- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Sen dünyanın en gööözel karısısan bu en büyük yalan
Kime göre güzel
neye göre güzel
güzellik göreceli bi kavramdır
daha doğrusu güzellik var mıdır
o da tartışılır
standart nedir
aslında belki de çirkin olan güzeldir
buna kim karar veriyor
mesela belki normal olan küçük göğüstür?
90-60-90'ı kim belirledi?Öyle bi standart var mı?
Bu soruları kim cevaplayabilir,kimse...
yalanın ağababasını söyledi şimdiBöyle bi cümle yok yok
Ya kızlar yazdıklarınızı okudumda koptum ne güzelyalanlar onlar öylehep söylenen yalnlardan biri bizzat şahitim sen benim tek aşkımsın ölene kadar seni sevicem ee hani nerde hıh ölmedin ama beni sevmiyon işte pis kepaze
yengeç ve cankız seyirci mi geldiniz buraya
acık ses verin
acık ses verin
birde şu versiyonu var sensizlik beni öldürür hala yaşıyor domuz gibi hemide
o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir
minişim çocuk okuldan gelemden ev topla yemek yap anca fırsat bulup yazıyomnaparsın
Bunlar hep insanoğlunun hayatı boyunca cevap bulamayacağı sorunsallardır
Ay biri beni sustursun öğğ geldi kendimden
Yalanın ağababasını söyledi şimdiBöyle bi cümle yok yok
acık ses verin
Ya kızlar yazdıklarınızı okudumda koptum ne güzelyalanlar onlar öylehep söylenen yalnlardan biri bizzat şahitim sen benim tek aşkımsın ölene kadar seni sevicem ee hani nerde hıh ölmedin ama beni sevmiyon işte pis kepaze
o ölçülerde pek bi kötü duruyor halbuki fasülye sırığı gibi hıhhh güzel dediğin etli putlu dolgulu elini attınmı kemik gelmeyendir
EHEHEHBENİ SEVMEYEN ÖLSÜNNN HATTA GEBERSİN
hadi gel beraber olalım.nasıl olsa evlenicez.ben seni bırakmam.<<< BU YALANA KANAN KIZLARDA ÇOK WARDIR
ahahahah haklısın kızım yaa hepsi tava getirmek için sonrası bir hiç...
Bide hayatım yılbaşında dışarı çıkalım mııı...aaa tabi ne demek çıkarız hatta sabah a kadar eğlenir kurtlarımızı döker çılgınca eğlenirizAma her yılbaşı evde kös kös otururdum ama bu bana yapılırmıydı yaaa...ay bide ne desem hep hallederiz hallederiz biş hallettiği olsa bariiii ...bizzat yaşanmış yalanlar
Şöyle hatun dediğin lömbür lömbür olucak dimi yani
kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz
valla telefon cekmiyordu canım
cok zor bir donemden geciyorum askim
senden baskasi mi asla asla
bilmiyorum ama artık baskasi olmaz ve olmayacak
KÜLLİYEN YALAN
Ya kızlar en çokyalanları sizce kimsöylüyordur erkek lermi bayanlar mı
aynennnnnnn mesela ben sekil a 64.5-65 kiloyum bugune bugunnnnn........züğürt tesellisiiiiiiiiii
size bununla ilgili bir söz söyliyim
" sensiz yasayamam diyordu bensiz yasamıs üstelik cocukları olmus coğalmış " :44:
kolay gelsin kız zaten oğluşun gelince bilgisayarı elinden alıcak biliyoz
evet ya ama binicek atta bulamıyozay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa gelin ata binmiş ya nasip demiş huuuuuuuu........kudurmayın
hallederiz evet tren geçtikten sonra mı acaba hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi hee :))
onları üreten fabrikayı kapatmalımı acaba
Evet yaaa ne öyle sırf kemik hıhh ölçü budur avucunu doldurak et olmalı :)
ben daha çok düşünüyorum ( hee düşünüyor ama neyi)
ne yapayım ( çok şey ama akıl olmalı onun için )
çiftine göre değişir biz mesela coook az yalan söyleriz dogrucu melahatız biz kavga ederiz yeriz birbirimizi ama dogru söylerizBikeere yalan söyledi hemen yakaladım
ay evvet hemde nasıl.........kızlar kanmayın kanmayın bunaaaaaa GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP demiş huuuuuuuu........kudurmayın