KK Omegazin :)

ormancının başını yaktım

meğer ablamız ekşiciymiş yani öyle bence

lorena senin saat yorumunu ciddiye aldı, yok gidemem dedi değil mi ben yanlış okumadım bu kız bizi psikologluk yapacak kadişim bence bu bir komplo bizim pişikolojimize

Üzgünüm ofisim yaaa , bi cahillik ettim ve bilmeden senin yorum yapacağını kendine iyi bak dedim gamzeye

ama ama ama olmaz ki ben nereye yorum yapıcam şimdi

Bizde varız eşek arısının başını photoshopla değiştirip eşek kafası koyan bir internet yayını altındaki yorum çok güzel bendaha önce eşek arısı görmüştüm kafası böyle değildi :):)

Ben daha önce eşek görmüştüm , bedeni böyle değildi demesinden iyidir

ama üzerinde dürümcü yazarsa biz güleriz saçları boyarken, tutmaz o boya

Malzeme bu kardeşimmm , yok beğenmediysen ara gamzeyi bi karavan yollasın bize

Ben bu naif , bu kendi halinde , bu son derece masum halimle ancak dürümbüsten dönme karavan yapabiliyorum

Malzeme bu kardeşimmm , yok beğenmediysen ara gamzeyi bi karavan yollasın bize

Ben bu naif , bu kendi halinde , bu son derece masum halimle ancak dürümbüsten dönme karavan yapabiliyorum

aman yok Gamze kalsın o daha kaç aylık hamile olduğunu kestiremiyor, kim bilir karavan diye ne yollar bize sonracığıma mapıs damlarında bulmayalım kendimizi dürümbüs iyidir hem acıkan gider yer

ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek

ay sinirim bozuldu,galatasaray da gol attı zaten

ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek

biri de dememiş ki aynasız nasıl saç boyayacak bu adam ha ama karavanın dikiz aynası var dimi

Atar şimdi Fenerbahçe , sonra o golden sonra duyacağınız ses benden çıkacak haberiniz ola

Karavan ormanda mı olacak boyada lazım ama şimdi

Cıksss , ormanda değil hayal gücü egzzersizide yapıyoruz aynı zamanda , su altındayız bu kez , şnorkelsiz

renkli olduğunuzu görerek sevindim ben henüz yakın zamanda üyeyim aslında estetik üzerine üye oldum konuları gördükçe yardımcı oluyorum sizede bir başımı çıkartıp merhaba dedim )):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…