- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.981
ormancının başını yaktım
meğer ablamız ekşiciymiş yani öyle bence
Üzgünüm ofisim yaaa , bi cahillik ettim ve bilmeden senin yorum yapacağını kendine iyi bak dedim gamzeye
Ben izmit çıkışındaki dürümbüsten ayarlayacağım bi karavan
Bizde varızeşek arısının başını photoshopla değiştirip eşek kafası koyan bir internet yayını altındaki yorum çok güzel bendaha önce eşek arısı görmüştüm kafası böyle değildi :):)
Bizde varızeşek arısının başını photoshopla değiştirip eşek kafası koyan bir internet yayını altındaki yorum çok güzel bendaha önce eşek arısı görmüştüm kafası böyle değildi :):)
ama üzerinde dürümcü yazarsa biz güleriz saçları boyarken, tutmaz o boya
Malzeme bu kardeşimmm , yok beğenmediysen ara gamzeyi bi karavan yollasın bize
Ben bu naif , bu kendi halinde , bu son derece masum halimle ancak dürümbüsten dönme karavan yapabiliyorum
Ben geldiiimmmm
Ne oluyor burda bensiz gülerken içiniz cızzz etmiyormiyor mu hain domdomlar
Olaylar çok boyutlu canım , eşek arısı kafasından origami yapıp içine karavan resmi çiziyoruz
ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek
ay sinirim bozuldu,galatasaray da gol attı zaten
ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek
ay sinirim bozuldu,galatasaray da gol attı zaten
Karavan ormanda mı olacak boyada lazım ama şimdi
maksat renklendrimek kardeş :):) arada değişiklik iyidir
biri de dememiş ki aynasız nasıl saç boyayacak bu adamha ama karavanın dikiz aynası var dimi
biri de dememiş ki aynasız nasıl saç boyayacak bu adamha ama karavanın dikiz aynası var dimi