KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

amann. zamanında ana babamız adam yurduna koymazdı şimdi çocuklar, zamanında ablalardan dayak yedik şimdi çocuklardan. off ne biçim bi kaderimiz varmış:KK14:

selam kızlar ne haber. nasılsınız. minik, mandiş speeedey:KK33:

iyidir dadlum senden naber

iyiyim bende. sabahki patırtıdan sonra işyerinin sessizliği iyi geldi gevşedim:KK53:

hehe minik cadı yine dimi :)

minik ekmekten pizzalar yap. misafire güzel olur. hem dgörünümü güzel hem doyurucu. bide demin ekledğin linkte ilk sayfada kalpli sosis var oda güzel ben yarın çoculara yapacam

sosis zararlı dadlum sağlıklı besinler tercihimiz :)) pizzalar olabilir evet

ben kırmızı et yemiyorum ve elimi de süremiyorum ya 1 yıllık evliyiz ilk kez geçen akşam hasanpaşaköfte yaptım düşün artık durumumu :KK1::KK1:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/526586-kahvaltilik-tarifler.html

aa demiştin unuttum sipidim kusura bakma tavuklu balıklı tarifler vermek lazım sana

hehe minik cadı yine dimi :)

sosis zararlı dadlum sağlıklı besinler tercihimiz :)) pizzalar olabilir evet

aa demiştin unuttum sipidim kusura bakma tavuklu balıklı tarifler vermek lazım sana

kız misafire bişey olmaz merak etme:KK53: bizde ayda bi kere alırız. değişiklik olsun diye . ama çocuklar hastası. nerde zararlı şey varsa onu seviyo sıpalar ya:44:

kız misafire bişey olmaz merak etme:KK53: bizde ayda bi kere alırız. değişiklik olsun diye . ama çocuklar hastası. nerde zararlı şey varsa onu seviyo sıpalar ya:44:

dadlum misafir yerken ben bakacammı benim canım can değilmi :) hadi benimkini boşver kızıma ayıp olur :KK1:

dadlum misafir yerken ben bakacammı benim canım can değilmi :) hadi benimkini boşver kızıma ayıp olur :KK1:

hımm. sen kızın için yemiyon sosisi. bilnçli anne. o zaman eleyelim bu tarifi. demek kızın olcek ha . yattı yani sizin parisle dünürlük işi desene . :KK53: he he he .

zeytinyağı baharatlı
kahvaltılıklar zeytin peynir bal reçel pekmez fiilan
yumurta haşlama
salçalı yumurta
mücver yumurtalı ekmek kızartması
baharatlı otlu tereyağ
pişi
fırında patates
kızartma

başka aklıma gelen olmadı bunlar arasında ekleme çıkartma yapılabilir kızlar

nasıl minik hanımın durumu. sağılığı sıhhati yerindemi. bu arada ablamda doğum yaptı. anltamışmıyıdım bilmiyorum. % yüz sakat demişlerdi. nerdeyse bebeğini aldıracaklardı kızın ama şimdi dünya güzel bir hanım olarak katıldı aramıza. alllah doktorların akıllarına zeval vermesizn. işinin ehli doktrlarla karşılaştırsın

bir kişimi gelecek mandiş. öylese fazla abartma . yumurta haşlama ile salçalı yumurta olmaz. bence salçalı yumurtayı seç yada yumurta haşlamasını salata şeklinde sun

malesef evet canım..

zeytinyağı baharatlı
kahvaltılıklar zeytin peynir bal reçel pekmez fiilan
yumurta haşlama
salçalı yumurta
mücver yumurtalı ekmek kızartması
baharatlı otlu tereyağ
pişi
fırında patates
kızartma

başka aklıma gelen olmadı bunlar arasında ekleme çıkartma yapılabilir kızlar

bnca şeyi kim yiyecek canım ya yeter de artar bile

nasıl minik hanımın durumu. sağılığı sıhhati yerindemi. bu arada ablamda doğum yaptı. anltamışmıyıdım bilmiyorum. % yüz sakat demişlerdi. nerdeyse bebeğini aldıracaklardı kızın ama şimdi dünya güzel bir hanım olarak katıldı aramıza. alllah doktorların akıllarına zeval vermesizn. işinin ehli doktrlarla karşılaştırsın

şimdidilik iyi dadlum
evet demiştin ablanın durumunu aldırmamaya karar vermişti iyikide aldırmamış bak maşallah hanımefendiye maşallah banada ikili test dediler dadlum eğer sakat olursa aldırma imkanın var diye dedim gerek yok Allah tan geldi boşuna test yaptırmayada gerek yok yaptırmadım aklımı karıştırmasınlar diye sonuçta eğer yazgımda varsa doğduktan sonra bir havale geçirir yine olur olacak değilmi

bir kişimi gelecek mandiş. öylese fazla abartma . yumurta haşlama ile salçalı yumurta olmaz. bence salçalı yumurtayı seç yada yumurta haşlamasını salata şeklinde sun

karı koca ilk defa gelecekler evime ben taşındıktan sonra hiç gelmedi zaten yeni evlendi arkadaşımizmirde oturuyor annesine buraya gelmişken banada gelecek

malesef evet canım..

bnca şeyi kim yiyecek canım ya yeter de artar bile

balıkların kraliçesi bence deniz çuprası severmisin bilmem onu fırında çok seviyorum ben

yok hepsini yapmıycam içlerinden seçecem işte değişik fikirleriniz varmı diye yazdım

minnak yemeklerden konuşuyoruz canın çeker diye gelmiyorsan hepsi yapabildiğim şeyler yapar kargolarım sana

he he he üzme kız kendini. ikincilerde denersiniz artık şansınızı:KK53: ayrıca benim bir oğlum var. hatırlatırım:KK23:

dimi ikincilerde deneyebiliriz paristen daha iyi dünür mü bulacam ama kızımı vermem oğlumu veririm :))

işte bende bundan korkuyordum benim kızım çirkin dadlum senin oğlan beğenmez çok çirkin olacak kızım başka kız bakın siz :))

mandalina ; kim gelecek peki böyle seç içinden kolay olanlarından yap gitsin 2*3 tane yapsan yeter bence hangisi sana basit geliyor ise :KK31:

mandalina ; kim gelecek peki böyle seç içinden kolay olanlarından yap gitsin 2*3 tane yapsan yeter bence hangisi sana basit geliyor ise :KK31:

en iyi akadaşalrımdan biri çok sevdiğim bir arkadaşım sipidim eşiyle gelecek kolaylarından seçecem ayakta duramıyorum çok kasılmalarım oluyor sonra zaten eşime yaptırcam :)))

iyi yapmışsın yaptırmamakla. kafa karışıklı çok daha zor.

evet dadlum tedavi imkanı yokmuş sadece aldırma hakkını veriyor devlet dedi o zaman gerek yok dedim bende o kadar tahlil ol et sıkıntısını ya birde sonra kafa karışıklığı
dadlum ben deprem yaşadım sapasağlam yatıp sabaha sakat kalkan binlerce insan oldu burada kimin başına ne zaman ne gelecek belli değilki onun günahına nasıl gireyim Allah öyle bir imtihanla sınamasın gerçekten zor hele evlat söz konusu olunca

dimi ikincilerde deneyebiliriz paristen daha iyi dünür mü bulacam ama kızımı vermem oğlumu veririm :))

işte bende bundan korkuyordum benim kızım çirkin dadlum senin oğlan beğenmez çok çirkin olacak kızım başka kız bakın siz :))

ha ha ha ha . valla gönül işi bu mandişim. gönül severse çirkin mirkin demez. ben en iyisi oğluma bırakayım bu eş seçimini.:KK23:

en iyi akadaşalrımdan biri çok sevdiğim bir arkadaşım sipidim eşiyle gelecek kolaylarından seçecem ayakta duramıyorum çok kasılmalarım oluyor sonra zaten eşime yaptırcam :)))

evet dadlum tedavi imkanı yokmuş sadece aldırma hakkını veriyor devlet dedi o zaman gerek yok dedim bende o kadar tahlil ol et sıkıntısını ya birde sonra kafa karışıklığı
dadlum ben deprem yaşadım sapasağlam yatıp sabaha sakat kalkan binlerce insan oldu burada kimin başına ne zaman ne gelecek belli değilki onun günahına nasıl gireyim Allah öyle bir imtihanla sınamasın gerçekten zor hele evlat söz konusu olunca

aynen canım dikkat et kendine bol bol dinlenmen lazım :KK6:

ha ha ha ha . valla gönül işi bu mandişim. gönül severse çirkin mirkin demez. ben en iyisi oğluma bırakayım bu eş seçimini.:KK23:

dadlum çok çirkin olacak kızım bak kocaman burnu kocaman ağzı hem pasaklı olacak dağınık tembel olacak uykucu olacak benim kızımdan gelin olmaz hıh :KK19:

X