KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

EHEHEH BU ARALAR SIK DUYDUĞUM CÜMLELER

sanırım sen benim son aşkım olacaksın.
ben dükkanı kapattım artık , senden sonrası yalan bana.
sen neden daha önce benim karşıma çıkmadın ki ?
ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum. *
seninle bir ömür geçirmek için her şeyimi feda edebilirim.
sensiz yaşamak susuz kalmak gibi bir şey.
seninle bir dakika umutlandırıyor beni. *
uvvv beybi bende bi hareketlenme oldu ! *:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

EHEHEHE HİÇ SORMA YAAAA...KIZIM BİR PC YETMİYO YAKINDA LAPTOP ALACAM:KK52::KK52::KK52::KK52:AHANDA BU YAŞIMDA GÖRKEME YALVARIYOMMMM NOLUR NOLUR AZCIKOTURİM
GÖRKEM<<<<TAMAM ANNE SAAT TUTUYOM BAK BÜYÜK SAAT 3 ÜZERİNE GELİNCE KALKCAKSIN YOKSA FİŞ ÇEKERİM:KK53::KK53::KK53::KK53:

TEHDİT Mİ EDİLİYOM NE:KK53::KK53::KK53:

Küçücük çocua söz geçiremiyon yaaa :KK52: ama normaldir kardeşimden biliyorum az dayak yemedim :KK53:

KIZIM YA KÜÇÜCÜN ÇOK DEYİP GEÇME 8 YAŞINDA AMA BİR VURDUĞU YERDE GÜL BİTİRİYOR NERDEYSE:KK1::KK1::KK1::KK1: VARSA BİR TAKTİĞİN BANADA SÖYLEEE BENBAŞA ÇIKAMIYORUMMM SON YARIM SAATİM KALDI:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK43:

Ben beyaz yalan söylerim arkadaş,kendi iyiliğim için öyle hayat akışını değiştirecek şeyler söylemem ama :KK52:
Bi kere onun yalanını yakaladım aynen şöyle oldu;

Kağıt kek kalıpları varya muffin için falan bakkalın önünde durdu sigara alıcam dedi
sor bakim kağıt kek kalıbı varmıymış dedim
o ne ya dedi
sen sor bilirler dedim
arabadan inip bakkala girmesi ve çıkması bir oldu.
sordun mu dedim sordum dedi
demiş ki bakkal "o neki abi yok ondan"
bu kadar sürede bu kadar cümleyi nası söledin de hemen çıktın dedim gülmeye başladı
tabiki sormamış malımı bilmemmi ben :KK52:
bakkal ne bilsin kek kalıbını diyo

kızlar ben bu arada ütümü yaptım taze fasulye yaptım evi süpürdüm yatagımı topladım evi toparladım salatamı yaptım simdide abdestimi alıp namazımı kılcam gelcemmm:KK53:

kızlar ben bu arada ütümü yaptım taze fasulye yaptım evi süpürdüm yatagımı topladım evi toparladım salatamı yaptım simdide abdestimi alıp namazımı kılcam gelcemmm:KK53:

Allah kabul etsin hamarat kadının hali başka oluor canım :KK9:

Ben beyaz yalan söylerim arkadaş,kendi iyiliğim için öyle hayat akışını değiştirecek şeyler söylemem ama :KK52:
Bi kere onun yalanını yakaladım aynen şöyle oldu;

Kağıt kek kalıpları varya muffin için falan bakkalın önünde durdu sigara alıcam dedi
sor bakim kağıt kek kalıbı varmıymış dedim
o ne ya dedi
sen sor bilirler dedim
arabadan inip bakkala girmesi ve çıkması bir oldu.
sordun mu dedim sordum dedi
demiş ki bakkal "o neki abi yok ondan"
bu kadar sürede bu kadar cümleyi nası söledin de hemen çıktın dedim gülmeye başladı
tabiki sormamış malımı bilmemmi ben :KK52:
bakkal ne bilsin kek kalıbını diyo

eheeheh bütün erkekler mi aynı olur yaaa:KK3::KK3::KK3::KK3:

way be bu ne hamaratlık onları yaparkende bize lafta yetiştiriyon wuuuuu:KK35:bende piyaz yapıyom canım çok çekti soğanlı sumaklı ohhhhhh...bu arada ütü neydi:KK53::KK53::KK53:ben hiç ütü yapmam annecim sağolsun:KK33::KK33::KK33::KK33:

Ne dizisi kız bu saatte:44:

kiz ben tvden izlemiyorum dizileri cok reklamlar oluyor :KK1: ya youtubeden izliyorum yada dizi nete düsünce indirip izliyorum

ghssssss kaynatmissiniz yine kiz :)))

bu arada kac gündür datlucadum yok gören varmi :26:

kiz ben tvden izlemiyorum dizileri cok reklamlar oluyor :KK1: ya youtubeden izliyorum yada dizi nete düsünce indirip izliyorum

ghssssss kaynatmissiniz yine kiz :)))

bu arada kac gündür datlucadum yok gören varmi :26:

evetttt onu bende göremiyorum bayadır:18:

X