KK Omegazin :)

ormancının başını yaktım :KK14:

meğer ablamız ekşiciymiş yani öyle bence:KK14:

lorena senin saat yorumunu ciddiye aldı, yok gidemem dedi değil mi ben yanlış okumadım :KK53: bu kız bizi psikologluk yapacak kadişim bence bu bir komplo bizim pişikolojimize :KK60:

Üzgünüm ofisim yaaa , bi cahillik ettim ve bilmeden senin yorum yapacağını kendine iyi bak dedim gamzeye :KK24:

ama ama ama olmaz ki ben nereye yorum yapıcam şimdi :KK43:

Bizde varız :KK66: eşek arısının başını photoshopla değiştirip eşek kafası koyan bir internet yayını altındaki yorum çok güzel :KK66: bendaha önce eşek arısı görmüştüm kafası böyle değildi :):)

Bizde varız :KK66: eşek arısının başını photoshopla değiştirip eşek kafası koyan bir internet yayını altındaki yorum çok güzel :KK66: bendaha önce eşek arısı görmüştüm kafası böyle değildi :):)

Ben daha önce eşek görmüştüm , bedeni böyle değildi demesinden iyidir :KK52:

ama üzerinde dürümcü yazarsa biz güleriz saçları boyarken, tutmaz o boya :KK60:

Malzeme bu kardeşimmm , yok beğenmediysen ara gamzeyi bi karavan yollasın bize :KK9:

Ben bu naif , bu kendi halinde , bu son derece masum halimle ancak dürümbüsten dönme karavan yapabiliyorum:KK23:

Malzeme bu kardeşimmm , yok beğenmediysen ara gamzeyi bi karavan yollasın bize :KK9:

Ben bu naif , bu kendi halinde , bu son derece masum halimle ancak dürümbüsten dönme karavan yapabiliyorum:KK23:

aman yok Gamze kalsın o daha kaç aylık hamile olduğunu kestiremiyor, kim bilir karavan diye ne yollar bize :KK53: sonracığıma mapıs damlarında bulmayalım kendimizi :KK60: dürümbüs iyidir hem acıkan gider yer :KK60:

ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek :KK53:

ay sinirim bozuldu,galatasaray da gol attı zaten :KK60:

ormancı abla da hata bize ya hangi aklı başında insan kişisi ormanda seks karavanının yanında saç boyar ve bu kişi erkek :KK53:

biri de dememiş ki aynasız nasıl saç boyayacak bu adam :KK53: ha ama karavanın dikiz aynası var dimi :KK53:

Atar şimdi Fenerbahçe , sonra o golden sonra duyacağınız ses benden çıkacak haberiniz ola :KK52:

Karavan ormanda mı olacak boyada lazım ama şimdi:KK52::KK52::KK52:

Cıksss , ormanda değil hayal gücü egzzersizide yapıyoruz aynı zamanda , su altındayız bu kez , şnorkelsiz :KK14:

renkli olduğunuzu görerek sevindim :KK66: ben henüz yakın zamanda üyeyim aslında estetik üzerine üye oldum konuları gördükçe yardımcı oluyorum sizede bir başımı çıkartıp merhaba dedim )):)

X