- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Ben de iyiym sağol
Canım 2 gün öncesine kadar çok sıcaktı ama 2 gündür biraz daha iyi
Evet ikiz kızlarım varIkiz kizlariniz mi varMasAllah subhanAllah : )
Darisi basimiza insaAllahEsimle bende ikiz cocuk hayalini kuruyoruz da : ))
MerhabaHuu kimse var mı?
Tek ben varim ama kisa bir sureligine:)
Naber?
Ben de maalesef bir süreliğine burdayım
İyiyim canım sen nasılsın? Daha evimin işi bitmedi, mutfağı bugüne bıraktım
Kahve iciyorum mest oldum yine:))
Ev isi hic bitmezzz, o biter bu baslar , bu biter o baslar.
İyi aklıma getirdin bi kahve de ben içeyim de ondan sonra başlarım
Sorma bitmiyor bitmiyor kafayı yicem:111::111:
Karsilikli icelim soylee. Ohh miss:))
Ev isine bir care bulunsa zaten.Turkiye'nin evleri genis. Biktim buradan atlayip gelesim geliyor bazen.
Sen nerdeydin Kankam Londra diye aklımda kalmış ama :26:
Geniş istemiyorum zaten ben, keşke şöyle 2 oda 1 salon olsa yeterdi bana
Aklinda kalan dogrudur. :)
Genis ev seviyorum ben yayilicam ohhh , esya da az olacak. Yalniz bugunlerde yeme icmeme taktim. Kahve disinda adam gibi beslenmek lazim. Sadece taze meyve sebze. Bir kitapta okudum , olen hayvanlar aci cekerse yiyene de geciyormus enerjisi.
Dunyaca manyak olduk zaten bu yiyeceklerin bozuklugundan.
Ben kendi adıma hiç doğru beslenemiyorum ki zaten
Meyve ağzıma sürmüyorum, biri zorla yedirmezse. Et desen o da ağır geliyor bu sıcakta
Her hastalığın sebebi yediğimiz içtiğimiz şeyler olunca ben de diyorum ki gdo'lu yiyeceğine hiç yeme
Ayyy bilmiyorum ki Turkiye iyidir diyorum ama gdo lu yiyecekte cok orada. Tavuk bir senedir yemiyorum artik agzima surmem.
Bir tek baliga yonelmek lazim ama burada o da zor. Donmus yiyecekler de iyi degil. Hic yememek daha iyi ama sen bir sor, kankam agzini tutabiliyor musun diye. :)
O tavukta neler çıktı öyle aman AllahımmBen de pek yemem ama arada canım çekiyor
Aslında köy tavuğu falan yiyecen ,ama sebzelerde yapacak bişey yok. Onların önemli olan tohumu ve genelide maalesef gdo'lu
Dondurulmuşlara hiç güvenemiyorum zaten
Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim
Evet ikiz kızlarım varÇok teşekkürler
Rabbim sizinde gönlünüze göre versinİsteyince oluyor inşaallah sizinde olur
Karsilikli icelim soylee. Ohh miss:))
Ev isine bir care bulunsa zaten.Turkiye'nin evleri genis. Biktim buradan atlayip gelesim geliyor bazen.