KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hanııııııım evde canım sıkılıyor kızzzzzzzzz

Benşmde öyle işler var yapılacak oturdum kaldım bende

Çook geçmiş olsun diş bu ihmale gelmez hepsini çektirip kurtulsak mı bilemedim

kız cicikız dışarı çıkak da ne zaman ben burda tutuklu kaldım ay sonu dolayısıyle işler çok yoğun

Teşeküürler canım dişi kurtaralım diye dolgu yapıldı oda iltihaplanınca çekildi,sonrada protez yapılacak işim çok daha offf yaaaa

Çok mersi

minikkelebek kız gel istersen cumartesi gezek tozakkkkkkkkkkkkk

Teşeküürler canım dişi kurtaralım diye dolgu yapıldı oda iltihaplanınca çekildi,sonrada protez yapılacak işim çok daha offf yaaaa

Bende de çekilmiş bi diş var köprü yaparız gel dedi doktor da ben kaçıyorum.Dişçi kadın kayınvalidemi gördüünde diyomuş gelininle oğluna söyle gelsinler onların dişleriyle işim bitmedi ama biz köşe buçak kaçıyoz

minikkelebek kız gel istersen cumartesi gezek tozakkkkkkkkkkkkk

nere gidiyon cümörtesi??? ben gelemem gız k. validemin günü var bu hafta sonu yardım ederim sabahtan gidip,en azından sofrayı kurarım ay ben de her çağrılan güne gidiyorum deeemi

Gece gece nabıyon rabia niye kalktın yemek mi yiyon yoksa

ben gece kusuyum yemekte yiyorum dizide izliyorum yani anlican gece kafami dinliyorum

ne o yine kafeden mi şekerim

hafta ortasi melesef o lüksüm yok canim kiz sen artik gece ugramaz oldun

Günaydınlarrrrrr dişimi çektirdim geldim ağzım uyuşuk hala 10 gün sonra filan öbür diş çekilecek

cok gecmis olsun,benimde kac gündür disim agriyor ama disciden korktum icin gidemiyorum

Yerim seni kırmızı meyveli nesmit
Çok güzel yağıyo sabah servisi yarım saat beklerken kardan kadın oldum dondum,daha yeni çözülüyorum.
Burdan izlemesi güzel oluyo ama

İşte geldim burdayımmmm sıccak çikolata ve pencereden zar zor görebildiğim kar yağışı...
Muhteşem ikili

ayyyy kar yagisina bayilirim ben ama cikolatayi hic sevmem afiyet olsun sana canim

Sağol tatlım çikolata sevmediğin için de seni koruma altına alıcam senden kaç tane var şu dünyada?
Sıcak çikolata mı sevmiyon yoksa yemelik çikolatayı da mı sevmiyon bacım?

Sağol tatlım çikolata sevmediğin için de seni koruma altına alıcam senden kaç tane var şu dünyada?
Sıcak çikolata mı sevmiyon yoksa yemelik çikolatayı da mı sevmiyon bacım?

:))))) kiz ben hic cikolata tatli baklava seyler yemem sekerli seylere elime sürmem tek kahve ve cayda sekeri tadarim numuneligim dünyada

bana aci bol tuzlu olcak aksamda tatli yerine cips yerim cayin yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…