EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAMAHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM
TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE
evet ya ama binicek atta bulamıyoz
bence en iyisini yapıyonuz hiç değilse yalanlar yürütmüyonuz ilişkinizi benden size 100 100 1000 puanla günü şampiyonu seçiyorum
Mesaj da veriyoruz daha napalımbaşarında mı bekleyelim deeemi yani
kızlar ben bu arada ütümü yaptım taze fasulye yaptım evi süpürdüm yatagımı topladım evi toparladım salatamı yaptım simdide abdestimi alıp namazımı kılcam gelcemmm
Allah kabul etsin hamarat kadının hali başka oluor canım
evkadının hali baska olur desekkkkk
Ne güzzzeeell.Ben eve gidip dağ gibi ütü yapıcam
Çok zor valla çook
Ben beyaz yalan söylerim arkadaş,kendi iyiliğim için öyle hayat akışını değiştirecek şeyler söylemem ama
Bi kere onun yalanını yakaladım aynen şöyle oldu;
Kağıt kek kalıpları varya muffin için falan bakkalın önünde durdu sigara alıcam dedi
sor bakim kağıt kek kalıbı varmıymış dedim
o ne ya dedi
sen sor bilirler dedim
arabadan inip bakkala girmesi ve çıkması bir oldu.
sordun mu dedim sordum dedi
demiş ki bakkal "o neki abi yok ondan"
bu kadar sürede bu kadar cümleyi nası söledin de hemen çıktın dedim gülmeye başladı
tabiki sormamış malımı bilmemmi ben
bakkal ne bilsin kek kalıbını diyo
way be bu ne hamaratlık onları yaparkende bize lafta yetiştiriyon wuuuuukızlar ben bu arada ütümü yaptım taze fasulye yaptım evi süpürdüm yatagımı topladım evi toparladım salatamı yaptım simdide abdestimi alıp namazımı kılcam gelcemmm
ghs canım naber ya ben geliyorum o ara kimse yazmıyo sonrada ben gidiyorum
ghs canım naber ya ben geliyorum o ara kimse yazmıyo sonrada ben gidiyorum
kimse yokmu komşuu huuuuuuuu
Ne dizisi kız bu saatte:44:
kiz ben tvden izlemiyorum dizileri cok reklamlar oluyorya youtubeden izliyorum yada dizi nete düsünce indirip izliyorum
ghssssss kaynatmissiniz yine kiz :)))
bu arada kac gündür datlucadum yok gören varmi :26: