takil..

kankam yaz bunu yaz, sıcaklardan tansiyonu düşen office, yer yer düşen tansiyonunu arıyor hiç eski tadım yok bu aralar

Yazicam bunu. :) Office gecmis olsun biliyorum cok nesen yok ama arada mesaj at . Sana masaj yapayim.

Hadin gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…