KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir

birde şu versiyonu var sensizlik beni öldürür hala yaşıyor domuz gibi hemide

yengeç ve cankız seyirci mi geldiniz buraya
acık ses verin

ahahahah haklısın kızım yaa hepsi tava getirmek için sonrası bir hiç...
Bide hayatım yılbaşında dışarı çıkalım mııı...aaa tabi ne demek çıkarız hatta sabah a kadar eğlenir kurtlarımızı döker çılgınca eğleniriz Ama her yılbaşı evde kös kös otururdum ama bu bana yapılırmıydı yaaa...ay bide ne desem hep hallederiz hallederiz biş hallettiği olsa bariiii ...bizzat yaşanmış yalanlar

o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir

Şöyle hatun dediğin lömbür lömbür olucak dimi yani

minişim çocuk okuldan gelemden ev topla yemek yap anca fırsat bulup yazıyomnaparsın

kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz

valla telefon cekmiyordu canım

cok zor bir donemden geciyorum askim

senden baskasi mi asla asla

bilmiyorum ama artık baskasi olmaz ve olmayacak

KÜLLİYEN YALAN

kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz [/QUOTE]

EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAMAHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM

TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE

Bunlar hep insanoğlunun hayatı boyunca cevap bulamayacağı sorunsallardır
Ay biri beni sustursun öğğ geldi kendimden

seni seviyorum ya kelebegem

Yalanın ağababasını söyledi şimdi Böyle bi cümle yok yok

ay bencede yokkk gerçi bazen oluyo olmuyo degil hani

yengeç ve cankız seyirci mi geldiniz buraya
acık ses verin

yaw hakkaten asagıda duruyo bazı üyeler biizmle konusmuyolar niyekine begenmiyolar mı bizi

cnm ya seni sevmiyosa kendi kaybetmiştir hıhhhhhhhhh

aynennnnnnn mesela ben sekil a 64.5-65 kiloyum bugune bugunnnnn........züğürt tesellisiiiiiiiiii

size bununla ilgili bir söz söyliyim

" sensiz yasayamam diyordu bensiz yasamıs üstelik cocukları olmus coğalmış " :44:

EHEHEHBENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN HATTA GEBERSİN

hadi gel beraber olalım.nasıl olsa evlenicez.ben seni bırakmam.<<< BU YALANA KANAN KIZLARDA ÇOK WARDIR

aynennnnnnn mesela ben sekil a 64.5-65 kiloyum bugune bugunnnnn........züğürt tesellisiiiiiiiiii

size bununla ilgili bir söz söyliyim

" sensiz yasayamam diyordu bensiz yasamıs üstelik cocukları olmus coğalmış " :44:

Ya kızlar en çokyalanları sizce kimsöylüyordur erkek lermi bayanlar mı

EHEHEHBENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN HATTA GEBERSİN

hadi gel beraber olalım.nasıl olsa evlenicez.ben seni bırakmam.<<< BU YALANA KANAN KIZLARDA ÇOK WARDIR

ay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP demiş huuuuuuuu........kudurmayın

hallederiz evet tren geçtikten sonra mı acaba hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi hee :))

Şöyle hatun dediğin lömbür lömbür olucak dimi yani

evet yaaa ne öyle sırf kemik hıhh ölçü budur avucunu doldurak et olmalı :)

valla telefon cekmiyordu canım

cok zor bir donemden geciyorum askim

senden baskasi mi asla asla

bilmiyorum ama artık baskasi olmaz ve olmayacak

KÜLLİYEN YALAN

ben daha çok düşünüyorum ( hee düşünüyor ama neyi)
ne yapayım ( çok şey ama akıl olmalı onun için )

Ya kızlar en çokyalanları sizce kimsöylüyordur erkek lermi bayanlar mı

çiftine göre değişir biz mesela coook az yalan söyleriz dogrucu melahatız biz kavga ederiz yeriz birbirimizi ama dogru söyleriz bikeere yalan söyledi hemen yakaladım

hiçte bile züğürt değil aksine zengilliğimizi gösteriyoruz

EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAMAHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM

TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE[/QUOTE]

Küçücük çocua söz geçiremiyon yaaa ama normaldir kardeşimden biliyorum az dayak yemedim

ghs eksik olma kuzum

ay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa gelin ata binmiş ya nasip demiş huuuuuuuu........kudurmayın
evet ya ama binicek atta bulamıyoz

çiftine göre değişir biz mesela coook az yalan söyleriz dogrucu melahatız biz kavga ederiz yeriz birbirimizi ama dogru söyleriz Bikeere yalan söyledi hemen yakaladım

bence en iyisini yapıyonuz hiç değilse yalanlar yürütmüyonuz ilişkinizi benden size 100 100 1000 puanla günü şampiyonu seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…