KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

bende bende açım sanki yarım saat önce tabağımı silip süpürmedim
şeker varmı sende o acıktırır derler
bugünkü konumuz ne

kelebegemmmmmmmmmmmm icim sıkkın beni güldürrrrrr

Kocene söle benim depemin dasını attırmasın senin canını sıkmasın beni hasta etmesin.Kıskançlık krizi mi tuttu kız yoksa?
Gülelim kuzucum bugün konumuz ne olsun?
Aslında benim de gülmeye ihtiyacım var acaip deprezyondayım şu an

bende bende açım sanki yarım saat önce tabağımı silip süpürmedim
şeker varmı sende o acıktırır derler
bugünkü konumuz ne

Şekerimi ölçtürmedim sülalede var kesin bendede vardır Valla şu an mide boş sanki.3 tane yaprak sarma ve bi tabak salata yedim.
Aç olmam normal aslında dimi

Selam hanımlarrrr keyifler nasıl iyimi ne zamandır yazamamıştım buraya merhaba diyim dedim

Selam canım

müdürlerlerin forumu olsun mu
depreşmeyin kızlar

"Bir Gün vücudun içinde isyan çikmis. Aralarinda bir toplanti yapip isyana son vermek için müdür seçmeye karar vermisler.Beyin hemen kendini tavsiye etmis. kalp itiraz edip kendini göstermis, kulak ,göz vs..G... te kendisinin müdür olmasini istemis.

Hepsi bununla dalga geçmisler.

-""Sen s......... baska ne ise yararsin"" demisler.G... tabii buna sinirlenmis, sonunda beyini müdür sesmisler.G... bütün organlara küsmüs ve artik s...... karar vermis.

Bir süre sonra vücut iflas etmis tabii.

Beyin s................ düsünüyor, kalp artik kan yerine bok pompalamaya baslamis vs..Sonunda dayanayip g.... müdür seçmisler.

O gün bu gün bütün g.... müdür olurmus."

istisnalar alınmasın lütfen fıkrayı ben yazmadım adı üstünde fıkra

hooş geldin sefa getirdin dur gitme senin nickine bayılıyorum nereden aklına geldi

Hoş gördümmm canım sağol çok mersi nicki netten bulmuştum çok hoşuma gitti bari kullanayım dedim silah taraftarı değilim ama esprisi hoşgeldi bana

Şekerimi ölçtürmedim sülalede var kesin bendede vardır Valla şu an mide boş sanki.3 tane yaprak sarma ve bi tabak salata yedim.
Aç olmam normal aslında dimi

Selam canım

Selamlarrrrr ne habersinizz

Hoş gördümmm canım sağol çok mersi nicki netten bulmuştum çok hoşuma gitti bari kullanayım dedim silah taraftarı değilim ama esprisi hoşgeldi bana

evet yaa espiriside ilk duyduğunda düşündürmeside çok güzel birde lpli ferrari var onada bayılıyorum

ben burdayıııııııııımmmm

mucuksss

hayırdır ghs neyin var gülüm

sıkıntı işte sıkıntı

Selam hanımlarrrr keyifler nasıl iyimi ne zamandır yazamamıştım buraya merhaba diyim dedim

HANIIIIM KELEŞEMİ GETİRRRR

hooş geldin sefa getirdin dur gitme senin nickine bayılıyorum nereden aklına geldi

bende bayılıom nickineee

evet gülelimmmmmm görümcelerin konularınımı acsak

evet yaa espiriside ilk duyduğunda düşündürmeside çok güzel birde lpli ferrari var onada bayılıyorum

mucuksss

Evett ya kulağada hoş geliyor bencee ferrari gözükmüyor hiç 2 sene enlerde yarıştık biz kendisiyle o beni ben onu aday göstermiştim

sıkıntı işte sıkıntı

HANIIIIM KELEŞEMİ GETİRRRR

bende bayılıom nickineee

evet gülelimmmmmm görümcelerin konularınımı acsak

Getireyimmm napcan keleşleee söle bakayımmm

Hepimiz deprezyondayık bizi çıkarsana

ee normalmiş tabi ben kebap yedim bir porsiyon yanındada bir ekmek yedim hala açım o ayrı

kebapla doymadıysan ne diyim bilmiorum şekerim yaa ben öleydim o zaman

ghs tatlım sende görümce var bende yok maalesef.ama olsaydı kesin fotoğraftan bi savaş çıkardı.
Faceye benim fotomu koymuyo,benim fotomu kesmiş,benim fotomu çıkarttırmamış vs vs

Hayırdır ne depresyonu öyle varsa bir durum bakalım icabına yani

Eski sevgilim rüyamda evlenme teklifi etti bana.Dedim ki ben evliyim
Ağladım zırladım uyandım.Töbe töbee

ay kız tam üstüne bastın taaaaaaaammmmmm üstüne bastınnnn ben haftada4-5 kez belki eski sevgilimi rüyamda gorüyorum cok sinirim bozuluyo artıkkkkkkkk

Evett ya kulağada hoş geliyor bencee ferrari gözükmüyor hiç 2 sene enlerde yarıştık biz kendisiyle o beni ben onu aday göstermiştim

Getireyimmm napcan keleşleee söle bakayımmm

bu senede adaydı sanırım bende onu göstermiştimde :)) seneye seni göstercem bak :))

kocama mı ufaktan sıksam kendine gelse azzzz

anam ne etti adamcağız sana yazıktır sıkma kısasa kısas iyidir

Önce topuktan sıkacan ki anlasın biraz,mafyada uyarı sayılıyormuş topuk vurma

ne güzel uyarıymış not etmek lazım yarın öbürgün kavga edersek birileyle topuklarına sıkalım hem mafya diye namımız yürür

şeker etkiliyor beni ondan

namazımı kılıp gleiom canlarrrrrr
Allah kabul etsin

amin canım sağolasııııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…