- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Allah kolaylık versin canım oooh ne güzel ben dün akşam yaptığım yemeği yaktım bugün ne yicez bilmiyorum
Mandiişşş nabem be yaa işteyik çalışıyoruk memmek yedim şimdi geldim ama hala açıııııım
Selam hanımlarrrrkeyifler nasıl iyimi ne zamandır yazamamıştım buraya merhaba diyim dedim
kelebegemmmmmmmmmmmm icim sıkkın beni güldürrrrrr
bende bende açım sanki yarım saat önce tabağımı silip süpürmedim
şeker varmı sende o acıktırır derler
bugünkü konumuz ne
Selam hanımlarrrrkeyifler nasıl iyimi ne zamandır yazamamıştım buraya merhaba diyim dedim
hooş geldin sefa getirdin dur gitme senin nickine bayılıyorum nereden aklına geldi
Şekerimi ölçtürmedim sülalede var kesin bendede vardırValla şu an mide boş sanki.3 tane yaprak sarma ve bi tabak salata yedim.
Aç olmam normal aslında dimi
Selam canım
Şekerimi ölçtürmedim sülalede var kesin bendede vardırValla şu an mide boş sanki.3 tane yaprak sarma ve bi tabak salata yedim.
Aç olmam normal aslında dimi
Selam canım
Hoş gördümmm canım sağol çok mersi nicki netten bulmuştum çok hoşuma gitti bari kullanayım dedimsilah taraftarı değilim ama esprisi hoşgeldi bana
Selamlarrrrr ne habersinizz
ben burdayıııııııııımmmm
hayırdır ghs neyin var gülüm
hooş geldin sefa getirdin dur gitme senin nickine bayılıyorum nereden aklına geldi
Kocene söle benim depemin dasını attırmasın senin canını sıkmasın beni hasta etmesin.Kıskançlık krizi mi tuttu kız yoksa?
Gülelim kuzucum bugün konumuz ne olsun?
Aslında benim de gülmeye ihtiyacım var acaip deprezyondayım şu an
evet yaa espiriside ilk duyduğunda düşündürmeside çok güzel birde lpli ferrari var onada bayılıyorum
mucuksss
sıkıntı işte sıkıntı
HANIIIIM KELEŞEMİ GETİRRRR
bende bayılıom nickineee
evet gülelimmmmmm görümcelerin konularınımı acsak
Evett ya kulağada hoş geliyor benceeferrari gözükmüyor hiç 2 sene enlerde yarıştık biz kendisiyle o beni ben onu aday göstermiştim
Getireyimmm napcan keleşleee söle bakayımmm
kocama mı ufaktan sıksam kendine gelse azzzz
Selamlarrrrr ne habersinizz
ee normalmiş tabi ben kebap yedim bir porsiyon yanındada bir ekmek yedim hala açım o ayrı
Hepimiz deprezyondayık bizi çıkarsana
kebapla doymadıysan ne diyim bilmiorum şekerim yaa ben öleydim o zaman
ghs tatlım sende görümce var bende yok maalesef.ama olsaydı kesin fotoğraftan bi savaş çıkardı.
Faceye benim fotomu koymuyo,benim fotomu kesmiş,benim fotomu çıkarttırmamış vs vs
Hayırdır ne depresyonu öyle varsa bir durum bakalım icabına yani
Eski sevgilim rüyamda evlenme teklifi etti bana.Dedim ki ben evliyim
Ağladım zırladım uyandım.Töbe töbee
Evett ya kulağada hoş geliyor benceeferrari gözükmüyor hiç 2 sene enlerde yarıştık biz kendisiyle o beni ben onu aday göstermiştim
Getireyimmm napcan keleşleee söle bakayımmm
kocama mı ufaktan sıksam kendine gelse azzzz
Önce topuktan sıkacan ki anlasın biraz,mafyada uyarı sayılıyormuş topuk vurma
Hepimiz deprezyondayık bizi çıkarsana
kebapla doymadıysan ne diyim bilmiorum şekerim yaa ben öleydim o zaman
ghs tatlım sende görümce var bende yok maalesef.ama olsaydı kesin fotoğraftan bi savaş çıkardı.
Faceye benim fotomu koymuyo,benim fotomu kesmiş,benim fotomu çıkarttırmamış vs vs
Allah kabul etsinnamazımı kılıp gleiom canlarrrrrr
bu senede adaydı sanırım bende onu göstermiştimde :)) seneye seni göstercem bak :))
anam ne etti adamcağız sana yazıktır sıkma kısasa kısas iyidir
ne güzel uyarıymış not etmek lazım yarın öbürgün kavga edersek birileyle topuklarına sıkalım hem mafya diye namımız yürür
Allah kabul etsin