KK Omegazin :)

Ben de iyiym sağol
Canım 2 gün öncesine kadar çok sıcaktı ama 2 gündür biraz daha iyi

Ikiz kizlariniz mi var MasAllah subhanAllah : )
Darisi basimiza insaAllah Esimle bende ikiz cocuk hayalini kuruyoruz da : ))

Ikiz kizlariniz mi var MasAllah subhanAllah : )
Darisi basimiza insaAllah Esimle bende ikiz cocuk hayalini kuruyoruz da : ))
Evet ikiz kızlarım varÇok teşekkürler
Rabbim sizinde gönlünüze göre versinİsteyince oluyor inşaallah sizinde olur

Sen nerdeydin Kankam Londra diye aklımda kalmış ama :26:
Geniş istemiyorum zaten ben, keşke şöyle 2 oda 1 salon olsa yeterdi bana

Aklinda kalan dogrudur. :)

Genis ev seviyorum ben yayilicam ohhh , esya da az olacak. Yalniz bugunlerde yeme icmeme taktim. Kahve disinda adam gibi beslenmek lazim. Sadece taze meyve sebze. Bir kitapta okudum , olen hayvanlar aci cekerse yiyene de geciyormus enerjisi.

Dunyaca manyak olduk zaten bu yiyeceklerin bozuklugundan.

Ben kendi adıma söyleyeyim,hiç doğru beslenemiyorum ki zaten
Meyve ağzıma sürmüyorum, biri zorla yedirmezse. Et desen o da ağır geliyor bu sıcakta
Her hastalığın sebebi yediğimiz içtiğimiz şeyler olunca ben de diyorum ki gdo'lu yiyeceğine hiç yeme

Son düzenleme:

Ayyy bilmiyorum ki Turkiye iyidir diyorum ama gdo lu yiyecekte cok orada. Tavuk bir senedir yemiyorum artik agzima surmem.

Bir tek baliga yonelmek lazim ama burada o da zor. Donmus yiyecekler de iyi degil. Hic yememek daha iyi ama sen bir sor, kankam agzini tutabiliyor musun diye. :)

O tavukta neler çıktı öyle aman Allahımm Ben de pek yemem ama arada canım çekiyor
Aslında köy tavuğu falan yiyecen ,ama sebzelerde yapacak bişey yok. Onların önemli olan tohumu ve genelide maalesef gdo'lu
Dondurulmuşlara hiç güvenemiyorum zaten

Koyde yasamak lazim aslinda ,aman eskiden ne guzel yiyecekler vardi simdi hepsi saman gibi. kimbilir belki koye yerlesirim:)Hayvanlari da cok seviyorum ben yemek istemiyorum artik. Bir kendime gelsem tam vejetaryan olucam. Kansizligimi halledersem...

Cikayim ben artik gec kalicam. Kahve de bitti. Sende dogru temizlige:)

Gorusuruz.

Kankam: Chuky’nin kaynına talip olduğunu açıkladı.

Chuky: ‘’Mutlu Evliliğin Sırları’’ adlı kitabı, çok yakında raflardaki yerini alacak. Omegazin ekibi olarak, kitabının çok satacağına inanıyoruz.

Leonela: İçindeki ruh eşini bulma coşkusu açığa çıkan Leon; damat adayının azıcık kıllı olabileceğini vurguladı.

Greenjade: Kankam ile 3 kez, aynı anda aynı cümleleri kurarak doğaüstü bir olay yaşadı.

Surrender: Kankam’ın ''Kıllı erkekler daha mı vicdanlı olur?'' sorusuna ''Ne kıllı erkekler gördük, içinde vicdan yok; ne vicdanlı erkekler gördük, döşünde kıl yok.'' diyerek şairane bir cevap verdi.

Tugcecan: Şu an tatilde. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahati tam gaz devam ediyor.

Tari: MR sonucunu ayın 8’inde alacak. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Office: Sıcaklara daha fazla dayanamayan Office’in tansiyonu, sonunda düştü. Kendisi, aramalarına hala devam ediyor.

Gelinim: Yakın zamanda pro olan arkadaşlarımızdan.

Limon: Haber merkezimize şöyle bir uğradı, magazine bayıldığını açıkladı ve gitti; gidiş o gidiş…

YenidenDogdum ve _dünya_ : Üyelikleri iptal olan arkadaşlarımızdan.

Cudana: Omegazin’in sıkı takipçilerinden. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Semiramis, Hurremland: Bir süre önce UI yaptıran arkadaşlarımızdan ancak yeni kullanıcı isimleriyle tekrar aramızdalar.

Elapidae, Elif ve Zeynepmeliss: Konya grubu olarak dün akşam toplanmaya karar verdiler.

Breathin ve Missplayfull: Aralarındaki tartışma sonucu, Breathin’in üyeliği iptal oldu. Missplayfull da banlandı.

Nevreste: Haber merkezimizi ziyarete geldi, hoş geldi ama eli boş geldi. Omegazin ekibi olarak, bir dahaki sefere ondan güzel haberler bekliyoruz.

Okypete: Bugün İstanbul’a taşındı. Oky’ye, dünyanın en güzel şehrine hoş geldin diyoruz.

ve Kazen: Bugün doğum günü. Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere…

Son düzenleme:
Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim

Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim

Sağ ol canım.

Bugün doğumgünü olduğunu Kankam'a özel olarak ilet bence.

Son düzenleme:
Evet ikiz kızlarım varÇok teşekkürler
Rabbim sizinde gönlünüze göre versinİsteyince oluyor inşaallah sizinde olur

Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste

Karsilikli icelim soylee. Ohh miss:))

Ev isine bir care bulunsa zaten. Turkiye'nin evleri genis. Biktim buradan atlayip gelesim geliyor bazen.

Londra'da mi yasiyorsun sen : )
Bende dogma büyüma avusturyadaydim.
Gecen sene geldim evliligim sebebiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…