- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Eski sevgilim rüyamda evlenme teklifi etti bana.Dedim ki ben evliyim
Ağladım zırladım uyandım.Töbe töbee
bu senede adaydı sanırım bende onu göstermiştimde :)) seneye seni göstercem bak :))
anam ne etti adamcağız sana yazıktır sıkma kısasa kısas iyidir
ne güzel uyarıymış not etmek lazım yarın öbürgün kavga edersek birileyle topuklarına sıkalım hem mafya diye namımız yürür
şeker etkiliyor beni ondan
Allah kabul etsin
Hayırlara yor diyecem ama pekte hayırlı değilmişş
Tamam bu senede yapılırsa oy aldım demekkiuyarı güzelll bence önce topuktan sonrasını bilemem artık neresi gelirseeee
ay kız tam üstüne bastın taaaaaaaammmmmm üstüne bastınnnn ben haftada4-5 kez belki eski sevgilimi rüyamda gorüyorum cok sinirim bozuluyo artıkkkkkkkk
Hayırlara yor diyecem ama pekte hayırlı değilmişş
Tamam bu senede yapılırsa oy aldım demekkiuyarı güzelll bence önce topuktan sonrasını bilemem artık neresi gelirseeee
bende hep rüyamda görüyorum cok sinir bozucu
bende hep rüyamda görüyorum cok sinir bozucu
Ya sorma rüyalarımda melek kesiliyo resmen.Çıkarken bile kendisini bu kadar görmüyodum noluyo la bize
Hep o kocamın yüzünden ona sinirlenince eski sevgülüm rüyama geliyo hep.4 gün oldu kendime gelemedim bee.
Bu ne aşkmış aaah bu ne ızdırapSinir bozucu
Ya sorma rüyalarımda melek kesiliyo resmen.Çıkarken bile kendisini bu kadar görmüyodum noluyo la bize
Hep o kocamın yüzünden ona sinirlenince eski sevgülüm rüyama geliyo hep.4 gün oldu kendime gelemedim bee.
ne güzel dimi boşuna asena derya tuna ttopuklarına yemedi kurşunu bak
vallaa he bu konuda çok yorum yapılabilirde etmeyin bişiy acaba vicdan azabımı çekiyor eski manitalarda sizede malum oluyor
vallaa he bu konuda çok yorum yapılabilirde etmeyin bişiy acaba vicdan azabımı çekiyor eski manitalarda sizede malum oluyor
Hanımlar ben sizleri nikclerinizden tanıyordum zaten bende kendimi tanıtayım biraz..
48 yaşındayım 25 yıllık evliyim 23 yaşında kızım var üniversite okuyor kısmetse bu sene mezun olup yanımıza dönüyor,5 yıldır ayrı bizden eşimle tek başımıza kaldık yani ediyle büdü misali yani
Eeeeee tabi laf dinlemediler herhalde yediler kurşunu oturdular işte
Hanımlar ben sizleri nikclerinizden tanıyordum zaten bende kendimi tanıtayım biraz..
48 yaşındayım 25 yıllık evliyim 23 yaşında kızım var üniversite okuyor kısmetse bu sene mezun olup yanımıza dönüyor,5 yıldır ayrı bizden eşimle tek başımıza kaldık yani ediyle büdü misali yani
Eyvahhh kocalara kızıncamı rüyanda görüyorsun aman dikkat et ya
ben gercekten cok sinir oluyorum manası nedir diye kendimi yiyorum suclu hissediyorum bide kendimi yaaa:26:
Valla olabilir ama kız arkadaş bulmuş kendine bence ona evlenme teklifi edicektir.
Ben ona yordum
Evet çok gariptir ki öyle,ama sinirlenince bazen aklına gelir ya o olsa bunu yaparmı diye.Evet yapar tabiki!!
Ama rüya işte giriyo izinsiz
Suçlu sen değilsin,o suçlu olmasa şimdi yanında olurdu cicikız
abla be bize sen evlilik danısmanlıgı yap evliligin süperse
dimi şimdi akıllı uslu oturdular sesleri çıkmıyor gerçi ibonunda ses edecek hali kalmadı
anammm hanım ablam Allah kavuştursun evladına inşallah gönlüne göre iş ve eşde bulur
Evet çok gariptir ki öyle,ama sinirlenince bazen aklına gelir ya o olsa bunu yaparmı diye.Evet yapar tabiki!!
Ama rüya işte giriyo izinsiz
Suçlu sen değilsin,o suçlu olmasa şimdi yanında olurdu cicikız
bence bütün evli ciftlerin evlilik danısmanı alması gerekir bende arıyorum ilişkilerimin saglıklı olması için
Vaaaayy 25 sene engin deneyimlerden faydalanma zamanıMaşallah.Nasıl kızın okula gittiğinde eşle kalmak güzel oluyo mu yoksa bu yaşta pek de başbaşa kalmak önemli değil mi? ayy hemen ecel soruları sormaya başladım
ben de isterim ondan.ben sana danışayım sen bana danış nolur acaba ghs?