KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Eski sevgilim rüyamda evlenme teklifi etti bana.Dedim ki ben evliyim
Ağladım zırladım uyandım.Töbe töbee

Hayırlara yor diyecem ama pekte hayırlı değilmişş

Tamam bu senede yapılırsa oy aldım demekki uyarı güzelll bence önce topuktan sonrasını bilemem artık neresi gelirseeee

ay kız tam üstüne bastın taaaaaaaammmmmm üstüne bastınnnn ben haftada4-5 kez belki eski sevgilimi rüyamda gorüyorum cok sinirim bozuluyo artıkkkkkkkk

Ya sorma rüyalarımda melek kesiliyo resmen.Çıkarken bile kendisini bu kadar görmüyodum noluyo la bize
Hep o kocamın yüzünden ona sinirlenince eski sevgülüm rüyama geliyo hep.4 gün oldu kendime gelemedim bee.
Bu ne aşkmış aaah bu ne ızdırap Sinir bozucu

Hayırlara yor diyecem ama pekte hayırlı değilmişş

Tamam bu senede yapılırsa oy aldım demekki uyarı güzelll bence önce topuktan sonrasını bilemem artık neresi gelirseeee

ne güzel dimi boşuna asena derya tuna ttopuklarına yemedi kurşunu bak

bende hep rüyamda görüyorum cok sinir bozucu

vallaa he bu konuda çok yorum yapılabilirde etmeyin bişiy acaba vicdan azabımı çekiyor eski manitalarda sizede malum oluyor

bende hep rüyamda görüyorum cok sinir bozucu

Mutlaka öyledir sinir bozucu bişeydir

Eyvahhh kocalara kızıncamı rüyanda görüyorsun aman dikkat et ya

ben gercekten cok sinir oluyorum manası nedir diye kendimi yiyorum suclu hissediyorum bide kendimi yaaa:26:

Hanımlar ben sizleri nikclerinizden tanıyordum zaten bende kendimi tanıtayım biraz..

48 yaşındayım 25 yıllık evliyim 23 yaşında kızım var üniversite okuyor kısmetse bu sene mezun olup yanımıza dönüyor,5 yıldır ayrı bizden eşimle tek başımıza kaldık yani ediyle büdü misali yani

bence bütün evli ciftlerin evlilik danısmanı alması gerekir bende arıyorum ilişkilerimin saglıklı olması için

abla be bize sen evlilik danısmanlıgı yap evliligin süperse

Eeeeee tabi laf dinlemediler herhalde yediler kurşunu oturdular işte

dimi şimdi akıllı uslu oturdular sesleri çıkmıyor gerçi ibonunda ses edecek hali kalmadı

anammm hanım ablam Allah kavuştursun evladına inşallah gönlüne göre iş ve eşde bulur

Eyvahhh kocalara kızıncamı rüyanda görüyorsun aman dikkat et ya

Evet çok gariptir ki öyle,ama sinirlenince bazen aklına gelir ya o olsa bunu yaparmı diye.Evet yapar tabiki!!
Ama rüya işte giriyo izinsiz

ben gercekten cok sinir oluyorum manası nedir diye kendimi yiyorum suclu hissediyorum bide kendimi yaaa:26:

Suçlu sen değilsin,o suçlu olmasa şimdi yanında olurdu cicikız

Evet çok gariptir ki öyle,ama sinirlenince bazen aklına gelir ya o olsa bunu yaparmı diye.Evet yapar tabiki!!
Ama rüya işte giriyo izinsiz

Suçlu sen değilsin,o suçlu olmasa şimdi yanında olurdu cicikız

yok cnm kocama karsı suclanıyorum :44:

abla be bize sen evlilik danısmanlıgı yap evliligin süperse

Bizde yaşıyoruz arada ama üstesinden gelmeye çaba gösteriyoruz tabiki,her evlilikte her evde yaşanır bunlar önemli olan saygıyı sevgiyi yitirmemek..Eşlerin birbirini anlamaları birazda empati kurmaları tabi,erkekler kadınlar gibi değil maalesef biraz daha yontulmaya ihtiyaçları var onların..

dimi şimdi akıllı uslu oturdular sesleri çıkmıyor gerçi ibonunda ses edecek hali kalmadı

anammm hanım ablam Allah kavuştursun evladına inşallah gönlüne göre iş ve eşde bulur

Amin canım sağolasın,önce iş olsunda eşi nasılsa bulur ileride şu anda master yapmayı düşünüyor kısmet olursa tabi..

Vaaaayy 25 sene engin deneyimlerden faydalanma zamanı Maşallah.Nasıl kızın okula gittiğinde eşle kalmak güzel oluyo mu yoksa bu yaşta pek de başbaşa kalmak önemli değil mi? ayy hemen ecel soruları sormaya başladım

bence bütün evli ciftlerin evlilik danısmanı alması gerekir bende arıyorum ilişkilerimin saglıklı olması için

ben de isterim ondan.ben sana danışayım sen bana danış nolur acaba ghs?

sorayara bak hizaya gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…