KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Vaaaayy 25 sene engin deneyimlerden faydalanma zamanı :KK1: Maşallah.Nasıl kızın okula gittiğinde eşle kalmak güzel oluyo mu yoksa bu yaşta pek de başbaşa kalmak önemli değil mi? :KK53: ayy hemen ecel soruları sormaya başladım :KK52:

ben de isterim ondan.ben sana danışayım sen bana danış nolur acaba ghs? :KK52:

benden bi halt olmaz yalnız bi dogru düzgün birini bulsam iyi olcak

sellaam cnm yagmurlugun durumu hakkında bilgin varmı

Vaaaayy 25 sene engin deneyimlerden faydalanma zamanı :KK1: Maşallah.Nasıl kızın okula gittiğinde eşle kalmak güzel oluyo mu yoksa bu yaşta pek de başbaşa kalmak önemli değil mi? :KK53: ayy hemen ecel soruları sormaya başladım :KK52:

ben de isterim ondan.ben sana danışayım sen bana danış nolur acaba ghs? :KK52:

Elimizden geldiği kadarıyla ederim tabii :KK1: evladından ayrısın ama katlanıyorsun bir yerde mecburen..Eşle yanlız kalmak tabikide güzel :KK53: yani bizim açımızdan güzel çocuk büyüyünce daha dikkatli olmak zorunda kalıyorsun mesela :KK1: bunu gibi şeyler işte yaaaa :KK34: biz değerlendirmeye çalışıyoruz durumu :KK24:

Selammmm :KK3::KK3:

Elimizden geldiği kadarıyla ederim tabii :KK1: evladından ayrısın ama katlanıyorsun bir yerde mecburen..Eşle yanlız kalmak tabikide güzel :KK53: yani bizim açımızdan güzel çocuk büyüyünce daha dikkatli olmak zorunda kalıyorsun mesela :KK1: bunu gibi şeyler işte yaaaa :KK34: biz değerlendirmeye çalışıyoruz durumu :KK24:

Selammmm :KK3::KK3:

selam:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Mola vermiyom ben ya arada çalışıyom arada burdan laf yetiştiriyom.
Hepinizin çocuu var ne güzel yiyin kuraabiyeleri :KK52:

X