olur canım. çocuklardan saklayabilirsem yollarımHeheheehee
bayramda size verilen çikolataları aşağıda vereceğim adrese gönderin ben imha ederim
:))))) kiz ben hic cikolata tatli baklava seyler yemem sekerli seylere elime sürmem tek kahve ve cayda sekeri tadarim numuneligim dünyada
bana aci bol tuzlu olcak aksamda tatli yerine cips yerim cayin yaninda
bende çok seviyom cps. ama çocukların yüzünden alamıyom. kötü örnek olymayım onlara diye
Ben de çayda şekeri asla sevmem ağzım değse anlarım şekerli olduğunu,hayatta içemem
Onun yerine çay yanına şekerli şeyler yerim cips yerim tatlı yerim jelibon yerim pasta yerim çekirdek yerim yerim de yerim
ooooooooooooo benim çocuğum olsa yediklerinden o minnicik dişleri ahan da çürük bürük olur
benden ana olmaz
Ben de çayda şekeri asla sevmem ağzım değse anlarım şekerli olduğunu,hayatta içemem
Onun yerine çay yanına şekerli şeyler yerim cips yerim tatlı yerim jelibon yerim pasta yerim çekirdek yerim yerim de yerim
ooooooooooooo benim çocuğum olsa yediklerinden o minnicik dişleri ahan da çürük bürük olur
benden ana olmaz
sende cocuklar uyuduktan sonra ye datlucadum yanindada cayini al keyf yap :)
Çocuk aniden uyanabilir,en iyisi kapıyı kilitleyip sakin bi odada yemek
olur olur kendini hazir his ettinde bak nasil dikkat edersin
bende önceden senin gibiydim belki inanmazsin ama gecede bazen 1 kilo baklavayi yerdim okadar cok yedimki tatli pasta cikolata sonucu tamemen bikkinlik
çayın yanında jelibon nasıl bi tat gelir ki denicem biliyo musun
:)))))) kiz öylede tadi cikmazki saklan köseye yer gibi
inşallah ben de bigün bıkarım yaa tatlıyı seviyorum sırf bunlardan kilo alıyorum zaten.Yediğim ekmek günde 2 dilimi geçmez,bazen hiç ekmek yemem bile
ama tatlıdan çerezden kilo alıyorum :44:
cerez tatli kilolarin kankasiama ben cok tatli yedim zamanlarda kilo almiyordum :44:
senin is nezman bitiyor kacta kurtuluyorsun
45 dk kaldı hayırlısıyla eve gidip saçlarımı boyiyacam daha
tipim kaydı kendime bakmam lazım
az kalmis kurtulmanahangi renk boyucan ?
Az kaldı alamanyalım inşallah son anda mesai patlamazsa çıkıcam ..
Koleston küllü açık sarıyla boyicam,sadece dip yapıcam ama.Boya yetmiyo uçlara zaten
aman mesai patlamadan kac sen canim arkana bile bakmadan kac hatta
kolay gelsin sac boyamada rengide güzel
kelebemmmm ben kaciyim aksam yemegi yapcam gece geliyorum ama siz yoksunuz
ALLAHA emanetsin
ayyyy kar yagisina bayilirim ben ama cikolatayi hic sevmemAfiyet olsun sana canim
bende sevmiyom benide al oraya
:))))) kiz ben hic cikolata tatli baklava seyler yemem sekerli seylere elime sürmem tek kahve ve cayda sekeri tadarim numuneligim dünyada
Bana aci bol tuzlu olcak aksamda tatli yerine cips yerim cayin yaninda
aslında tatlı dilli olduğumu söylerler ama
sitede banım var
tutamadığım zamanlar oldu dilimi
ama sevdim burayı bende gelimmi