KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Sen dünyanın en gööözel karısısan bu en büyük yalan :KK51:

Kime göre güzel :KK37:
neye göre güzel :KK37:
güzellik göreceli bi kavramdır :KK37:
daha doğrusu güzellik var mıdır :KK37:
o da tartışılır :KK37:
standart nedir :KK37:
aslında belki de çirkin olan güzeldir :KK37:
buna kim karar veriyor :KK51:
mesela belki normal olan küçük göğüstür? :KK53:
90-60-90'ı kim belirledi?Öyle bi standart var mı? :KK53:
Bu soruları kim cevaplayabilir,kimse...:KK35:

o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir

Ya kızlar yazdıklarınızı okudumda koptum ne güzelyalanlar onlar öyle:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:hep söylenen yalnlardan biri bizzat şahitim sen benim tek aşkımsın ölene kadar seni sevicem:KK53::KK53::KK53::KK53:ee hani nerde hıh ölmedin ama beni sevmiyon işte pis kepaze:KK33::KK33::KK33::KK33:

birde şu versiyonu var sensizlik beni öldürür hala yaşıyor domuz gibi hemide :KK53:

yengeç ve cankız seyirci mi geldiniz buraya
acık ses verin :KK6:

birde şu versiyonu var sensizlik beni öldürür hala yaşıyor domuz gibi hemide :KK53:

ahahahah haklısın kızım yaa hepsi tava getirmek için sonrası bir hiç...:KK30:
Bide hayatım yılbaşında dışarı çıkalım mııı...aaa tabi ne demek çıkarız hatta sabah a kadar eğlenir kurtlarımızı döker çılgınca eğleniriz:KK53: Ama her yılbaşı evde kös kös otururdum ama bu bana yapılırmıydı yaaa...ay bide ne desem hep hallederiz hallederiz biş hallettiği olsa bariiii ...bizzat yaşanmış yalanlar:KK30:

o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir

Şöyle hatun dediğin lömbür lömbür olucak dimi yani :KK52:

minişim çocuk okuldan gelemden ev topla yemek yap anca fırsat bulup yazıyomnaparsın :KK43::KK30:

kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz :KK53:

valla telefon cekmiyordu canım

cok zor bir donemden geciyorum askim

senden baskasi mi asla asla

bilmiyorum ama artık baskasi olmaz ve olmayacak

KÜLLİYEN YALAN:21::21::21::21::KK52:

kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz :KK53:[/QUOTE]

EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAM:KK52::KK52::KK52::KK52:AHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM:KK53::KK53::KK53::KK53:

TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE:KK53::KK53::KK53:

Bunlar hep insanoğlunun hayatı boyunca cevap bulamayacağı sorunsallardır :KK52: :KK37:
Ay biri beni sustursun öğğ geldi kendimden :KK53:

seni seviyorum ya kelebegem

Yalanın ağababasını söyledi şimdi :KK52: Böyle bi cümle yok yok

ay bencede yokkk gerçi bazen oluyo olmuyo degil hani

yengeç ve cankız seyirci mi geldiniz buraya
acık ses verin :KK6:

yaw hakkaten asagıda duruyo bazı üyeler biizmle konusmuyolar niyekine begenmiyolar mı bizi :KK28:

Ya kızlar yazdıklarınızı okudumda koptum ne güzelyalanlar onlar öyle:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:hep söylenen yalnlardan biri bizzat şahitim sen benim tek aşkımsın ölene kadar seni sevicem:KK53::KK53::KK53::KK53:ee hani nerde hıh ölmedin ama beni sevmiyon işte pis kepaze:KK33::KK33::KK33::KK33:

cnm ya seni sevmiyosa kendi kaybetmiştir hıhhhhhhhhh :KK19::KK4:

aynennnnnnn mesela ben sekil a 64.5-65 kiloyum bugune bugunnnnn........züğürt tesellisiiiiiiiiii

size bununla ilgili bir söz söyliyim

" sensiz yasayamam diyordu bensiz yasamıs üstelik cocukları olmus coğalmış " :44:

EHEHEHBENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN HATTA GEBERSİN:KK37::KK37:

hadi gel beraber olalım.nasıl olsa evlenicez.ben seni bırakmam.<<< BU YALANA KANAN KIZLARDA ÇOK WARDIR:KK36:

aynennnnnnn mesela ben sekil a 64.5-65 kiloyum bugune bugunnnnn........züğürt tesellisiiiiiiiiii

" sensiz yasayamam diyordu bensiz yasamıs üstelik cocukları olmus coğalmış " :44:

EHEHEHBENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN HATTA GEBERSİN:KK37::KK37:

hadi gel beraber olalım.nasıl olsa evlenicez.ben seni bırakmam.<<< BU YALANA KANAN KIZLARDA ÇOK WARDIR:KK36:

ay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP demiş huuuuuuuu........kudurmayın :KK34:

ahahahah haklısın kızım yaa hepsi tava getirmek için sonrası bir hiç...:KK30:
Bide hayatım yılbaşında dışarı çıkalım mııı...aaa tabi ne demek çıkarız hatta sabah a kadar eğlenir kurtlarımızı döker çılgınca eğleniriz:KK53: Ama her yılbaşı evde kös kös otururdum ama bu bana yapılırmıydı yaaa...ay bide ne desem hep hallederiz hallederiz biş hallettiği olsa bariiii ...bizzat yaşanmış yalanlar:KK30:

hallederiz evet tren geçtikten sonra mı acaba hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi hee :))

Şöyle hatun dediğin lömbür lömbür olucak dimi yani :KK52:

kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz :KK53:

evet yaaa ne öyle sırf kemik hıhh ölçü budur avucunu doldurak et olmalı :)

valla telefon cekmiyordu canım

cok zor bir donemden geciyorum askim

senden baskasi mi asla asla

bilmiyorum ama artık baskasi olmaz ve olmayacak

KÜLLİYEN YALAN:21::21::21::21::KK52:

ben daha çok düşünüyorum ( hee düşünüyor ama neyi)
ne yapayım ( çok şey ama akıl olmalı onun için )

Ya kızlar en çokyalanları sizce kimsöylüyordur erkek lermi bayanlar mı:KK1:

çiftine göre değişir biz mesela coook az yalan söyleriz dogrucu melahatız biz kavga ederiz yeriz birbirimizi ama dogru söyleriz :KK12: bikeere yalan söyledi hemen yakaladım

hiçte bile züğürt değil aksine zengilliğimizi gösteriyoruz

EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAM:KK52::KK52::KK52::KK52:AHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM:KK53::KK53::KK53::KK53:

TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE:KK53::KK53::KK53:[/QUOTE]

Küçücük çocua söz geçiremiyon yaaa :KK52: ama normaldir kardeşimden biliyorum az dayak yemedim :KK53:

ghs eksik olma kuzum :KK16:

ay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa gelin ata binmiş ya nasip demiş huuuuuuuu........kudurmayın :KK34:
evet ya ama binicek atta bulamıyoz:KK52::KK52::KK52:
hallederiz evet tren geçtikten sonra mı acaba hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi hee :))

onları üreten fabrikayı kapatmalımı acaba:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet yaaa ne öyle sırf kemik hıhh ölçü budur avucunu doldurak et olmalı :)

ben daha çok düşünüyorum ( hee düşünüyor ama neyi)
ne yapayım ( çok şey ama akıl olmalı onun için )

çiftine göre değişir biz mesela coook az yalan söyleriz dogrucu melahatız biz kavga ederiz yeriz birbirimizi ama dogru söyleriz :KK12: Bikeere yalan söyledi hemen yakaladım

bence en iyisini yapıyonuz hiç değilse yalanlar yürütmüyonuz ilişkinizi benden size 100 100 1000 puanla günü şampiyonu seçiyorum:KK16::KK16::KK16:

X