KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte :KK60: :KK52: :KK8::KK9:

Çalıçkanıs bis kız onlar şu an rüyalarında kimbilir ne görüyolar kimlerlen ne yapıyolar :KK52: ben burda kağaaatlarlan cebelleşiyom.
Kalkııııııııııııııııııııın cadılar

hepiciğinin totoşunda pireler uçuşuyor onların ruhu duymuyor bizim gibi çalışkan insanlar sabahın köründe soluğu burda alıyor işte :KK60: :KK52: :KK8::KK9:

günaydın cnm ben 7 den beri ayaktayım kahvaltı hazırladım kocişe ve oğluşlarıma yaptılar kociş işe oğluşlarıda okula gönderttim şekerim bende çalışkanım tembel hiçççççççççç değilim :KK76:

Çalıçkanıs bis kız onlar şu an rüyalarında kimbilir ne görüyolar kimlerlen ne yapıyolar :KK52: ben burda kağaaatlarlan cebelleşiyom.

sanada günaydım cnm kolay gelsin .........................:KK34:

sölemesi ayıp ben bugün izin verdim kendime kardan dolayı :KK53: evde keyif yapıyom :KK53:

Valla mı kız nası izin verdin nerem ağrıyo dedin yollar mı kapalı dedin :KK52:
Biz sanırım bugün erken çıkarız geçen yağdığında 16:30 da çıkabilmiştik :KK1:

Valla mı kız nası izin verdin nerem ağrıyo dedin yollar mı kapalı dedin :KK52:
Biz sanırım bugün erken çıkarız geçen yağdığında 16:30 da çıkabilmiştik :KK1:

ofiste ısınma sistemi bozulduda küçük bi sobayla ısınıyoz bu havada ısıtmaz evde çalışcam o yüzden :KK1:

İnşallah erkn çıkarsınız :13:

ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız :KK70: :KK60: :KK52:
günaydın cnm ben 7 den beri ayaktayım kahvaltı hazırladım kocişe ve oğluşlarıma yaptılar kociş işe oğluşlarıda okula gönderttim şekerim bende çalışkanım tembel hiçççççççççç değilim :KK76:
ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimm :KK70: :KK56:
Günaydınnnnnlarr :KK61:

günaydınnnnnnnnn :KK3::KK3::KK3:

ohh biz hem buraya hem oraya çalışıp kendimizi hızlandırmaya çalışan elemanlarız :KK70: :KK60: :KK52:

ooo süper ya ben kahvaltı bilem yapmadım banada hazırlasana gelip 5 dk yiyimm :KK70: :KK56:

günaydınnnnnnnnn :KK3::KK3::KK3:

Bende annem uyansında kahvaltıyı hazırlasın diye bekliyommm :21:

Son düzenleme:
ofiste ısınma sistemi bozulduda küçük bi sobayla ısınıyoz bu havada ısıtmaz evde çalışcam o yüzden :KK1:

İnşallah erkn çıkarsınız :13:

inşallah canım,benim evde çalışma ihtimalim sıfır olduğundan mecbur yollara düştük işte

Elemanız biz eleman evet :KK52:

Annem yahuu . Ama istiyosan sende hazırlayabilirsinnn :KK56::KK56::KK56:

$4846-van-kahvalti-sofrasi.jpg canım elimden anca bu kadarı geldi afiyet olsun :) :KK56::KK56::KK56::KK56:

Ben sabahınan kayfaltı da etmemişidim ve şu an karnımdan polifonik sesler gelmeye başladı :KK56:
Bi kaşarlı sucuklu ketçaplı ve biberli ve pul biberli tost alabilir miyiiim :KK52:

Ben sabahınan kayfaltı da etmemişidim ve şu an karnımdan polifonik sesler gelmeye başladı :KK56:
Bi kaşarlı sucuklu ketçaplı ve biberli ve pul biberli tost alabilir miyiiim :KK52:

ben size hazırladım bide van kahvaltı sofrası hazırlamışım farkında bile değilim :KK70: :KK52::KK52::KK52::KK52:

X