KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Heheheehee :KK53:
bayramda size verilen çikolataları aşağıda vereceğim adrese gönderin ben imha ederim :KK52::KK52::KK52:
olur canım. çocuklardan saklayabilirsem yollarım:KK53:

:))))) kiz ben hic cikolata tatli baklava seyler yemem sekerli seylere elime sürmem tek kahve ve cayda sekeri tadarim numuneligim dünyada :KK53:

bana aci bol tuzlu olcak aksamda tatli yerine cips yerim cayin yaninda :KK1::KK1:

bende çok seviyom cps. ama çocukların yüzünden alamıyom. kötü örnek olymayım onlara diye :KK50:

Ben de çayda şekeri asla sevmem ağzım değse anlarım şekerli olduğunu,hayatta içemem
Onun yerine çay yanına şekerli şeyler yerim cips yerim tatlı yerim jelibon yerim pasta yerim çekirdek yerim yerim de yerim
ooooooooooooo benim çocuğum olsa yediklerinden o minnicik dişleri ahan da çürük bürük olur :KK53:
benden ana olmaz :KK52:

Ben de çayda şekeri asla sevmem ağzım değse anlarım şekerli olduğunu,hayatta içemem
Onun yerine çay yanına şekerli şeyler yerim cips yerim tatlı yerim jelibon yerim pasta yerim çekirdek yerim yerim de yerim
ooooooooooooo benim çocuğum olsa yediklerinden o minnicik dişleri ahan da çürük bürük olur :KK53:

olur olur kendini hazir his ettinde bak nasil dikkat edersin :KK1:

bende önceden senin gibiydim belki inanmazsin ama gecede bazen 1 kilo baklavayi yerdim okadar cok yedimki tatli pasta cikolata sonucu tamemen bikkinlik :KK31:

:KK70: çayın yanında jelibon nasıl bi tat gelir ki denicem biliyo musun :KK70:

olur olur kendini hazir his ettinde bak nasil dikkat edersin :KK1:

bende önceden senin gibiydim belki inanmazsin ama gecede bazen 1 kilo baklavayi yerdim okadar cok yedimki tatli pasta cikolata sonucu tamemen bikkinlik :KK31:

inşallah ben de bigün bıkarım yaa tatlıyı seviyorum sırf bunlardan kilo alıyorum zaten.Yediğim ekmek günde 2 dilimi geçmez,bazen hiç ekmek yemem bile
ama tatlıdan çerezden kilo alıyorum :44:

:KK70: çayın yanında jelibon nasıl bi tat gelir ki denicem biliyo musun :KK70:

Kız dene dene o varya böle sıcaktan eriyo tattan ziyade çiğnemesi güzel oluyo :KK52:

inşallah ben de bigün bıkarım yaa tatlıyı seviyorum sırf bunlardan kilo alıyorum zaten.Yediğim ekmek günde 2 dilimi geçmez,bazen hiç ekmek yemem bile
ama tatlıdan çerezden kilo alıyorum :44:

cerez tatli kilolarin kankasi :KK53: ama ben cok tatli yedim zamanlarda kilo almiyordum :44:

senin is nezman bitiyor kacta kurtuluyorsun :KK1:

cerez tatli kilolarin kankasi :KK53: ama ben cok tatli yedim zamanlarda kilo almiyordum :44:

senin is nezman bitiyor kacta kurtuluyorsun :KK1:

45 dk kaldı hayırlısıyla eve gidip saçlarımı boyiyacam daha :KK53:
tipim kaydı kendime bakmam lazım :KK52:

Az kaldı alamanyalım inşallah son anda mesai patlamazsa çıkıcam .. :KK1:

Koleston küllü açık sarıyla boyicam,sadece dip yapıcam ama.Boya yetmiyo uçlara zaten :KK53:

aman mesai patlamadan kac sen canim arkana bile bakmadan kac hatta :KK1::KK1:

kolay gelsin sac boyamada rengide güzel

kelebemmmm ben kaciyim aksam yemegi yapcam gece geliyorum ama siz yoksunuz :KK31:

ALLAHA emanetsin :KK3:

aman mesai patlamadan kac sen canim arkana bile bakmadan kac hatta :KK1::KK1:

kolay gelsin sac boyamada rengide güzel

kelebemmmm ben kaciyim aksam yemegi yapcam gece geliyorum ama siz yoksunuz :KK31:

ALLAHA emanetsin :KK3:

Sağol kuzum kolay gelsin sana da öpüldün gelirsem görüşelim :21:

ayyyy kar yagisina bayilirim ben ama cikolatayi hic sevmem :KK1: Afiyet olsun sana canim

bende sevmiyom benide al oraya:KK1:

:))))) kiz ben hic cikolata tatli baklava seyler yemem sekerli seylere elime sürmem tek kahve ve cayda sekeri tadarim numuneligim dünyada :KK53:

Bana aci bol tuzlu olcak aksamda tatli yerine cips yerim cayin yaninda :KK1::KK1:

çikolata sevmeyen iilk türk kadınları tarihe geçtiler huhuuuuuu hanımmmmmmm

aslında tatlı dilli olduğumu söylerler ama
sitede banım var
tutamadığım zamanlar oldu dilimi:KK30::KK30:

ama sevdim burayı bende gelimmi:KK52:

Kız gülücüklü sabahtan beri nerdesin sen?Biz varız da sen yoksun maşallah kendi topiğinde iş aksatıyosun :KK52:

X